reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam serdecznie nowe starające się mamusie, a wszystkie mamusia serdecznie pozdrawiam, i życzę miłego dnia

Cyprysiowa, mam nadzieję,że metoda co drugi dzień przyniesie oczekiwane efekty i tego Ci życzę, powodzenia

a pozostałym testujacym mamusiom też sukcesu II kresek
pozdrawiam
Kasia

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Artemida witaj w naszym gronie:-)
Jestem po 48h grypie żołądkowej i jeszcze do siebie nie doszłam, więc tylko życzę miłego dzionka i zmykam pospać, póki moja pszczółka słodko sobie lula;-)

Oj moreme, wiem co to jest to grapsko, tez niedawno przechodzilismy...wspolczuje!

A u mnie chyba nic z dzidzi nie wyszlo, bo tepka spadla z 36,8 na 36,7, jak myslicie?

Witajcie Dziewczynki

Moreme mam nadzieję że czujesz się już dobrze, oj te grypy żołądkowe nieźle dają popalić:-(

Gwiazdeczko ja nadal trzymam kciuki, ale na temperaturkach w ogóle się nie znam :sorry2:

reklama
Jeszcze raz dziękuję za ciepłe przyjęcie.
Ja niestety zdecydowanie czas płodny mam za sobą.
Teraz tylko wyczekiwanie. Jak na razie nie widzę żadnych objawów i trochę mnie to martwi. Spodziewałabym się czegokolwiek - powiększonych piersi, kucia w jajnikach itd. a tu nic.
Przy pierwszym dzieciaczku udało się za trzecim razem. Cóś mi się zdaje że tym razem tak łatwo nie pójdzie....
Trzymam kciuki Gwiazdeczka

Do góry