reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia więc to prawda, że jeśli są objawy to znaczy o pozytywnym rozwoju ciąży? Ktoś mi tak kiedyś mówił. Z Dianką nic mi nie było, żadnych dolegliwości nie miałam, ale wszystko było ok. Teraz mam masakrę, nawet seks nie wchodzi w rachubę, cóż to we mnie za lokator, mała fasolka a już przewraca cały nasz świat do góry nogami.

reklama
Agnieszka27 w sumie to tylko nastrój, nie dość, że się wyładowywuję na mężu, chcę być sama, mam wyrzuty sumienia że mało zajmuję sie córeczką to jestem okropnie płaczliwa.

Witaj Nimfii :-) trzymam kciuki za następny cykl

Agnieszka27 ja w pierwszej ciaży też nie miałam żadnych dolegliwości i też było ok :-)

Nikola dzięki :*

Klaudusia to super, że masz tu rodzinkę, wpadasz tu czasem ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nimfii to złe słyszałaś ja mieszkam pod Krakowem dokładnie 30 km i moja Wiki chodzi do prywatnego przedszkola jakbym ją co dzień posyłała to wychodzi 620zł najdroższe u nas 1000zł wiec ceny te same co w Krakowie i wiem że w promieniu 40 km od krakowa nidzie nie znajdziesz taniej niż 600 zł za przedszkole od 8 do 16 plus obiad i śniadanie złobki w w tej samej cenie państwowe 300zł kosztuje ...

Czesc kobietki! A ja troszke z innej beczki -dalej mam tylko plamienie wczoraj dosyc sporo ,same brazowe po nocy podpaska czysciutka ,rano mierzylam temperaturke 36.30.No i teraz nie wiem jak liczyc ta @ bo od poniedzialku mam plamienia ,czy liczyc juz nowy cykl od poniedzialku czy czekac az sie rozkreci@ ???

Mi tak moja ginka zawsze mówi, że jak są objawy to jest super. Widzisz ja z Wikim haftowałam jak kot-wszystkim i o każdej porze. Teraz tylko mdłości... Ciąża odwrócona całkowicie od pierwszej. Teraz mam apetyt jak szalona a z Wikim sucha buła na cały dzień była...
Taaa. Pekińska poszła w ruch :-D
kaskasz ciężko powiedzieć... A masz testy owulacyjne? Może nimi się kieruj w tym cyklu...

Ostatnia edycja:
Pszczłółka oczekiwanie na efekty starań to najgorszy czas i nie dziwię się, że jesteś nerwowa.
Wiadomo, że w ciąży hormony szaleją więc też wpływają na samopoczucie. Trzymam kciuki!!!

nikola w Proszowicach jest na 100% tak jak opisałam ;) moja koleżanka oddaje dziecko do przedszkola za free.... Raczej by mnie nie oszukiwala, bo po co...

kaskasz ja zawsze mam ten sam dylemat gdy jest tylko plamienie a nie ma okresu pełną parą.... Moze zaczekaj jeszcze ze 2 dni i bedziesz miala pewnosc co do dnia rozpoczecia okresu? Bo jesli zacznie ci sie dziś okres pełną parą to policzysz od dziś, a jak od jutra, to juz sama nie wiem jak to liczyć

Klaudusia to super, że smakowała, cieszę się.
Ja mam z jedzeniem tak, że nie mam apetytu, ale jak nie zjem to mnie mdli więc wpycham na siłę.
Trzeba jakoś przeboleć, a teraz mi się przypomniało jak mnie czyściło na samym początku i Ty już wiedziałaś co na rzeczy a ja bałam się pomyśleć i zaprzeczałam ech...
Kaskasz ja też nie umiem Ci pomóc.

reklama
Do góry