reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
maja beta to jest jak test ciążowy tylko na 100% wiarygodny, bo robisz z krwi. Jak będziesz miała wynik to będziesz wiedziała w którym tygodniu dokładnie jesteś. Nie musisz robić jej kilka razy (no chyba że dla swojej pewności) U nas lekarze nie wysyłają na betę. Ja też nie robiłam ale krechy na teście wyszły mi grubaśne i test robiłam po terminie.
No to teraz kolej agnieszki i soso!!!! Trzymam kciuki kochane!!!!

Klaudusia ja chyba na razie kupię kolejny test, teraz już mam więcej cierpliwości, uspokoiłam się, do lekarza się zapiszę, nic złego się nie dzieje, zdrowa jestem jak ryba, więc na razie na betę nie pójdę - chyba, że będzie taka konieczność.

No a za Agnieszkę27 i Soso to trzymam mocno mocno mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka27 mnie też brzucho pobolewa - dziś rano to już byłam pewna, że będzie @, ale jednak nie. Taka ironia losu, że ból brzucha to może być i objaw ciążowy i na @..

Hehe Agnieszka a to numer z tym lipcem...Zaraz chyba tam zajrzę :) A co tam - jak miesiąc temu się zapisałam na czerwiec, to co mi teraz szkodzi :)) A ciekawa byłam co ten lipiec tak się opóźnia - bo gdybym ja w ciąży była to mam termin już na połowę lipca :))

Agusia u Ciebie też będzie dzidzia - mam nadzieję, że już jest!

Klaudusia 3 wątki lipcowe????????????? A gdzie to???????

reklama
Weszłam jeszcze raz i już moderatorki usunęły :tak: ale jakaś panna przed chwilą założyła dwa wątki lipiec 2011 :-D Teraz już został jeden ten założony dawniej...

Do góry