reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Klaudusia poowa moich koleżanek z sierpniówek mimo karmienia piersią miała już @ mi lekarz powiedział, ze mogę normalnie jajeczkować więc kazal uważać :) zobaczymy jak będzie na razie mam caly czas do poświęcenia Sebulkowi:) potem będę się martwiła o drugie:)
ide na spacerek :)

A mija mija ta sobota... Ja dopiero w miarę ze wszystkim się wyrobiłam. Zostało mi tylko jedno ciacho do dokończenia i smażenie naleśników :baffled: Jak ja tego nienawidzę!!!:no: A mój mężulek przyszedł do mnie i mówi, że nie ma co w domu robić!!! Myślałam, że go czymś ciężkim rzucę!!!!

Klaudusia dzięki, ja też mam możliwość regulacji, więc jak co to na najlżejsze i góra 15 minut:tak:
Teraz już uciekam, trzymajcie się kochane.
Wyjeżdżam więc będę dopiero we wtorek.

hej kobietki ale sie rozpisalysci a ja weekendzik leniwie spedzam na maksa nic sie nie zmienilo u mnie co do moich dolegliwosci caly czas ot samoooo i spac mi sie chce bo bezsennosc nocna i apetytu tez brakkk

majuniu wlasnie jak czytalam wczesnie ze lamisz brozowa chcialam ci powiedziec ze to moze plamienie implatacyjn j zm oja coreczkam ialam tak dlugi dosc okres jak bylam w ciazy raz pojechalam do szpitala bo balam sie ze moja corcia chce sie wylonic za wczesnie ale lekrz mi powiedzial ze to normaaaa
aaa i milej zabawy na weselu kochana tylko nie pij bo mozeszz zaszkodzc sobie i byc mozeee dzidzi:):):):)

agnieszka 27 to bedzie nam ciebie strasznie brakowaloooo

klaudsia co tam u ciebie kochanaaaaaa slychac :)

agnieszka kk :):)):)

a jan ie mam weny cos sie rozpisywac bo jakas zmeczona jestem zajrze do was jeszcze :)

A mija mija ta sobota... Ja dopiero w miarę ze wszystkim się wyrobiłam. Zostało mi tylko jedno ciacho do dokończenia i smażenie naleśników :baffled: Jak ja tego nienawidzę!!!:no: A mój mężulek przyszedł do mnie i mówi, że nie ma co w domu robić!!! Myślałam, że go czymś ciężkim rzucę!!!!

hahaha dobreeeeeee twoj maz to gigant::):):):) a ja cie bidulko widze jak sie pocisz przy tym gotowaniu ahhh ae bym zjadla te twoje nalesnki wlasnie moze dzis zrobie nalesniki mniam:p

Ostatnia edycja:
Agniesia Ty się będziesz urlopować a ja męczyć na porodówce!!! :-D Gratuluję urlopu. Na pewno będzie udany!!!:tak:
Ja dziś czuję się fatalnie... cały czas mnie mdli, chodzę głodna a nie mogę nic jeść a do tego głowa mnie boli. O Wikim już nie wspomnę, bo dziś jakiś diabeł w niego wstąpił. Okropny jest od rana i strasznie marudny...:dry: Byle do wieczora... Miłego dnia kobietki!!!

reklama
Hej dziewczyny! Ja dziś odziczała cała - nie dość, że zmiana czasu, to jeszcze trochę mi się przez to wesele czasowo pomieszało. Maciuś dziś na stary czas spał do 9 (!!!!!!!!), na nowy czas do 8, ja dzięki mojej mamie pokimałam na stary czas do 11.30 (!!!!!!! nie wiem jak to możliwe !!!!!!!!!! ) - więc jako tako wyspana jestem, ale i tak jakoś tak dziwnie....

Wesele bardzo udane, wytańczona jestem, objedzona też- choć mnie trochę mój wystający brzuch zawstydzał, no ale cóż, po pierwszej ciąży rozciągliwy jest :)))

A plamienie się nie rozkręciło, całkiem się zatrzymało, dziś brzuch nie boli, ale jeden cycek za to dokucza - ale tylko troszeczkę, po prostu mnie swędzi. Więc jednak coś tam inaczej jest niż miesiąc temu - to może jednak, jednak .... :)))

Do góry