reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kurczę dziewczyny, ale przekrój wzrostów!!!!!! To Was zastrzelę, bo ja mam 180 cm! A mąż 190 cm! Brat i tata 200 cm!! Brat przyrodni w wieku 13 lat teraz 197 cm!!!!!! Dlatego aż tak wysoka się wśród nich nie czuję - a i niskie koleżanki też posiadam i bardzo dobrze się z nimi dogaduję - jak się siedzi przy piwku to się wzrost wyrównuje :))) Ale zawsze chciałam być małą kruchą babeczką....I nosić wysokie obcasy..A jak ja ubiorę obcas to jestem wyższa od większości facetów :) Na szczęście nie od męża :)

Kąpiel była krótka. Coś sobie zaczęłam liczyć z tym moim cyklem i chyba wyszło, że intensywnie się przytulałam owszem, ale poza owulacją! No i masz babo placek....

reklama
soso ty liliput to ja przepraszam co?:szok::-D:-D:-D
Kochana co nas nie zabije to wzmocni, mi troszkę życia, tej negatywnej strony pokazała rodzina męża. Jednak to już za mną:tak::-D

hehe male jest piekne heehehehehehe aga ni zalamuj mi sie tu bo cie udusze:p nie poddawaj sie do 8 mego jeszcze czas jak i u ciebie tak i u mnie a moze sie okaze ze ja mam objawy i nie jestema ty nie masz i jestes:p:p w ciazy

Kurczę dziewczyny, ale przekrój wzrostów!!!!!! To Was zastrzelę, bo ja mam 180 cm! A mąż 190 cm! Brat i tata 200 cm!! Brat przyrodni w wieku 13 lat teraz 197 cm!!!!!! Dlatego aż tak wysoka się wśród nich nie czuję - a i niskie koleżanki też posiadam i bardzo dobrze się z nimi dogaduję - jak się siedzi przy piwku to się wzrost wyrównuje :))) Ale zawsze chciałam być małą kruchą babeczką....I nosić wysokie obcasy..A jak ja ubiorę obcas to jestem wyższa od większości facetów :) Na szczęście nie od męża :)

Kąpiel była krótka. Coś sobie zaczęłam liczyć z tym moim cyklem i chyba wyszło, że intensywnie się przytulałam owszem, ale poza owulacją! No i masz babo placek....

kochana to ci powiem ze mozesz szczerze patrzec z gory hehehehe :p to z ciebie ladna modelczka a widze ze ty bidulko nawet w kapieli nie mozesz zapomniec o starankach:p kochanie jeszcze nic nie jest przesadzone ja tam wiem ze nam sie uda:p

a kiedy sie przytulalas lepiej powiedz bo mamy ten sam dzien @ wiec moze u mnie to samo:p

Ostatnia edycja:
Maja :szok: to pisz jak to Ty wyliczyłaś??? Kiedy niby owulka? Wiesz w nasze sytuacji to nie ciężko coś źle wyliczyć, dlatego ja się zdałam na obserwację.
soso pożyjemy zobaczymy;-)

reklama
Klaudusia powiem ci że ciekawe masz kompozycje smakowe:-D
Ja się nastarałam ryba wedle życzenia męża w ziołach z cytrynką do tego jego ulubiona sałatka a go dalej nie ma:angry:
I jeszcze mu się tel rozładował:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Do góry