klaudusiaNK
Fanka BB :)
Pogoda fajna. Słońce świeci jak szalone, nie mam termometru i nie wiem jaka jest temperatura ale pewnie jest jak wczoraj - cieplutko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też jest ciepło,około 15 stopni i ślicznie świeci słoneczko
Dziś mam wolne,nie dzwonili po mnie heh)))
Wzięłam się za przymierzanie sukienek które kiedyś zakupiłam przez internet i tylko w jednej muszę wprowadzić małe zmiany a tak są super
nio cicho jest dzisaj szczerze nie lubie tego ale co zrobic moja mala spi ja gotuje bo wczesniej mnie nie bylo t nawet nie mialam jak moj sie szykuje sie na egzamin do 22 bede sama co tu dzis robic;/heh Ja teraz poluję na torebkę do sukienki ale czy uda mi się Ją kupić zobaczymy...
kurcze ale tu ciszaaaaa
a jaki egzamin ma ten Twój soso?
Hej dziewczyny! W weekendy zawsze ciut ciszej...Ja wczoraj przysypiałam cały dzień, dziś byłam cały dzień u teściowej, więc ledwo ledwo zipię....Zaraz idę spać - zmiana czasu zawsze u mnie to powoduje, że chodzę spać o 20...Ale za tydzień już powinno być ok..
Klaudusia jak brzuszek???
Agnieszka.kk - termin @ jeśli liczyć cykle 26-dniowe to 3 listopada, ale jeśli wziąć pod uwagę, że ostatnio było takie opóźnienie to może być nawet 10 listopad...Nie nakręcałabym się gdyby nie to dziwne plamienie - które miałam w 20 i 21 dniu cyklu około. Byłam pewna, że się to rozkręci na @ - ale się nie rozkręciło - stąd wkręcanie. Ale coś mam przeczucie, że @ jednak przyjdzie planowo w tym tygodniu. A test to już nie wiem kiedy - albo jak już nie wytrzymam dłużej czekać, albo na początku kolejnego tygodnia. Chyba, że już nie będzie po co testować )
Zmęczona dziś jestem i nie chce mi się za wiele myśleć.
Hej Soso ))Jutro może więcej popiszę ))