reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Klaudusia nie umiem zrobić zdjęcia testu - całe zamazane wychodzi jak bez lampy, a jak z lampą to w ogóle nic nie widać. No ale to już bez znaczenia w sumie, kreseczka jest, ale jej pod uwagę nie biorę, bo za późno odczytałam wynik. Inne objawy na razie biorę pod uwagę - czyli to plamienie w zeszłym tygodniu - delikatne i stop, swędzenie cycków i jakby uczucie, że są pełniejsze. I tylko tyle na razie :) Jak się okaże, że jednak w ciąży nie jestem to nic się nie stanie - no może jeden dzień będę miała gorszy humor :)

No a generalnie w 26 dc. to kreska raczej zawsze będzie blada - z Maciusiem test robiłam tydzień po spodziewanej @ i kreska wyszła tłusta :))

Agnieszka nie będziemy się gniewać - ja też się zaraz za sprzątanie biorę :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny widzę, że już testujecie.
Maja ja jestem dobrej myśli odnośnie Ciebie, poczekaj z dwa dni i rób test bo ja tu nie wytrzymam;-) Jakoś tak wszystko wspólnie, to może obie w tym miesiącu zobaczymy dwie krechy:tak::-D
soso poczekaj jeszcze do 8go:tak:
A u mnie śpiączka, myślę, że to kwestia pogody. Mogłabym spać i spać:szok:
Aga to ja też idę po kawusie, razem sobie łykniemy.:tak:
Klaudusia jak tam kiecka doszła na czas?

a bo Halinka u nas już nie pisze i się martwiłyśmy a okazało się , że na innym wątku napisała, że ma problemy, bo w 8tc nie widać u niej jeszcze ciąży...
a kieculka doszła. Jest na prawdę fajna. Byłam w niej na cmentarzu.
Aga mi się też strasznie spać chciało tydzień przed @!!!! I to od pogody nie było!!! :-p

Ostatnia edycja:
Agnieszka27 no pewnie kupię nowy test i zrobię za 2-3 dni - ale nie wiem o jakiej porze, bo w nocy to mi się znowu nie będzie chciało czekać :) A Ty kiedy test robisz?

A z tym spaniem to u mnie też masakra - powiedziałabym, że objaw ciążowy, ale faktycznie pora roku sprzyja spaniu i ta zmienna pogoda też na samopoczucie jakoś wpływa!

Klaudusia ja bym w szoku była, wiesz jak staranka wyglądały:-(
W głębi duszy mam nadzieję;-)
Napewno wyglądałaś pięknie:tak: A jak tam dalej apetyt Ci dopisuje?

reklama
Do góry