reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
agnieszka to będzie złoty strzał!!!! :-D
Ja uciekam kobietki, bo Wiki już dawno powinien spać a on jeszcze mi tu wszystko rozwala w pokoju...
Dobranoc!!!!

Narazię się "odchudzam" i wyjadam dziecku monte, mam słabość do tego:-D, dobrze, że już śpi czteropak dla mnie:-D:-D:-D
Dobranoc

kochanie ja biore pod uwage ze t moze psychika dzalac naprawde dlatego nie nastawiam sie wcale na to ze udalo jak sie ze czuje to tylko sie zastanawia dlaczego nic poza tym nie staram sie wyszukiwac sama objaww juz nawet mysle ze moze owulkem ialam pozniej i dopiero teraz mi sie zaczela albo konczy ja tam czekam do 8 mego ale i tak jestem nastawiona na to ze przyjdzie@

a ja spac nie moge mam alergie straszna najgorsze jest ze nie wiem na oc zawsze kicham w nocy i mam zatkany nosek moze na mojego mam uczulenie heheehe

wczesniej zadnych objawow z moja coreczka objawy dopiero mialam w jakim 8 tyg jak nie w 9 pamietam wczesniej nic ;/

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki! Ja dziś chyba tylko z rana, bo potem przychodzi do mnie moja słodka chrześniaczka (pół roczku), a jeszcze później ja idę w gości i cały dzień z głowy. Jutro wesele, pojutrze odsypianie - tak więc nie wiem jak Was będę później nadrabiać...Ale będę się starać :))

Agnieszka27 a czy te owoce morza to tylko krewetki i w dodatku obrane? Bo jak tak to nie jest tak źle! Ja też się brzydzę - ale kiedyś posmakowałam krewetki to mięsko jest lepsze od rybki! A na necie znajdziesz na pewno mnóstwo przepisów jak je przyrządzić!

Klaudusia - mój Maciuś jak nie śpi w dzień to na wieczór jest już ciężko, więc jednak wolę jak chociaż godzinkę pośpi. Wczoraj to on zasnął podczas wieczornego picia mleka - a to mu się nigdy nie zdarza...

Soso - fakt faktem, że ja miesiąc temu też widziałam objawy ciążowe, miałam mdłości, bóle brzucha i już nie pamiętam co, ale chyba u mnie to była tylko kwestia psychiki. Dlatego lepiej być ostrożnym, ale ciekawe jest to, że starasz się od 8 miesięcy, a mówisz, że po raz pierwszy masz takie objawy. No oby się u Ciebie te objawy sprawdziły! Tego Ci życzę, ale faktycznie lepiej być ostrożnym - postaraj się tak na tych objawach nie koncentrować.

U mnie dziewczynki chyba był fałszywy alarm z tym plamieniem - teraz panikuję w drugą stronę :)) Ale na @ faktycznie ciut za wcześnie jakby. No w każdym razie jest tak, że od dwóch dni boli mnie brzuch, wczoraj miałam jakby brązową plamkę, ale tylko jedną i na razie koniec. Cycki od czasu do czasu mnie zaswędzą, a do tej pory to nie kojarzę, żeby mnie swędziały. Ale też nie zwracałam na to uwagi. Prawda jest taka, że jak dziewczyny tu tyle piszą o objawach to potem ja każdego z nich szukam u siebie - czy jest czy nie. W zeszłym cyklu było to samo! Tylko wtedy czułam się na 99% pewna ciąży, a teraz nie :)) No i w pierwszej ciąży jakiekolwiek objawy pojawiły się dopiero koło 8-9 tygodnia - wcześniej nic.
No w każdym razie czekam dalej. Dobrze, że mam taki zajęty weekend - to myślę, że się do poniedziałku cosik wyjaśni - choć równie dobrze @ może być planowo dopiero 5 listopada, więc jeszcze prawie tydzień do tego.

Miłego dnia dziewczyny!!!!!!!

No ja chyba też tylko z rana. Dziś muszę zrobić zakupy bo u nas kolejki jak za komuny za mięsem, a jutro to już masakra będzie. Trzeba zrobić trochę na święta, bo się zjadą.
Maja moim zdaniem te plamienia to takie jakbyś była w ciąży!!!!!!! Ja też takie miałam. Poczekaj do terminu i zrób teściora. Cycuszki swędzą to znaczy rosną!!!!
soso mi się też wydaje, że takie objawy to trochę za wcześnie. Daj trochę na luz, zajmij się córeczką i nie myśl tak o tym!!!

wiram sie
my po szczepieniu. Pani kaząła mi przystawić Sebka do piersi. Pierwsze szczepienie 5 w 1 praktycznie tylko stęknąl i spowrotem do cycka a przy wzw byl płacz, ale potem mamusia ululala. Kolejna dawka za 6 tygodni.
A ja się tak źle czuje, ze szok pojde sie położyć coś mnie łamie:(
pani pediatra powiedziala, ze Sebuś już ładniej główkę trzyma i pokazała ćwiczenia, zeby z nim ćwiczyć od jutra zaczynamy:)

wiram sie
my po szczepieniu. Pani kaząła mi przystawić Sebka do piersi. Pierwsze szczepienie 5 w 1 praktycznie tylko stęknąl i spowrotem do cycka a przy wzw byl płacz, ale potem mamusia ululala. Kolejna dawka za 6 tygodni.
A ja się tak źle czuje, ze szok pojde sie położyć coś mnie łamie:(
pani pediatra powiedziala, ze Sebuś już ładniej główkę trzyma i pokazała ćwiczenia, zeby z nim ćwiczyć od jutra zaczynamy:)

hej dziewczyki pisze tego posta drugi raz nie wyskoczyl mi poprzedni macie duzo racji dziekuje ze mnie wspieracie zebym sie nie rozczarowala jk @ pzyjdzie dziekuje wam naprawde kochane ja juz przysiegam wam dje sobi psokoj z wmawianiem ssobie czegos co moze byc tyko pschiczna zabawa ze strony mojego organimuuuuu j znowu mialam problemy ze snem :(

majuniu t zycze ci milej zabawy z crzesniaczka i ucaluj synusia

kladuniu jak sie ta czujeszpowiedz co dzis pysznego pihcisz :)

pajka t twj syneknaprawde dzieny chlopak
jam ojej malej kupowalm szczepionki jedna zmaiast 3 bo nie moglam jak plakala az sercemi pekalo kchanpolz sie terazbidulko

Witajcie
Dziewczyny proszę litości...ale naskrobałyście :szok: nie nadrobię was,zerknę tylko tak z grubsza wybaczcie...:-)

W końcu mam wolne,dom ogarnięty,drugie pranie już się robi,synek w przedszkolu,szczęśliwy bo ma dziś halloween :-D

A jak tam u was gaduły moje :-D

reklama
Do góry