reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamusiasynusia
trzymam kciuki za Twoje nowe staranka i wiedz ze jesteśmy z Tobą nie poddawaj się i nie smuć za bardzo. W końcu i na Twoim niebie zaświeci piękna zdrowa fasolka ...
Całuje Cię serdecznie..

reklama
Cześć Dziewczynki!!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.....kiedyś tu pisałam....teraz mam bardzo mało czasu,dużo zajęć( Antoś skończył juz rok :-),praca,dom,mąż:-) itd.).............ale CODZIENNIE bardzo dokładnie czytam wszystko co piszecie:-D
U mnie wielkie szczęscie!!:-) UDAŁO SIĘ!!!
JESTEM W CIĄŻY!!!:-).........to juz jakis 6 tydzień....jestem taka szczesliwa....
Wszystkim starającym sie zycze wszystkiego naj.....glowa do gory....co ma byc to bedzie......:-)
pozdrawiam!!

Sylcia31 bardzo chcialabym wkleic suwaczek,ale nie mam bladego pojecia jak to zrobic??:-( wydaje mi sie to bardzo skomplikowane....:-(
dziękuję!:-)

Aneczko ja też myślałam że to skomplikowane, ale okazuje się że nie! Wejdź na stronę z suwaczkami, i stwórz swój suwaczek, tam jest napisane jak :tak:, a potem będziesz miała wypisany kod suwaczka do wklejenia na forum (link), skopiuj go, i wklej w swoim podpisie w BB.
A na kiedy masz termin urodzienia dzieciątak, bo jak na lipiec, to zapraszam na forum lipcówek :-)

Kurcze caly czas sie mecze z tym suwaczkiem...przepraszam..:-(
terminu jeszcze nie znam....nie bylam u lekarza...to chyba jeszcze za wczesnie.....z moich obliczen wychodzi......29.07.2008:-)

reklama
Witajcie kobietki! To mój pierwszy post na tym forum.
Bez bicia przyznaję się że od jakiegoś czasu podczytywałam jak przebiegają Wasze starania. No i dziś odważyłam się napisać coś od siebie.
Jestem mamą siedmioletniej córeczki. Temat drugiego dziecka był zawsze bliski ale jakby z różnych powodów daleki.
Ten cykl jest trzecim cyklem świadomego starania się o maleństwo.
Trzymam kciuki za wszystkie starające sie dziewczyny.
Mam nadzieję że powspieramy się wspólnie....;-)

Do góry