reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Agnieszka27 do 22 to Ty nie doczekasz :)) Ale 8 podzielone przez 4 to też 2 :))) No i miesiąc 11 - a 1+1 też 2 :)) A rok 2010 - więc 2 z przodu jeszcze dłuuuuuuuuuugo będzie :)))

Mnie trochę poniosło z nerwami teraz przez ten śluz i usypianie Maciusia - bo zależało mi żeby szybko zasnął (potem goście będą i nici ze spania) - a jak z dzieckiem coś na czas trzeba zrobić to nerwowo jest.

Soso
- jak Ty jesteś przed terminem @ to każdy test powinnaś robić z porannego moczu. Dlatego mi się wydaje, że ten test z wczoraj nie jest wiarygodny.

Ja zaczynam trzymać mocz i nie będę dużo pić - bo wtedy mocz się chyba jakoś sam wstrzyma - jak kupię test to albo zrobię jeszcze dziś, żeby już mieć spokój, albo jednak jutro. Chyba, że ten śluz przejdzie w plamienie - ale to by mogło potrwać parę dni, a na tyle nerwów mi już nie wystarczy (przez ten dzisiejszy test).

Klaudusia ja kocham placki ziemniaczane, ale nie lubię ścierać ziemniaków....Dziś mam klopsiki w sosie koperkowym - ale niestety nie ja robiłam tylko mama :(

Kurcze brzuch mnie zaczyna boleć jak na @ ... :( To już chyba nerwy zaczęły działać.

Dziewczyny niedługo przychodzi kumpela z synkiem, więc nie będę póki co pisać. Potem pójdę na spacer z Maciusiem i kupię ten test. To może wieczorem mi się uda zajrzeć. Bo dziś to nie mogę oddychać bez Was :)

Ostatnia edycja:
maja dla mnie i dla Wikiego to dużo tych ziemniaków nie trzeba zetrzeć. Dlatego robię jak męża nie ma! :-)
A my już po obiedzie, Wiki śpi a ja zajrzałam do Was ale widzę, że tu cichutko...

Klaudusia cichutko - ja czekam na koleżankę, chciałam jakiś serial obejrzeć, ale muszę zgrać na kompa coś, a Maciuś śpi i nie chcę mu tam przeszkadzać.

Nerwy mnie wzięły :) A miałam być taka opanowana :)

Nie nerwuj się kochana, bo to źle wpływa nie tylko na Ciebie ale i na dzidziusia!!!:tak:
Ja pójdę się zdrzemnąć, bo Wiki tak słodko wygląda... :-D

Nie nerwuj się kochana, bo to źle wpływa nie tylko na Ciebie ale i na dzidziusia!!!:tak:
Ja pójdę się zdrzemnąć, bo Wiki tak słodko wygląda... :-D

musze was zapytaco ocos wiecie co klujem nie lewy jajnik wczytalam ze ot moze byc ciaze ze zarodek se zagniezdza nie wiem co o tym myslec na maksa mnie kluje na owulke napewno nie bo juz tylko 5 dni do malpy co o tym myslicie kaludusia?>

oj maju ceszylabym sie gdyby ten test wczrajszy sie myll ze zrobe np w dzien @ tewscik a tu kreseczk ale bym sikala z radosci chyba pod siebie ale mowe cos mnie jajnik kluje nie wiem co o tym myslec nie mialam tak wczesiej

Klaudusia miłej drzemki!

Soso - widzę, że coś Ci się z tym brzuchem dzieje, na owulkę raczej za późno - postaraj się jakoś odpocząć, poleżeć. Jak nie wytrzymasz to zrób z rana test. Ale naczytałam się, że przed terminem @ nie ma sensu robić, bo raczej na pewno nie wyjdzie.

soso nie mam pojęcia! Mnie nigdy jajniki nie kuły ani przed ani w trakcie ciąży ani @... Ja nic nie pomogę
maja a ty jesteś z Torunia? Bo widziałam chyba Ciebie na wątku Toruń

reklama
Do góry