reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hehe zapraszam. Gotuje bo musze, jakbym nie miała zachcianek to by nikt do kuchni mnie nie zaciągnął hehe :-D ale chyba zaraz zadzwonie do męża żeby kupił kalafior... :-)

Hehe zapraszam. Gotuje bo musze, jakbym nie miała zachcianek to by nikt do kuchni mnie nie zaciągnął hehe :-D ale chyba zaraz zadzwonie do męża żeby kupił kalafior... :-)

no teraz to ja z botow wyskocze powiedzialas zakazane slowo na

K...............

mi sie tez marzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p:p:p:

lubie tez ryz z cynamonem ehhhhhhhhhhhhhhh

nie no padam ze smiechu w fajny sposob napisalas zeby kupil kalafior........:)
heheheheheeheh

A ja przed chwilą zadzwoniłam do męża i oświadczyłam, że bez kalafioru ma się w domu nie pokazywać!!! :-p:-p:-p:-p:-p
Ryż oststnio na kolację robiłam z mlekiem i truskawkami... Mniam mniam

hehe ja poważnie zadzwoniłam do męża i powiedziałam, że ma się w domu nie pokazywać bez kalafioru to mi odpowiedział: A gdzie ja teraz kalafior dostane? :-D a później dodał: Ale ja ci go na pewno nie zrobie!!! :-D

hehe ja poważnie zadzwoniłam do męża i powiedziałam, że ma się w domu nie pokazywać bez kalafioru to mi odpowiedział: A gdzie ja teraz kalafior dostane? :-D a później dodał: Ale ja ci go na pewno nie zrobie!!! :-D

hahahaahah no to powiem ci ze ciekawie hehehehe

a mnie zaczol brzusio cos bolec jak na @ ale to za wczesnie jeszcze hehehe:p

ja mam jeszcze tylko 3 minutek wolnego bo potem moj przyjdzie z pracy to dopiero moze wieczorkiem zajrze bo napenwo bedzie chcial kompa bo on jeszcze poza praca studiuje te to wieczny student:p jakbym znikla nie miejcie mi tego zazle a gdzie agaaa
ciekawe czy palaszuje pieczen czy moze nie....

Nie pałaszuje jeszcze:-D Ja dziś latam na miotle, pucuje jakby to do mnie mieli goście przyjść zamiast do Klaudsi:-D
A kalafior mężuś dostanie bo to jeszcze sezon jest:tak:

reklama
Nie pałaszuje jeszcze:-D Ja dziś latam na miotle, pucuje jakby to do mnie mieli goście przyjść zamiast do Klaudsi:-D
A kalafior mężuś dostanie bo to jeszcze sezon jest:tak:
kochana o tobie ni zapmnialam ciebie tez nawiedze:D:D:D:DD:

a teraz musze mykac bo zaraz moj wroci i trza cos zjesc naprawde odezwecsie wieczorkiem jak oczywisce bedziecie buziaczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 3 mam kcukasy za nas wszstkie:)

Do góry