Agnieszka27 do 22 to Ty nie doczekasz
) Ale 8 podzielone przez 4 to też 2
)) No i miesiąc 11 - a 1+1 też 2
) A rok 2010 - więc 2 z przodu jeszcze dłuuuuuuuuuugo będzie
))
Mnie trochę poniosło z nerwami teraz przez ten śluz i usypianie Maciusia - bo zależało mi żeby szybko zasnął (potem goście będą i nici ze spania) - a jak z dzieckiem coś na czas trzeba zrobić to nerwowo jest.
Soso - jak Ty jesteś przed terminem @ to każdy test powinnaś robić z porannego moczu. Dlatego mi się wydaje, że ten test z wczoraj nie jest wiarygodny.
Ja zaczynam trzymać mocz i nie będę dużo pić - bo wtedy mocz się chyba jakoś sam wstrzyma - jak kupię test to albo zrobię jeszcze dziś, żeby już mieć spokój, albo jednak jutro. Chyba, że ten śluz przejdzie w plamienie - ale to by mogło potrwać parę dni, a na tyle nerwów mi już nie wystarczy (przez ten dzisiejszy test).
Klaudusia ja kocham placki ziemniaczane, ale nie lubię ścierać ziemniaków....Dziś mam klopsiki w sosie koperkowym - ale niestety nie ja robiłam tylko mama
Kurcze brzuch mnie zaczyna boleć jak na @ ...
To już chyba nerwy zaczęły działać.
Dziewczyny niedługo przychodzi kumpela z synkiem, więc nie będę póki co pisać. Potem pójdę na spacer z Maciusiem i kupię ten test. To może wieczorem mi się uda zajrzeć. Bo dziś to nie mogę oddychać bez Was