reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Maja udanej zabawy.
Klaudusia a powiedz jaki masaż można nawet w ciąży? ja mam matę masującą i to są raczej takie drgania, przypuszczam, że podobne do tych jakie daje Twój fotel. Mogę z niej spokojnie korzystać?Wiem w ciąży może nie jestem, ale wole być ostrożna.
soso współczuję tej bezsenności z własnego doświadczenia wiem, że na dłuższą metę to bardzo męczące.

reklama
Agnieszka lepiej poczekaj i się upewnij czy nie jesteś w ciąży, bo w pierwszym trymestrze masaże są zakazane, bo mogą wywołać poronienie. Dopiero później można ale też nie można siedzieć cały dzień. Wszystko z głową a będzie dobrze i mata da Ci relaks! Ja wczoraj siedziałam na fotelu 15 minut a mnie plecy strasznie bolały i jak wstałam to nowo narodzona :-D zaraz poszłam spać, bez bóli i wszystkich innych dolegliwości... Ja mogę w tym fotelu ustawić częstotliwość drgań i ustawiłam sobie na najlżejsze.

Klaudusia dzięki, ja też mam możliwość regulacji, więc jak co to na najlżejsze i góra 15 minut:tak:
Teraz już uciekam, trzymajcie się kochane.
Wyjeżdżam więc będę dopiero we wtorek.

Jeszcze mam w planie krokiety i dewolaje (nie wiem jak to się poprawnie pisze :-D) więc na coś byś się na pewno załapała :-D
Aaaa no i ciacha będą!!!! :-)

reklama
Jeszcze mam w planie krokiety i dewolaje (nie wiem jak to się poprawnie pisze :-D) więc na coś byś się na pewno załapała :-D
Aaaa no i ciacha będą!!!! :-)
Klaudusia litości proszę:))
Same pyszności :tak:

Dobra Ja spadam zająć się domem:tak:
A potem coś zjem bo zgłodniałam jak Klaudusia piszesz o takich pysznościach :-D
Miłego dzionka !

Do góry