reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamusiasynusia
trzymam kciuki za Twoje nowe staranka i wiedz ze jesteśmy z Tobą nie poddawaj się i nie smuć za bardzo. W końcu i na Twoim niebie zaświeci piękna zdrowa fasolka ...
Całuje Cię serdecznie..

reklama
Cześć Dziewczynki!!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.....kiedyś tu pisałam....teraz mam bardzo mało czasu,dużo zajęć( Antoś skończył juz rok :-),praca,dom,mąż:-) itd.).............ale CODZIENNIE bardzo dokładnie czytam wszystko co piszecie:-D
U mnie wielkie szczęscie!!:-) UDAŁO SIĘ!!!
JESTEM W CIĄŻY!!!:-).........to juz jakis 6 tydzień....jestem taka szczesliwa....
Wszystkim starającym sie zycze wszystkiego naj.....glowa do gory....co ma byc to bedzie......:-)
pozdrawiam!!

Sylcia31 bardzo chcialabym wkleic suwaczek,ale nie mam bladego pojecia jak to zrobic??:-( wydaje mi sie to bardzo skomplikowane....:-(
dziękuję!:-)

Aneczko ja też myślałam że to skomplikowane, ale okazuje się że nie! Wejdź na stronę z suwaczkami, i stwórz swój suwaczek, tam jest napisane jak :tak:, a potem będziesz miała wypisany kod suwaczka do wklejenia na forum (link), skopiuj go, i wklej w swoim podpisie w BB.
A na kiedy masz termin urodzienia dzieciątak, bo jak na lipiec, to zapraszam na forum lipcówek :-)

Kurcze caly czas sie mecze z tym suwaczkiem...przepraszam..:-(
terminu jeszcze nie znam....nie bylam u lekarza...to chyba jeszcze za wczesnie.....z moich obliczen wychodzi......29.07.2008:-)

reklama
Witajcie kobietki! To mój pierwszy post na tym forum.
Bez bicia przyznaję się że od jakiegoś czasu podczytywałam jak przebiegają Wasze starania. No i dziś odważyłam się napisać coś od siebie.
Jestem mamą siedmioletniej córeczki. Temat drugiego dziecka był zawsze bliski ale jakby z różnych powodów daleki.
Ten cykl jest trzecim cyklem świadomego starania się o maleństwo.
Trzymam kciuki za wszystkie starające sie dziewczyny.
Mam nadzieję że powspieramy się wspólnie....;-)

Do góry