reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Aga widzę, że termin co rusz się zmienia z tego co pamiętam szybciej planowaliście;-)

Agnieszka bo u nas to tak jest...widzisz mój syn idzie od września przyszłego roku do szkoły więc starania zaczniemy jakoś wiosną lub latem 2011 i raczej kwalifikuję się mamę 2012 a to dlatego że jak syn będzie chodził do szkoły to Ja będę miała czas aby zająć się maleństwem a mąż będzie pracował.Ciężko jest mi powiedzieć który to będzie miesiąc,wiemy że do lata na pewnie ruszymy a czy to będzie kwiecień czy maj lub czerwiec to nie wiem...

Rozumiem, ja tez czekalam, az corka do przedszkola pojdzie.
Nawet jesli chodzi o ciaze to chcialabym moc odpoczac, nie mam co liczyc na czyjas pomoc to wiem, ze musze sobie wszystko tak zaplanowac abym nie zwariowac.

Agnieszka my czekamy aż młody pójdzie do szkoły bo mi będzie lżej a tym bardziej że nawet jak się uda zajść po nowym roku w ciążę to Ja chcę pracować jak najdłużej a na pomoc kogokolwiek nie mogę liczyć bo my tu rodziny nie mamy,jesteśmy sami i tylko na siebie możemy liczyć.
Teraz wiemy że Alan od września 2011 na 100% idzie do szkoły bo w piątek dostaliśmy papiery i aplikację więc musi iść,nie ma odwrotu.
Myślę że przyjdzie taki czas że nawet planować nie będziemy a dzidzia sama się pojawi.
Szczerze to czekam co los przyniesie:))

A teraz zmykam ogarnąć dom,zajrzę do was nie długo.
Miłego dnia!

Rozumiem, ja tez czekalam, az corka do przedszkola pojdzie.
Nawet jesli chodzi o ciaze to chcialabym moc odpoczac, nie mam co liczyc na czyjas pomoc to wiem, ze musze sobie wszystko tak zaplanowac abym nie zwariowac.

hej laseczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja dopiero wstalam wczoraj mnie cos napadlo wieczorem maskra myslalam ze do szpitalap ojade taka oslabiona bylam ze moj juz pakowal mi torbe co 5 min do lazienki i bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chyba sie czyms powazne zatrulam ale byla jaza bez 3mankiii

lil_maja no ciekawe czy u ciebie se tam cos wykluo:)

agnieszka 27 no my mamy jeszcze 6 ddni ciekawe oc to bedze u mnie objawow juz brak tylko kregoslup bol od niewyspana

agniesza kk noooo w hisdzpani poczac maluszka dobry pomysl moze urodzi sie z cemna karnacja hehehehehehhehe

klaudusia co u ciebie kochana

Oooo! Widzę, że ja dziś ostatnia się melduję!!!:-):-):tak:
Właśnie pozbyłam się swoich mężczyzn z domu i mogę trochę popisać :-D
U mnie już wszystko wróciło do normy. Oj i właśnie chyba delikatnie maluszek mnie kopnął!!!:tak: Chyba jabłko mu posmakowało :cool2: Dziewczyny trochę się martwię, że jeszcze nie czuję często maluszka i ciągle zastanawiam się czy wszystko jest OK. W sobotę do lekarza idziemy. Wikiego częściej czułam w tym tygodniu... Może też dlatego, że byłam szczuplejsza, bo w tym miesiącu z pierworodnym nic nie przytyłam :zawstydzona/y:
Agniesia ja to jestem w szoku z tą szkołą!!! Juz tak szybko wszystko.... Szok!!!:szok: A nie boisz się, że jak Alanek pójdzie do szkoły to będzie przynosił do domu choroby (oby nie) żeby maluszka nie zaraził? Ja też chcę Wikiego od września wysłać do przedszkola ale boję się, że choróbska zacznie przynosić.
Oby Hiszpania była owocna!!! :tak:
Dziewczyny ja mocno trzymam kciukasy za Wasze teściory. Już nie mogę się doczekać wyników!!! Róbcie już teraz!!!! A co tam!!!!:-D:-D:-D

Ja się boję tego przedszkola ale wiem, że nie dam rady z dwójką dzieci w domu i Wiki będzie musiał iść chociaż na 5-6 godzin.

reklama
Ja się boję tego przedszkola ale wiem, że nie dam rady z dwójką dzieci w domu i Wiki będzie musiał iść chociaż na 5-6 godzin.

aa ja dziewczynk jestem taka zmeczona ze oczu ne otwieram dzisk upuj test ta jak klaudia mowi co ma byc to bedzieee moj sam m zaproponowal zebym kupla wiec kupie u nas obrzepb pakuje po dwa testy w opakowane wgule zawsze przed @ mam syfy teraz nic wygladzila mi sie ksura brzusio poblewa troche mne to stresuje bo boje sie ze @ przyjdzie ale jutrose rano estuje

co do ruchow nie przejmuj sie ja moja coreczke czulam np dopiero w 21 tyg teraz jakbym byla w cazy czulabym moze w 16 bow drugiej inaczej ale kazde dziecko jest inne

Do góry