reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kurcze Agnieszka - a ja słyszałam, że te 14 dni jest stałe, tylko zmienna jest ta pierwsza faza cyklu do owulacji - ale teraz to już sama nie wiem.

A te owoce morza to nie można usmażyć i do ryżu albo na pizze wrzucić?

Klaudusia a trudno zrobić te pulpeciki? Ja lubię pulpeciki, ale wstyd przyznać do tej pory mama mi je robi...

Dziewczynki ja będę z mężusiem film teraz oglądać. Maciuś padł, bo cały dzień nie spał, trzeba skorzystać z wolnego...

klaudusia no widzisz, książkę wiem, że przynieśliśmy:tak::-D:-D:-D
Zresztą teraz to i tak pewnie bym już nic z tego nie pamiętała. Pamięć dobra, ale krótka.
Gdzie jest ta książeczka to pojęcia nie mam:confused2:

Maja ale jakie przyprawy? JA jestem zielona w tym temacie i na czym? na jakim tłuszczu? długo to trzeba smażyć czy jak rybę? Bez sensu jak ja to przyprawie jak nie będę w stanie nawet spróbować wrr...
Będę szukać tej książeczki, bo nie wiem, nie chcę ci w głowie mieszać.

klaudusia no widzisz, książkę wiem, że przynieśliśmy:tak::-D:-D:-D
Zresztą teraz to i tak pewnie bym już nic z tego nie pamiętała. Pamięć dobra, ale krótka.
Gdzie jest ta książeczka to pojęcia nie mam:confused2:

kochane no agnieszka mowie ze wszystko tak samo ja mam 30 dniowe cylke mam nadzieje ze owulke mialam tak jak mialo byc a mnie znowu zemdlilo:confused2::confused2::confused2:lubie te buzki wstawac a brzuch mi rozwala wiem ze marudna jestemc jakas al co na to poradze wy to w gotowaniu a ja nie mogenn ic powiedziec bo tylko arabska kuchnia wiec nawet nie mam sie czym pochwalic :confused2::confused2::confused2::confused2:moj wlasnie pali az mnie szlag trafia na miejscu ale ocdo krewetek np to kocham jesc te robaczki mniam :p ale maz niecierpie az mnie wzdryglo :p

Ostatnia edycja:
maja mi też Wiki nie spał w dzień ale jeszcze się trzyma...
A pulpety bardzo łatwo się robi. Przepis: Pulpety w sosie koperkowym - przepis dodany przez mala_mi33 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Agnieszka książka zmieniała miejsce kilka razy pewnie, bo nie było dla niej miejsca i w końcu kosz ją przygarnął hehe :-D :-p
A o tych robaczkach to o krewetki wam chodzi? Bo one są mniam mniam!!!! Moja mama smażyła je w bułce i chyba w jajku. Nie pamiętam...

no ja tez kocham krewetki cos sie cichutenko zrobilo dobra dziewczynki ja lece SPROBOWAC cos zjesc;/
buziam was kochane az mi sie nie chce isc bo wole z wami posidzic ale trzeba :p

soso u Ciebie się coś dzieje, ale nie wiem czy to nie psychika to przecież dopiero 3 dzień po starankach. Nie chcę Ci przykrości zrobić czy pozbawiać Cię nadziei, jednak my z Majka tak w tamtym miesiącu intensywnie się wkręciłyśmy, że nie życzę Ci tego.
Choć wiesz co, jak to jest Twój któryś cyk starań z kolei to może nie mam racji, wcześniej nie miałaś takich objawów. Kurcze soso zastanawia mnie to?????
klaudusia to trzeba będzie znów na chybił trafił a nóż widelec się uda:-D:-D:-D

reklama
Agnieszka ty to możesz poszaleć, bo większe prawdopodobieństwo będzie na chłopaka a z celowaniem na dziewczynkę to trzeba wiedzieć kiedy owulka... przed trzeba skończyć staranka...
poszukaj w necie przepisów na robaczki. na pewno szybciej coś znajdziesz niż o cyklach krótkich i długich :-D

Ostatnia edycja:
Do góry