reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Maja zaczekaj tyle ile Ci cierpliwości starczy, trzymam kciuki. Ja mam jeszcze tydzień spokoju, potem pewnie się zacznie.
A jak Twoje samopoczucie, oprócz tych plamień coś Cię jeszcze zastanawia?

Oprócz plamień to lekkie pobolewanie podbrzusza, ale o wiele wiele mniej niż miesiąc temu - bardziej przy tym plamieniu czułam. Bolą troszkę piersi, a w sumie to jedna, ale nie jest to w sumie ból, tylko je czuje bardziej. A samopoczucie jak zwykle zmienne. Rano płakałam, potem poszłam na spotkanie z cyklu "mama w mieście" - to takie spotkania dla mam z dziećmi, w dodatku za darmo i super dziewczyny przychodzą, a Maciuś ma swoje towarzystwo :))

Ty masz jeszcze trochę czasu- ale pewnie też przed @ będziesz szukać objawów i się zastanawiać :)) Nie da się tego uniknąć :))

Rozumiem, ja tez czekalam, az corka do przedszkola pojdzie.
Nawet jesli chodzi o ciaze to chcialabym moc odpoczac, nie mam co liczyc na czyjas pomoc to wiem, ze musze sobie wszystko tak zaplanowac abym nie zwariowac.

Super, że Twoja córka i synek Agnieszki.kk już są w przedszkolu. To idealne rozwiązanie. Ja nie liczę, że w ciąży odpocznę, ale może jak będzie dzidzia to wtedy jakoś Maciuś do przedszkola pójdzie. Zobaczymy..

Kaludusia ja ruchy to czułam dopiero około 25 tygodnia....
A kusisz nas z tymi testami oj kusisz :)))) Ale się nie dziwię, bo sama jestem ciekawa co tam u dziewczyn :)))

Soso jak tylko się coś dowiesz to daj znać. A co z tym brzuchem się dzieje??

reklama
Oprócz plamień to lekkie pobolewanie podbrzusza, ale o wiele wiele mniej niż miesiąc temu - bardziej przy tym plamieniu czułam. Bolą troszkę piersi, a w sumie to jedna, ale nie jest to w sumie ból, tylko je czuje bardziej. A samopoczucie jak zwykle zmienne. Rano płakałam, potem poszłam na spotkanie z cyklu "mama w mieście" - to takie spotkania dla mam z dziećmi, w dodatku za darmo i super dziewczyny przychodzą, a Maciuś ma swoje towarzystwo :))

Ty masz jeszcze trochę czasu- ale pewnie też przed @ będziesz szukać objawów i się zastanawiać :)) Nie da się tego uniknąć :))

Super, że Twoja córka i synek Agnieszki.kk już są w przedszkolu. To idealne rozwiązanie. Ja nie liczę, że w ciąży odpocznę, ale może jak będzie dzidzia to wtedy jakoś Maciuś do przedszkola pójdzie. Zobaczymy..

Kaludusia ja ruchy to czułam dopiero około 25 tygodnia....
A kusisz nas z tymi testami oj kusisz :)))) Ale się nie dziwię, bo sama jestem ciekawa co tam u dziewczyn :)))

Soso jak tylko się coś dowiesz to daj znać. A co z tym brzuchem się dzieje??

bpo ja wim powem ci ze sama nie wiem co sie dzieje heheh dzs jestem padnieta ale brzuch boli jak na @ wec mam stresa :(:(:(

A czemu średnio zadowolona???
po pierwsze nie lubię siedzieć sama w domu,synek w przedszkolu a M w pracy.
po drugie nie ukrywam ze mam jeszcze kilka marzeń do spełnienia tych małych i większych lecz aby je spełnić trzeba pracować i zarabiać pieniądze bo bez tego raczej nic nie wypali:)
Poza tym Ja lubię pracować i wnosić nowości no naszego życia więc same rozumiecie...

po pierwsze nie lubię siedzieć sama w domu,synek w przedszkolu a m w pracy.
Po drugie nie ukrywam ze mam jeszcze kilka marzeń do spełnienia tych małych i większych lecz aby je spełnić trzeba pracować i zarabiać pieniądze bo bez tego raczej nic nie wypali:)
poza tym ja lubię pracować i wnosić nowości no naszego życia więc same rozumiecie...

ja rozumie hmm poprostu nie czujesz se spelniona :)

reklama
Do góry