reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
No fajnie, że Ty też jesteś, bo coś czuję, że wieczorową porą będzie tu tłoczno... :-D
Ja na chwilę uciekam. Muszę obrać ziemniaczki na obiad, bo już głodna jestem...

ooo to super,czekam na wynik testu:)
jeśli jesteś w ciąży to powinna pojawić się bladziutka kreseczka :rofl2:

no tez tak mysle bo to tylko jeszcze 6 dn wiec cos powinno widac ale ehhh dostaje szczerze szalu nie umiem sie niczym zajac bo ciagle o tym mysle chociaz staram sie ne myslec wogole widzici same jaka jestem nakrecona a co bedzie dzien przed malpa zaczniecie mnie wyzywac i powecie odezwij sie jak nie bedzie malpy:p kurcze masakra nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo bozazwyczaj ja sie chce to lipa a zreszta lepej sie zamkne jak dstane @ obiecuje przy koejnym cyklune biadolic tyle na ten temat:p

A po co tak się nakręcać? Jak będzie to super a jak nie to dalej staranka!!! Przecież masz już super córcię!!! Zajmij się nią, idź na spacer, pobaw się z nią a co ma być to będzie!!!!!

reklama
Agnieszka.kk ja Ciebie rozumiem! Też bym chciała popracować i pozarabiać pieniążki....Już 2 lata w domu jestem :(((

Soso trzymam kciuki! Kurcze jak tak o tych testach piszecie to nie wiem czy sama zaraz nie zrobię! Ale w dzień to chyba szkoda testu marnować???

Do góry