reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witaj Magda :tak::-)

A ja wróciłam od gina, malutka ciąża jest, dobrze umiejscowiona, ale niestety są te maleńkie plamienia, i dostałam duphaston, i za tydzień następna wizyta, czekamy na bijące serdusio :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sylcia gratulacje :)
Ja zaczynam ponowne staranka za kilka dni, @ skoczyła mi sie czoraj. Trzymajcie kciuki.

Mamusiasynusia bardzo mi przykro... Niewiem co Ci napisać i tak nic Cie napewno nie pocieszy w takim momencie... :-(

dzień dobry z rana :tak:

witaj malwina, i życzę szczęścia i powodzenia; PS. a może suwaczek ???

a pogoda dzisiaj też nie najlepsza, wieje, chociaż nie pada :confused2: ale wczoraj po południu Poznań stał w korkach, tak sypał śnieg,że nawet na mokrej powierzchni nie zdążał topnieć, mówie wam tragedia, poczatek zimy a człowiem ma juz dosyć :no:

Sylcia, to teraz dbaj o siebie, samych przyjemności i szczęśliwych kolejnych 9 mmiesięcy z fosolinka pod serduchem :tak::laugh2:

a kolejnym testowiczkom, sukcesu II kresek :tak::-):tak:

miłego dnia :rofl2:

Hej Witam dziewczynki

Gwiazdeczko jeszcze 8 miesięcy, hihihi, jeśli będzie wszystko ok, to dzidziuś urodzi się pod koniec lipca :-):-):-)

Trzymam kciukaski za testowiczki, oby wszystkie miały fasolinki na święta :tak:

reklama
Do góry