agnieszka 27
Fanka BB :)
W tym miesiącu to sobie poszalałam aż raz, masakra...Mój mąż przez tą pracę pada a mi nie pozostaje nic innego niż zrozumieć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazię się "odchudzam" i wyjadam dziecku monte, mam słabość do tego, dobrze, że już śpi czteropak dla mnie
Dobranoc
wiram sie
my po szczepieniu. Pani kaząła mi przystawić Sebka do piersi. Pierwsze szczepienie 5 w 1 praktycznie tylko stęknąl i spowrotem do cycka a przy wzw byl płacz, ale potem mamusia ululala. Kolejna dawka za 6 tygodni.
A ja się tak źle czuje, ze szok pojde sie położyć coś mnie łamie
pani pediatra powiedziala, ze Sebuś już ładniej główkę trzyma i pokazała ćwiczenia, zeby z nim ćwiczyć od jutra zaczynamy
Witajcie
Dziewczyny proszę litości...ale naskrobałyście nie nadrobię was,zerknę tylko tak z grubsza wybaczcie...:-)
W końcu mam wolne,dom ogarnięty,drugie pranie już się robi,synek w przedszkolu,szczęśliwy bo ma dziś halloween
A jak tam u was gaduły moje