soso ja jestem wolna od uprzedzeń. Kumpela ma męża z Tunezji, zupełnie inna kultura, religia. Mieszkają w PL wiec to trochę inny temat, próbuje chłopak żyć po naszemu:-)
Każda narodowość ma przypisane cechy, dla mnie ocenianie Polaków jako złodziej też nie jest miłe. Jednak to, że tak nas opisują komuś zawdzięczamy;-)
Znajdzie się uczciwy Polak (wieże, że jest ich więcej) jak i kochający opiekuńczy Arab.
Maja spokojnie!!! Smęć kochana, chętnie poczytam co Ci tam na wątrobie leży. Cóż tam z tą mamą narozrabiałaś?
hehehe nie wiecie jaa ja chodze w POlsce dumna jak jestem z nim wszyscy na niego patrza bo to calkiem inna uroda a ja chodze zn osem do gory heheeeh dziekuje wesz duzo masz racji jaki kraj taki obyczaj ja zylam z Polakiem kory pil dziekuje nie sadze ze sa wszyscy tacy ktorzy chela dzien w dzien alem si taki za rzeproszeniem przychast trafil przepraszam za wyrazenie ae ilekoc mysle o nim chce mi sie zwrocc obiad trosze wulgarny sposob wyslawiania sie ale przepraszam wa same rozumecie o kims ko was skrzywdzilnie mozn sie wypowiadac inacze
klaudusia nie ma sprawy jestem tu to wiec mi nie zaszkodzi popytac
agniesa dawa te pieczeni : zazdroszcze ci brau czasu ja mam go ponad tooooooooo tu sa takie nudy w holndi ze idzie zdziadziec moja mala bawi sie kubeczkami wiec ja sie wyleguje
wiecie co te forum uzaleznia heheheehehehehehe
Ostatnia edycja: