reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mnie interesuje wszystko co jest kombi (marka nie ważna, chociaż ja osobiście lubuję się w BMW) i diesel (pojemność też nie aż tak bardzo istotna) Nie chcę też jakiegoś najnowszego modelu, bo jeden już mam niestety (stoi u mechanika właśnie, bo znów coś a samemu nic nie zrobisz) Mam 1000 euro na to. Interesują mnie też takie vany. O np. coś takiego: CHEVROLET TRANS SPORT 3,4 V6 2003r. (1288922356) - motoAllegro Do auta będą musiały nam wejść dwa wózki no i jakieś bagaże byłyby mile widziane :-D

reklama
Klaudusia :)) właśnie chyba teraz na chwilę chociaż się położę, bo Maciuś jeszcze śpi.

A z tymi autami to Ty masz dokładnie takie preferencje jak mój mąż :)))

kochana popytam sie dzisiaj ok i dam ci znac jutro czy cos sie znajdze ale nie ukrywam tu latwej znalesc tansze auto nic w polsce mam nadzieeje ze znajdzie sie cos:)

codo tego chewroleta moj znajomy mial taki sam w polsce do sprzedania za 7 do 8 tysiecy zlotych dalej g ma bo chyba nie udalo mu sie sprzedac

hhihihi ale tematy jak mezczyzni heheheheheh :)

ale powaznie popytam sie
majuniu jak tam lepiej sie kochana czujsz dobra dzemka dobrze ci zrobi :)

Ostatnia edycja:
soso ja jestem wolna od uprzedzeń. Kumpela ma męża z Tunezji, zupełnie inna kultura, religia. Mieszkają w PL wiec to trochę inny temat, próbuje chłopak żyć po naszemu:-)
Każda narodowość ma przypisane cechy, dla mnie ocenianie Polaków jako złodziej też nie jest miłe. Jednak to, że tak nas opisują komuś zawdzięczamy;-)
Znajdzie się uczciwy Polak (wieże, że jest ich więcej) jak i kochający opiekuńczy Arab.

Maja spokojnie!!! Smęć kochana, chętnie poczytam co Ci tam na wątrobie leży. Cóż tam z tą mamą narozrabiałaś?

reklama
Do góry