reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej :-)
Szczęśliwa jestem bo mam wolne,piję ciepłą kawusię.
W domu cisza i relaks na maksa :-D

A jak u Ciebie?
u mnie jaos leci nie wyspana jestem przez to ze pol nocy si meczylam ze snem wypilam kawe i za przeproszeniem guzik dala teraz leze sobie moja mala dzis ma jakies ataki wkonuc zaczela mi chociaz nomalnie jesc bo w przeszlosci to bardziej wydziiala nz jadla ;/ naszczescie teraz dostala puckow:)

hej kobietki!
a ja właśnie sobie siedzę i w pupcię masuje mnie fotel :tak: Wiki łobuz nie chce spać :crazy:
agnieszka ty często masz wolne piątki. To super relaksuj się.
Ja już wstawiłam bigos, jeszcze muszę mięso do niego usmażyć. Planuję jeszcze dziś krokiety zrobić ale nie wiem czy się uda :sorry: Ciacha zostawiam na jutro, bo do świąt wszystko by zginęło :-D

Klaudusia witaj:)
Ja od około 2 miesięcy mam już wolne piątki bo moja firma w piątki nie pracuje aż do odwołania.
Robisz bigosik ale superrr pychotka:))

soso czyli dzień leniucha masz dziś:)
Czasami tak trzeba a od razu samopoczucie na drugi dzień powinno być lepsze:)

Kochane życzę wam miłego popołudnia,Ja lecę z M na zakupy.
Zajrzę do was później,hejka.

Agnieszka zajrzyj, żebyś nie miała zaległości :-D
A u mnie dziś masakra z zakupami. Kolejki wszędzie i po wszystko... A co będzie jutro... szok!!!

Soso ja kupiłam 5 w 1 ale osobno była wzw typu B bo u nas nie polecają pediatrzy tych szczepionek 6 w 1 nie wiem dlaczego, ale matki też mają negatywne o nich opinie.
Idę się połozyć bo mnie łamie :( pooglądam TV i poprzytulam mojego dzielnego faceta.
A i ogólnie to mój mąż mnie wczoraj powiadomił, ze chce się zacząć starać o dzidzie w marcu szok normalnie szok.

Soso ja kupiłam 5 w 1 ale osobno była wzw typu B bo u nas nie polecają pediatrzy tych szczepionek 6 w 1 nie wiem dlaczego, ale matki też mają negatywne o nich opinie.
Idę się połozyć bo mnie łamie :( pooglądam TV i poprzytulam mojego dzielnego faceta.
A i ogólnie to mój mąż mnie wczoraj powiadomił, ze chce się zacząć starać o dzidzie w marcu szok normalnie szok.
to ic zazdroszcze mezusia ze cie sam atakuje z druga dzidzia hehe ja mojego meczylam troche z dzidzia lae potem sam sie przekonal i pracuje jak maszynka hehheheheeh

Hej dziewczyny dobrze, że aż tak dużo nie naskrobałyście dziś :))

Agnieszka.kk - czasem faktycznie ciężko nadrobić, mnie nie ma czasem godzinkę, a tu bach 5 stron.... Miłego weekendu dla Ciebie :))) Co porabiasz zwykle w weekendy???

Soso - powinnaś chyba coś zrobić, żeby jednak się wysypiać - ja bym na Twoim miejscu chociaż jakieś ziółka na noc piła, albo coś ziołowego na uspokojenie - wykończysz się bez spania!! A jak już będziesz w ciąży to bez snu ani rusz!!

Klaudusia - ale pychotki mi tu wymieniłaś....Na szczęście ja jutro idę na wesele to się objem, że hej!!!! W tej knajpie co najmniej co godzinę zmieniają talerze i wszystkie potrawy ze stołu :))) Mniam mniam :))) Obym nie pękła!!!

Pajkaa no to zbieraj siły do marca! Fajnie, że Twój mąż taki chętny :))))

Lil w życiu bym nie powiedziała jak bylam w ciąży to mówił, ze Sebus jedynakiem bedzie , ze nie chce drugiego dziecka. A teraz zwariował na punkcie synka :) powiedział, ze tyle radości mu daje, ze chce to przeżyć jeszcze raz:)

reklama
Agnieszka.kk - czasem faktycznie ciężko nadrobić, mnie nie ma czasem godzinkę, a tu bach 5 stron.... Miłego weekendu dla Ciebie :))) Co porabiasz zwykle w weekendy???
Dziękuję i na wzajem:)
Co porabiam w weekendy...hmmm a to zależy jak jest ciepło wiosna/lato to staramy się całą trójeczką zawsze w weekendy gdzieś wychodzić,jeździć na spacery i wycieczki,lubimy zwiedzać a jak jest jesień/zima to zależy ale raczej przystajemy na spacerach bo zimno.Wszystko zależy od pogody:))

A jak mija wam piątkowy wieczorek?
Ja właśnie popijam bardzo aromatyczny czerwony barszczyk ahhh :-D

Do góry