reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

soso ja jestem wolna od uprzedzeń. Kumpela ma męża z Tunezji, zupełnie inna kultura, religia. Mieszkają w PL wiec to trochę inny temat, próbuje chłopak żyć po naszemu:-)
Każda narodowość ma przypisane cechy, dla mnie ocenianie Polaków jako złodziej też nie jest miłe. Jednak to, że tak nas opisują komuś zawdzięczamy;-)
Znajdzie się uczciwy Polak (wieże, że jest ich więcej) jak i kochający opiekuńczy Arab.

Maja spokojnie!!! Smęć kochana, chętnie poczytam co Ci tam na wątrobie leży. Cóż tam z tą mamą narozrabiałaś?

hehehe nie wiecie jaa ja chodze w POlsce dumna jak jestem z nim wszyscy na niego patrza bo to calkiem inna uroda a ja chodze zn osem do gory heheeeh dziekuje wesz duzo masz racji jaki kraj taki obyczaj ja zylam z Polakiem kory pil dziekuje nie sadze ze sa wszyscy tacy ktorzy chela dzien w dzien alem si taki za rzeproszeniem przychast trafil przepraszam za wyrazenie ae ilekoc mysle o nim chce mi sie zwrocc obiad trosze wulgarny sposob wyslawiania sie ale przepraszam wa same rozumecie o kims ko was skrzywdzilnie mozn sie wypowiadac inacze:)

klaudusia nie ma sprawy jestem tu to wiec mi nie zaszkodzi popytac:p

agniesa dawa te pieczeni ::p:p:p:p zazdroszcze ci brau czasu ja mam go ponad tooooooooo tu sa takie nudy w holndi ze idzie zdziadziec :p moja mala bawi sie kubeczkami wiec ja sie wyleguje :p

wiecie co te forum uzaleznia heheheehehehehehe :p

Ostatnia edycja:
reklama
soso masz rację chodzi dużo takich po świecie co chlają codziennie. Ja mam przykład: mój kuzyn bije swoją dziewczynę i wszyscy jej mówią, żeby od niego odeszła a ona nie chce, bo go kocha! A taka ładna dziewczyna... i z bogatego domu... A on pijak i kryminalista.
agnieszka jakbyś napisała że teraz właśnie wcinasz kalafior z zasmażką to taka sama reakcja by była :-D Wszystkożerna jestem od trzech miesięcy!!!! O jej i kalafioru mi się zachciało... Ja to ostatnim czasem tylko o jedzieniu myślę... :-D

Ostatnia edycja:
Klaudusia ja jak pierwszą ciąże planowałam to się obczytałam co to jeść trzeba w pierwszym trymestrze i myślałam, że tak książkowo dotrwam do końca:-D:-D:-D. Tymczasem jadłam wszystko na co przyszła ochota:tak: a już szczególnie kluski z sosem:-)

Klaudusia pod warunkiem, że lubisz zmywać lub masz zmywarkę. Ja niestety nie posiadam i gotować to owszem ale sprzątać a zwłaszcza zmywać to nienawidzę:wściekła/y:
A widzisz zmyliło mnie u niej zielne kółeczko ;-)

Jak przyjedziesz to kupię :-) I tak planowaliśmy kupić, bo zmywać nienawidzę bardziej niż gotować.
U mnie z wikim szły płatki z zimnym mlekiem, brzoskwinie te z puszki i sok jabłkowy tylko cappy a teraz płatki były na początku tylko z ciepłym mlekiem a teraz sok pomarańczowy lub multiwitamina z cappy. No i woda mineralna stoi bo mi się chce. Ja nigdy w zyciu wody nie piłam...

Ostatnia edycja:
Klaudusia pod warunkiem, że lubisz zmywać lub masz zmywarkę. Ja niestety nie posiadam i gotować to owszem ale sprzątać a zwłaszcza zmywać to nienawidzę:wściekła/y:
A widzisz zmyliło mnie u niej zielne kółeczko ;-)

ja bede zmywac nie ma problemu nawet 100 talerzy tylko zrobmi ten kalafior nie no umre zara polece do sklepu moje 70 kg domaga sie jedzonka ah pred ciaza 57 przez chwile sie rozmarzylam :p:p:p:p

a co do twjgo kuzyna to lepiej niechktos je przetlumaczy bo sie zatraci dziewczyna tez bylam tak glupia i siedzilam przy nim najgorsze jest odejsc ale koniec tego tematu porozmawiajm o czyms milszym

ooooooooooooooooo jedzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniu:)

reklama
Do góry