reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Nimfii może tak być, że dziecko jest za darmo bo za darmo jest 5 godzin w przedszkolu za więcej się płaci, czy jakoś tak.

Agnieszka27 czuję jeszcze trochę podbrzusze, ale moze sobie to wmawiam :/? i dzięki za kciuki :*

Zostało mi jeszcze do napisania 10 tabel i 6 wykresów no i wnioski i kosmetyka... Dziś mam zamiar skończyć... Ech wczoraj też tak mówiłam hehe

Hej Aga ja na mdłości też musiałam się na siłę zapychać - pomagały suche bułki, paluszki i takie tam...

Pszczółka trzymam kciuki- widzę, że powoli robi się nerwowo! :)

Kaszkasz
- ja też mam tak z plamieniami i dopytałam ginekologa - nowy cykl należy liczyć od dnia kiedy @ się rozhula. Ale pamiętaj, że u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo - nawet w ciąży w terminie @ może być właśnie takie plamienie jakby @, ale to nie jest @.

Pszczółka grunt, że optymizm bije z Twoich postów :)) Oczekiwanie to chyba i tak najprzyjemniejsza część cyklu :)) Człowiek ma powera i w ogóle...Ma o czym myśleć...A ja jestem przed owulką i sama ze sobą się tak ślimaczę, że aż przykro :(

Kaszkasz ja nigdy nie mierzyłam tempki, bo jakoś nie wierzę w tę metodę - jest tyle różnych rzeczy, które mogą zafałszować wynik. No ale czekam cierpliwie z Tobą co dalej. Głowa do góry!

Kaskasz tulam Cie mocno:tak: ale moze jeszcze nie wszystko stracone.

Lil raczej nie mam powera tylko jestem zakręcona i rozkojarzona :sorry2:

reklama
Do góry