reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziękuję i na wzajem:)
Co porabiam w weekendy...hmmm a to zależy jak jest ciepło wiosna/lato to staramy się całą trójeczką zawsze w weekendy gdzieś wychodzić,jeździć na spacery i wycieczki,lubimy zwiedzać a jak jest jesień/zima to zależy ale raczej przystajemy na spacerach bo zimno.Wszystko zależy od pogody:))

A jak mija wam piątkowy wieczorek?
Ja właśnie popijam bardzo aromatyczny czerwony barszczyk ahhh :-D

n to ci zazdroszcze tego barszczyku a ja wlasnie kolejna nc sie mecze ze snem ;/

reklama
Witam dziewczyny!

Pajkaa widzę, że i Ty jesteś szczęśliwa, a o to przecież chodzi :)) Jak się od marca zaczniecie starać to najlepiej powoli bez stresów....A ile Twój maluszek będzie wtedy miał miesięcy?

Agnieszka.kk - no fakt, że wszystko od pogody zależy...Ale fajnie, że tak razem coś porabiacie - u nas to różnie bywa, bo jak ja cały tydzień z synkiem siedzę to czasem mam ochotę w weekend porobić coś innego..Ale oczywiście najlepsze są te weekendy, które spędzamy wspólnie :))

Soso
i jak nocka?

hej kobietki.
maja baw się dobrze na weselichu!!!! I oby @ nie przylazła, ale chyba nie przyjdzie.... :-D
U mnie mąż też naciskał na drugą dzidzię a ja nie chciałam aż do niedawna.
agnieszka my też tak spędzamy weekendy a jak jest np. zimno to idziemy rodzinką na basen ale nie siedzimy w domu, bo obydwoje tego nie lubimy. U nas Wiki jeszcze za bardzo nie rozumie, dlatego wolałabym żeby był starszy :-D Ale już niedługo...
A jak mąż ma wolną niedzielę to na miasto na obiad :-D Ot taka nasza mała tradycja się robi hehe :-D

Klaudusia ale Wy też fajnie spędzacie czas! Kurczę muszę nad nami popracować, bo my tacy domatorzy i leniwce takie, że hej............A taki obiad na mieście to super sprawa....Na basen chodzimy, ale to jest w sobotę rano taki kurs pół godziny - więc się w sumie my nie napływamy - tylko Maciuś ćwiczy....

A jeśli chodzi o @ to na razie cicho sza, brzuch i cycki pobolewają (ale bez przesady, od czasu do czasu tylko coś tam czuję), wczoraj po południu znowu była jakby taka odrobinka zabarwionego śluzu, a w sumie to co chwilę idę sprawdzić czy się @ nie rozkręca, bo mam takie uczucie wilgotności jakieś. No ale czekam jeszcze około tygodnia na @ i wtedy się zobaczy :)) Generalnie to wyluzowana jestem :)) Myślę o weselu dziś - za jakiś czas zaczynam się robić na bóstwo hehe...Od wczoraj też mam dobrą energię - czyli zła passa minęła i jestem pozytywnie nastawiona do całonocnej zabawy :)))

Miłego dnia wszystkim!

U nas na basenie też są jakieś kursy ale kiedyś się pytałam to nie ma opcji, bo wszystkiem miejsca i godziny zajęte.
Dziewczyny jak ten czas leci... Ech... Niedawno też się nakręcałam, bo miałam takie plamienia a tu już jutro strzeli maluchowi 14 tydzień... A pewnie za jakieś 2 tygodnie kopać zacznie...
A wiecie co jest najśmieszniejsze: moja siostra cioteczna (jesteśmy do siebie bardzo podobne jak siostry rodzone) jest też w ciąży i ma termin tego samego dnia co ja!!!! Hehe ale jaja się porobiły :-D

witam się
Witam dziewczyny!

Pajkaa widzę, że i Ty jesteś szczęśliwa, a o to przecież chodzi :)) Jak się od marca zaczniecie starać to najlepiej powoli bez stresów....A ile Twój maluszek będzie wtedy miał miesięcy?

Agnieszka.kk - no fakt, że wszystko od pogody zależy...Ale fajnie, że tak razem coś porabiacie - u nas to różnie bywa, bo jak ja cały tydzień z synkiem siedzę to czasem mam ochotę w weekend porobić coś innego..Ale oczywiście najlepsze są te weekendy, które spędzamy wspólnie :))

Soso
i jak nocka?

Lil będzie miał prawie 7 miesięcy skończone jak zaczniemy się starać. Ja chcę zacząć się starać jak przestanę karmić piersią :) a planuje tak jak mlody będzie mial 6-7 miesiecy :)

Hej Klaudusia - mieć kogoś bliskiego w ciąży z podobnym terminem to super! Ja mam sporą paczkę znajomych, w roku 2009 (czyli rocznik Maciusia) urodziło się wśród znajomych około 10 dzieci - teraz druga tura idzie :)) Już troje dzieci z drugiej tury jest, część jest w ciąży, część się nakręca tak jak ja, a część jeszcze odkłada na później :)) Ale przedszkole będzie można otwierać niedługo :))

A gdzieś wyczytałam, że takie delikatne plamienie z dużą ilością śluzu - przed terminem @ - to może być implantacja :)) No i następna wkrętka gotowa :)))

Idę teraz do wanny się na bóstwo robić, zamierzam się moczyć przynajmniej godzinę... :)))

Dzień dobryyyyyyyy:))))))))
...ale się wyspałammm ahhh

witam się z gorącą kawusią :-D
czarna-filizanka-z-kawa.gif

reklama
pajka przy karmieniu piersią możesz nie mieć @ więc i tak będziesz musiała poczekać. Ale może być i tak, że pomimo tego, że nie masz @ możesz zajść w ciążę!!! Tak właśnie było z moją siostrą cioteczną...
agnieszka.kk a może masz coś innego poza kawusią, bo ja nie bardzo mogę hehe :-D A ja niewyspana chodzę, bo Wiki oczywiście obudził się o 6 i zaraz poszedł cwaniak spać a ja już nie mogłąm i kręciłam się z kąta w kąt...
agnieszka 27 ja znicze kupiłam już wczoraj. Dziś po zakupy już o 8 się wybrałam to u nas na bazarku ludzi jak mrówek już było o tej godzinie...
Trzymam & żeby @ nie przylazła i Wam bardzooo kibicuje!!!

Do góry