reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Wiki bał się tych dinozaurów co się ruszały i wydawały odgłosy. Teraz jak się go zapytasz jak robi dinozaur to Ci odpowie (tak jak robił :-)) Na placu zabaw był chwilę a później poszedł spać i my sobie pozwiedzaliśmy. Kupiłam sobie kubek tam i jak wlejesz gorącej wody to się pojawiają dinozaury to Wiki za każdym razem jak widzi ten kubek to pokazuje dinozaury i wydaje odgłosy więc jednak coś tam zapamiętał :-D Mieliśmy zajechać też do Torunia ale jak zobaczyliśmy jakie korki to od razu nam się odechciało...
Dobra ja uciekam, bo zachciało mi się trochę spać...

Agnieszka to na jakiej zasadzie Ty pracujesz? Wiem, że jak zadzwonią to idziesz do pracy ale cały czas masz jedno stanowisko czy rzucają Cię jakoś?
Ja już jestem. Wiki jeszcze śpi a ja smażę sobie jeszcze placuszki :-)

Ja na chwilkę - zaraz spacerek z Maciusiem po test, choć padać niestety zaczęło, no ale trudno.

Soso - ja też się nakręcam! Cycki mi chyba spuchły i takie dziwnie wrażliwe są! Zwariować idzie - głowa do góry!

Agnieszka to na jakiej zasadzie Ty pracujesz? Wiem, że jak zadzwonią to idziesz do pracy ale cały czas masz jedno stanowisko czy rzucają Cię jakoś?
Ja już jestem. Wiki jeszcze śpi a ja smażę sobie jeszcze placuszki :-)

cos dzisaj tu mlo ru****est:) a moja mala ma dzis akcje nie do pobicia nie wiem o co jej bega bawlam se z nia wydurnialam latalam jak lgupA A ONA dalej swoje az mnie glowa boli ehhhh musze wziasc paracetamol bo oszalejej

majuniu lec kochana lecccc oby bylo tak jak chcesz oby ci sie udalo ja tojuz wogule chodze jak bomba zegarowa nakrecon e jestesmy jak zegarki dobrej jakosci :D:D:D:D:D:D:D:D mi ciagle slabo a wogule szkoda alee se sple ze wstydu jak dostane malpe bo nakrecam se a tu malpa jak wariatka ehhhhhhhhh no persi mam pelniejsze tak to jeszcze nie mialam ale coz tego moze wczesnie ta malm ale nie zauwazalam sobie wkrecam ah maju my to sie mamy

Ostatnia edycja:
Klaudusia Ja pracuję tylko i wyłącznie drugie zmiany a to dlatego że mój M pracuje od 5 do 5 a mały chodzi do przedszkola na popołudniową sesję czyli na 12 do 17 więc Ja go zaprowadzam a M odbiera.
Nie mogę pracować na rano bo przedszkola są pootwierane od 8 a Ja pracując na rano musiałabym o 5 być po agencją więc nie mam możliwości takiej aby o 4 zaprowadzać synka do przedszkola a poza tym nie wyobrażam sobie po 3 budzić synka szok jak dla mnie.
Pracuję przez agencję która co dziennie dzwoni do mnie z zapytaniem o prace,ostatnio coś cicho zrobiło się w firmie gdzie obecnie pracuję więc muszę po woli rozejrzeć się za czymś innym bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu tym bardziej ze Alan chodzi do przedszkola.
Mój M za świetną pracę i dobrze płatną więc moja praca jest tylko takim dodatkowym zajęciem który daję kasę:))

reklama
witam sie
ja ledwo żywa po raz kolejny :(
chyba tak bo pomiedzy 11-12 tygodniem jest skok a Sebuk w poniedziałek skonczyl 11 tydzien. Jest marudny, chce tylko na rączkach nie wiem czy to kwestia brzuszka czy skoku, ale cos mu jest :(musze dzisiaj mu zmierzyc tempkę.Poza tym jestem sama od 3 dni bo M jest w pracy po 12 h :(

Soso u mnie pozytywny test wyszedł dopiero 6 dni po terminie @ także glowa do góry :)

Do góry