reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No dziewczyny powiem Wam jak u mnie to wyglądało: ostatnią @ miałam 24 lipca (@wtedy spóźniła mi się 2 dni, więc cykl trwał 30 dni) ostatnie przytulanko było ok.6 sierpnia więc wypadałoby 2 dni przed owulką. 8 sierpnia czułam lekkie napięcie w podbrzuszu i swędziały mnie trochę piersi więc pewnie to był albo koniec albo początek owulki. Te plamienia pojawiły się 17 sierpnia czyli jakiś tydzień po owulce a póżniej 24-czyli w dzień @ (licząc cykl 30-dniowy). Test robiłam 25 jak wróciłam z pracy (po 15) Trochę trzymałam siusiu. Ciężko było. Krechy wyszły grubaśne :-D
maja ja miałam ten test o którym pisałaś.

reklama
Klaudusia grube krechy wyszły, bo test o większej czułości...Nic tylko się cieszyć :) Ale Ty ten etap wkręcania masz już za sobą. Ja koniecznie zrobię ten test jutro, bo zaczynam bzikować - właśnie zauważyłam, że mi się pojawił śluz - lekko brązowy i znowu nie wiem o co chodzi. Zwariować idzie :) Już chcę wiedzieć. Mam tylko nadzieję, że ten test nie będzie jakiś super drogi - żebym się ostatecznie na tańszy się skusiła...

Agnieszka27 ja do tej pory też tylko testy płytkowe - ale skoro są takie o lepszej czułości - to może warto je wypróbować.

Kurczaki dziewczyny - mam wrażenie teraz, że jutro @ przyjdzie...

Dajecie jeszcze radę ze mną?

Ja nie wiem jaki on dokładnie był, czy czuły czy mniej ale za niego mąż dał 6 zł a tu kosztuje 10!!!!
maja a plamienia miałaś tydzień temu?

Wiecie co to mnie teraz zaskoczyłyście mi to upychają same za ok 15 zł:szok:. Jak co to teraz powiem jaki chce:wściekła/y: Skoro na każdym jest informacja, że skuteczność ponad 99% to za co ja przepłacam:wściekła/y:
... o ile w tym miesiącu będzie mi potrzebny ech...

Ja też się zdziwiłam, że tak mało kosztuje, bo wcześniej też jeden już kupowałam i zawsze kosztował powyżej 10zł a tu babka mi mówi, że chyba 6,60!!! Mordka mi się uśmiechnęła od razu, że taki tani i tej samej firmy co kupowałam jak staraliśmy się o Wikiego - właśnie te bobo-testy!

6 zł to taniocha!!!! Ale ciekawe ile u mnie w aptece zaśpiewają...

Agnieszka27
musimy się nawzajem uspokoić jakoś, bo widzę, że się nerwowo robi... Ale będzie dobrze kochana!!!

Klaudusia - te plamienia miałam czwartek i piątek - ale tylko po południu i naprawdę takie małe skapnięcie tylko i koniec. To był dokładnie 20 i 21 dzień cyklu.

Teraz to nie plamienia tylko minimalnie brązowy śluz. Doczytałam, że taki śluz może być na początku ciąży. Ale wiem też z doświadczenia, że tak samo może się @ zaczynać.. No i masz babo placek...

Już chcę wiedzieć, żeby nie myśleć więcej czy tak czy nie...

Mi szczęście przyniósł test Amil, zachowałam go na pamiątkę i właśnie patrzę na cudowne dwie kreseczki. Testowałam 22.11.2006 może teraz też zrobię test 22:-D

Na marginesie dla mnie "2" to szczęśliwa liczba poznałam męża 2.02.2002

maja zrób jutro test :tak: i będzie wszystko wiadomo!!!! Trzymam &&&&&&& i od rana czekam na wieści od Ciebie!!!:-D
aga trzeba był 2 robić :-p

reklama
Klaudusia widzisz nie pomyślałam o tym wcześniej.
Dobra ja uciekam gotować.

ale sie rozpisalyscie na temacik tescikow
bo maj mi to na ciaze wyglada z moja cora tak sama mialam jak zroblam troszke wczesnej test a po 5 dniach wyszlym juz gribe krechhy
A U mnie nc ciekawego zaczelo mnie wysypywac jak na malpe wczoraj se przytulalam to tylko tyle zem oj powiedzial ze mam strrasznie nabrzmiale piers i po przytulanku bolal mnie brzuch jak na malpe az sie zalamalam ze juz po ptakach ale nic wiec dale jakos ciagne do 8 mego ma ten drugi testtttt poranny mocz nie oddany jeszcze zrobilabym go ale ahhh szkoda testu co zmieni dzisiaj z wczoraj nic wecc daalej czekam :( a jak tam wam mija dzionek ale zescie se rozpisaly

od dwoch dni mecze sie z wieczornymi wymotami dzine torch ale nic musze sc do lekrza moze da mi cos na zoladek bo mne boli

Do góry