reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pogoda fajna. Słońce świeci jak szalone, nie mam termometru i nie wiem jaka jest temperatura ale pewnie jest jak wczoraj - cieplutko.

reklama
U mnie też jest ciepło,około 15 stopni i ślicznie świeci słoneczko:)
Dziś mam wolne,nie dzwonili po mnie heh:))))
Wzięłam się za przymierzanie sukienek które kiedyś zakupiłam przez internet i tylko w jednej muszę wprowadzić małe zmiany a tak są super :-D:happy:

U mnie też jest ciepło,około 15 stopni i ślicznie świeci słoneczko:)
Dziś mam wolne,nie dzwonili po mnie heh:))))
Wzięłam się za przymierzanie sukienek które kiedyś zakupiłam przez internet i tylko w jednej muszę wprowadzić małe zmiany a tak są super :-D:happy:

hej dzewczynki a ja dopero wroclam bylam na zakupach poszlam po kurczaki na drugi koniec miasta do marketu a tu lipa nie ma kurczakow wkurzylam sie musialam sie wrocic do innego marketu ale jestem padnieta wypilam herbate i mi nie dobrze wogule strasznie mnie brzuch bolal jak szlam do sklepu myslalam ze bede miala maly wypadek z alpa na miesce ale naszczescie jest oki nic nie byloooo

klaudusia ciesze sie ze lepej z toba ja pamietam na swieta w wgilie musialam uwazac co jem mnie to wkurzalo bo chcialam jesc a prawie wsio bylo z grzybami itp u mnie tez cieplutko jest

a co do ciuszkow to ja ciagle 3mam wszystko czy w modzie czy nie tylko buty zmieniam zwsze cos zmienie przerobe i jest cacy tak jak mowsz agusia

heh Ja teraz poluję na torebkę do sukienki ale czy uda mi się Ją kupić zobaczymy...:)

kurcze ale tu ciszaaaaa :eek:
nio cicho jest dzisaj szczerze nie lubie tego ale co zrobic moja mala spi ja gotuje bo wczesniej mnie nie bylo t nawet nie mialam jak moj sie szykuje sie na egzamin do 22 bede sama:confused2::confused2: co tu dzis robic;/

Hej dziewczyny! W weekendy zawsze ciut ciszej...Ja wczoraj przysypiałam cały dzień, dziś byłam cały dzień u teściowej, więc ledwo ledwo zipię....Zaraz idę spać - zmiana czasu zawsze u mnie to powoduje, że chodzę spać o 20...Ale za tydzień już powinno być ok..

Klaudusia
jak brzuszek???

Agnieszka.kk - termin @ jeśli liczyć cykle 26-dniowe to 3 listopada, ale jeśli wziąć pod uwagę, że ostatnio było takie opóźnienie to może być nawet 10 listopad...Nie nakręcałabym się gdyby nie to dziwne plamienie - które miałam w 20 i 21 dniu cyklu około. Byłam pewna, że się to rozkręci na @ - ale się nie rozkręciło - stąd wkręcanie. Ale coś mam przeczucie, że @ jednak przyjdzie planowo w tym tygodniu. A test to już nie wiem kiedy - albo jak już nie wytrzymam dłużej czekać, albo na początku kolejnego tygodnia. Chyba, że już nie będzie po co testować :))

Zmęczona dziś jestem i nie chce mi się za wiele myśleć.
Hej Soso :)))Jutro może więcej popiszę :)))

Hej dziewczyny! W weekendy zawsze ciut ciszej...Ja wczoraj przysypiałam cały dzień, dziś byłam cały dzień u teściowej, więc ledwo ledwo zipię....Zaraz idę spać - zmiana czasu zawsze u mnie to powoduje, że chodzę spać o 20...Ale za tydzień już powinno być ok..

Klaudusia
jak brzuszek???

Agnieszka.kk - termin @ jeśli liczyć cykle 26-dniowe to 3 listopada, ale jeśli wziąć pod uwagę, że ostatnio było takie opóźnienie to może być nawet 10 listopad...Nie nakręcałabym się gdyby nie to dziwne plamienie - które miałam w 20 i 21 dniu cyklu około. Byłam pewna, że się to rozkręci na @ - ale się nie rozkręciło - stąd wkręcanie. Ale coś mam przeczucie, że @ jednak przyjdzie planowo w tym tygodniu. A test to już nie wiem kiedy - albo jak już nie wytrzymam dłużej czekać, albo na początku kolejnego tygodnia. Chyba, że już nie będzie po co testować :))

Zmęczona dziś jestem i nie chce mi się za wiele myśleć.
Hej Soso :)))Jutro może więcej popiszę :)))

hej kochana !!!! no stesknilo mi sie za toba imprezowiczko:):):)
no ja czekam do 8 megoooooooooo a brzusio jk bolal tak boliii wieccccc jest nadzieja ejjj m to si mamy cooo kobietki:)

reklama
Do góry