lil_maja
Fanka BB :)
Maja zaczekaj tyle ile Ci cierpliwości starczy, trzymam kciuki. Ja mam jeszcze tydzień spokoju, potem pewnie się zacznie.
A jak Twoje samopoczucie, oprócz tych plamień coś Cię jeszcze zastanawia?
Oprócz plamień to lekkie pobolewanie podbrzusza, ale o wiele wiele mniej niż miesiąc temu - bardziej przy tym plamieniu czułam. Bolą troszkę piersi, a w sumie to jedna, ale nie jest to w sumie ból, tylko je czuje bardziej. A samopoczucie jak zwykle zmienne. Rano płakałam, potem poszłam na spotkanie z cyklu "mama w mieście" - to takie spotkania dla mam z dziećmi, w dodatku za darmo i super dziewczyny przychodzą, a Maciuś ma swoje towarzystwo )
Ty masz jeszcze trochę czasu- ale pewnie też przed @ będziesz szukać objawów i się zastanawiać ) Nie da się tego uniknąć )
Rozumiem, ja tez czekalam, az corka do przedszkola pojdzie.
Nawet jesli chodzi o ciaze to chcialabym moc odpoczac, nie mam co liczyc na czyjas pomoc to wiem, ze musze sobie wszystko tak zaplanowac abym nie zwariowac.
Super, że Twoja córka i synek Agnieszki.kk już są w przedszkolu. To idealne rozwiązanie. Ja nie liczę, że w ciąży odpocznę, ale może jak będzie dzidzia to wtedy jakoś Maciuś do przedszkola pójdzie. Zobaczymy..
Kaludusia ja ruchy to czułam dopiero około 25 tygodnia....
A kusisz nas z tymi testami oj kusisz ))) Ale się nie dziwię, bo sama jestem ciekawa co tam u dziewczyn ))
Soso jak tylko się coś dowiesz to daj znać. A co z tym brzuchem się dzieje??