reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ale nie ma co się nastawiać że się boi... Kochana dziś przyjeżdżają znajomi więc będzie wszystko co niezdrowe hehe czyli chipsy i popcorn i ciacha :tak: A ja od rana żyję na fasolce.... i o dziwo bez wzdęć i innych dolegliwości...:-D
Niedawno wróciłam z ZUSu... Szkoda, że nie w każdym są tak złote babeczki... Z resztą w skarbówce tak samo. Wszystko wytłumaczą, poświęcą chwilę, wysłuchają...

reklama
Klaudusia pewnie się bały, że jak będą niemiłe to im myszy ciuchy podziurawią:-D:-D A tak całkiem na poważnie to u nas w skarbówce też fajne kobitki są;-)
Proszę bardzo prawdziwa uczta przed Tobą to miłego tam pałaszowania.

Uciekam do przedszkola po córcie.:-)

soso zaradna kobietka z Ciebie. Cóż tam swojemu do jedzonka serwowałaś? Polska kuchnia?
Widzę, że pojawiła się Klaudusia, trzeba jej dać pomysł na wieczorną ucztę:-D:-D:-D
Klaudusia pewnie, że zapomnimy, mi się wydaje, że już jak będę w ciąży to wiadomo, że tak się ona kończy i nie ma wyjścia:tak: Teraz mnie jakieś strachy oganiają:szok:

kochana zapomnij Polska kuchnia nie wiem co to jest szynki nie widzialam juz z 8 miesiecy na oczy jemy tylko arabska kuchne na maksa tuczaca ciagle ryz ryz ryz ryz i miesa zero swinki tylko kurczak albo serki biale z mleko koziego itp hehehe a strasznie to brzmi co :DD ale powiem wam kocham ich kuchie jadlam rzeczy ktorych nie widzialam na oczy a co spalaszowal wzial sobie buleczki z tunczykiem :p bo to kochaaaaa a wiecie od tej kuchni jestem juz 5 kg na plusie idzie sie zalamac a i zapas herbaty na rokkkk bo on by zabil za nia heehe za to wlasnie go kocham bo jest inniejszy

wiecie jak slysze ze mowie ze arabowie to chamy ze wyworrza kobiety ze niby je leja to mi sie smiac chce sa takie przypadk itakze wsrod polakow i nikt o tym nie gada moj to nawet muchy by nie tknal a i da niego to ja jestem jak ksiezniczka smiesznie to zabrzmi ale to on gotuje jak ma wolne nie daje mi sie zblizyc to szklanki chociazby kocha mi dogadzac hhe ok koniec chwalenia :p

a c ty kochana masz takie straszi jakies:p a co do gotowania to zawsze jakwraca z pracy jemy bid bo moj pacuje tylko do16 30 wiec idzie wytrzymac w jego kulturze czeka sie na wszystkichdomownikow i sie je razem naprawde u nich sa bardzo zgrani ludzie respekt respekt jeszcze raz respekt :)

jak wrocisz kochna daj znac:p
aga a co cie takie stracy wziely hihihihihihi

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pouciekały nam...
soso a może orientujesz się jakie są ceny samochodów w Holandii? Bo musimy kupić auto i planuję jechać do Holandii i kupić.

Dziewczyny ja jestem z Wami, ale mi dziś nerwy puściły i smęcę. Nerwowy rocznik ze mnie. Może to pogoda - raz pada a za chwilę słońce - co chwilę tylko przestawiam pranie z balkonu do środka i na odwrót.... I jeszcze pomyliłam lakier do paznokci z brokatowym eyelinerem i możecie się domyśleć jak się skończyło..To cud, że mi oko nie wypłynęło... :( Ale lipa dziś...

Dziewczyny ja jestem z Wami, ale mi dziś nerwy puściły i smęcę. Nerwowy rocznik ze mnie. Może to pogoda - raz pada a za chwilę słońce - co chwilę tylko przestawiam pranie z balkonu do środka i na odwrót.... I jeszcze pomyliłam lakier do paznokci z brokatowym eyelinerem i możecie się domyśleć jak się skończyło..To cud, że mi oko nie wypłynęło... :( Ale lipa dziś...

A te nerwy to może na fasolkę?:-) Ja z Wikim chodziłam na początku (jak jeszcze nie wiedziałam że coś na rzeczy) nadąsana i ze wszystkimi się kłóciłam!!! :-D

Dziewczyny pouciekały nam...
soso a może orientujesz się jakie są ceny samochodów w Holandii? Bo musimy kupić auto i planuję jechać do Holandii i kupić.

szczerze powiem ci ze nie jest tak zle moj znajomy kupi bmw nie najnowszy model ale tez nie stary hehehe za 1000euro
kolejny znajomy mial passata do sprzedania naprawde piekne autko za 2000 euro nawet jak chcesz kupisz za 500 euro auto musialabym sie popytac jak moj wroci togo zapytam to ci powiem a jakie cie interesuje

kochana ale ty masz dzis pechowy dzien masakra wspolczuj ci majuniu powaznie ale glowa do goy i nerwy na wodzy bidulko

A te nerwy to może na fasolkę?:-) Ja z Wikim chodziłam na początku (jak jeszcze nie wiedziałam że coś na rzeczy) nadąsana i ze wszystkimi się kłóciłam!!! :-D

ooo powiem ci ze gdyby u mnie to byla prawda bylqbym szczesliwa ja niestet z natury jestem nerwus wiecu mnie to chyba nie fasolka ale u majuni kto wie heheheh

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Wam dziewczyny!!! Kochane jesteście!

Ja myślę, że to nie na fasolkę tylko ze zmęczenia po prostu. Powtórzę swoje motto życiowe - GRUNT TO SIĘ DOBRZE WYSPAĆ...A to niestety mi ostatnio nie wychodzi....

Do góry