reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No ba!!! A czym się tu martwić!!! :-D
maja a cebulką ze mną się nie podzieliłaś!!!!!:wściekła/y::no::no::no:
Wybaczę mężulkowi pizze jak nie przywiezie w zamian za smażoną cebulkę.... Mmmmm
soso nam wspominaj co Cie niepokoi! Po to tu jesteśmy!!!

reklama
No ba!!! A czym się tu martwić!!! :-D
maja a cebulką ze mną się nie podzieliłaś!!!!!:wściekła/y::no::no::no:
Wybaczę mężulkowi pizze jak nie przywiezie w zamian za smażoną cebulkę.... Mmmmm
soso nam wspominaj co Cie niepokoi! Po to tu jesteśmy!!!
no to powiem ze to zmeczenie mnie meczy:p
dziekuje kochana a ty poglaszcz brzusio od ciotki wkretarki :p:p

od dzis mowcie na mnie wkretarka hahahah dobre sama sie usmialam

Klaudusia a ta cebulka może i smaczna, ale na żołądek nie za dobra.... OJOJOJ chyba w wannie poleżę, żeby brzuch odprężyć :))

Jakie macie sposoby na niskie ciśnienie oprócz kawy i pójścia spać??????????

Klaudusia to racja! Kłótnia z mężem jest dobra, ale nawet to mi dziś ciśnienia nie podniosło :)) W związku z czym siedzę już w łożeczku w piżamce, ząbki umyte, buźka nakremowana i idę spać. Będę jutro znowu :))) Jutro muszę być wyspana, bo prawie cały dzień będę sama z Maciusiem i już się boję.....Co ja biedna pocznę....Chyba znowu się do kogoś zaproszę :)))

A w ogóle to na innym wątku zauważyłam, że nasza Halinka ma kłopoty jakieś - jakieś niejasności z ciążą związane - to trzymamy za nią kciuki...Mam nadzieję, że się tu u nas odezwie i wszystko będzie dobrze!

Klaudusia to racja! Kłótnia z mężem jest dobra, ale nawet to mi dziś ciśnienia nie podniosło :)) W związku z czym siedzę już w łożeczku w piżamce, ząbki umyte, buźka nakremowana i idę spać. Będę jutro znowu :))) Jutro muszę być wyspana, bo prawie cały dzień będę sama z Maciusiem i już się boję.....Co ja biedna pocznę....Chyba znowu się do kogoś zaproszę :)))

A w ogóle to na innym wątku zauważyłam, że nasza Halinka ma kłopoty jakieś - jakieś niejasności z ciążą związane - to trzymamy za nią kciuki...Mam nadzieję, że się tu u nas odezwie i wszystko będzie dobrze!

heej wy pouciekalyscie a ja sie niezle zdrzemlam heehe :p

a co do tej halink to miala plamenia w 8 tyg ciazy bya na usg lekarz powiedzial ze nie widzi fasolki zeby przyszla za tydzien ze moze to wczesna caza wiec kochana sie stresje

ja mam lepszy humorek ale ocj a bede robic jak se wyspalam

Bo Halinka w poprzednim cyklu (czyli u niej jakieś 3 miesiące temu) miała tak samo. Podobno to była jakaś ciąża mechaniczna i niby jej wyszedł test pozytywny a poszła do lekarza i ciąży nie było. Tak jest pewnie i w tym przypadku.
Mąż nie przywiózł mi pizzy ani soczku więc pojechaliśmy na pizze, bo bym nie wybaczyła!!! :-D Ale dogadaliśmy się w sprawie imion: dziewczynka będzie Marlenka a syn będzie Alan :-D

reklama
Do góry