reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam wtorkowo!! Jak Wam po weekendzie?

Agnieszka.kk - z tą ciążą to jeszcze nie wiem :))) Bym się nie zdziwiła gdyby organizm mi takiego psikusa z tym plamieniem zrobił jak miesiąc temu z opóźnieniem @ :)) Nie mam dużego ciśnienia na testowanie tak jak ostatnio. Bo sama nie wiem jak to wszystko dalej ma wyglądać. Wyjdę na największą marudę na tym forum, ale zmiana czasu trochę mnie rozwaliła i jeszcze ja po weekendzie to mam zawsze troszkę smuteczki w głowie - bo w weekend zawsze dużo się dzieje, mąż w domku, robimy coś razem, a jak przychodzi nowy tydzień to ja znowu sama z Maciusiem...Dziś widzę siebie w jakimś przyjemnym biurze, z herbatką, wokoło ludzie z którymi można pogadać i pożartować....Zapomnieć o domku....Ehh nie rozpisuję się na ten temat...

A jak Wy dziś dzień spędzacie? Ja chyba jednak się gdzieś na cały dzień wybiorę, bo coś ciężko w domu siedzieć.

reklama
Witam, jestem po długiej nieobecności,już Was nadrabiam.
U mnie bez zmian, bolał mnie troszkę brzuch w weekend, ale wiąże to z pęcherzem bo coś mi się wydaje, że go podzięmbiłam:-(

Maja jeszcze trzy dzionki do @ tak?
Jak co to kiedy testujesz?
JA obiecałam sobie, że dopiero po 40 dniach, ale wątpię, żebym cierpliwie doczekała.

Agnieszka27 ja też wczoraj o 20 padłam. A testować to już nie wiem kiedy mam - musiałabym to zrobić chyba około 4 rano, bo wtedy Maciuś mnie budzi na mleko i ja wtedy idę do kibelka, a ostatnio jestem tak niewyspana, że nie chcę się aż tak o tej 4 rozbudzać. Więc może jeszcze ten tydzień cały przeczekam. Dziś coś czuję, że @ jednak nie przyjdzie - zmienia się to u mnie co godzinę dosłownie...

Maja zaczekaj tyle ile Ci cierpliwości starczy, trzymam kciuki. Ja mam jeszcze tydzień spokoju, potem pewnie się zacznie.
A jak Twoje samopoczucie, oprócz tych plamień coś Cię jeszcze zastanawia?

reklama
Do góry