reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

soso ja mieszkam w PL ale mam rodzinkę za granicą, odwiedzili nas ostatnio. Jednak po wizycie stwierdzili, że następna wizyta za dwa lata bo im psychicznie ciężko się z nami rozstawać. Rozumiem temat. Mocno Cie przytulam:happy2:.
dziekuje kochana uwierz wolalbym liczyc o miesiaca do miesiaca i zyc w Polsce naprawde tlye ludzi narzeka na pieniadze itp ale nie doeniaja tego ze mieszkaja w domu a ja w panstwie marihuany ;/l;/;/;/ masaka jakas ale co zrobic w Polsce bym zginela
ja osobiscie jezdze jak najczesiej jak mi na to moje warunki fnansowe pozwalaja teraz jade na swieta a ostatnio bylam miesiac temu a pogrzebie eh ale to inna historia dziekuje aGUSiu za wsparcie:) moj narzeczony tez nie polak rozmawiam z nim po angielsku wiec jedynie moja coreczka hehe polaczka :_)
Agnieszka dziś Alan idzie do przedszkola ale dopiero na 12do 5 (angielskiego czasu)
A Ja dziś ruszam do pracy:)
Jak masz ochotę to możesz wlecieć do nie umyć okienka heheh:)))

soso a gdzie mieszkasz obecnie?
Co do tęsknoty za Pl to doskonale Cię rozumiem.

kochana ja mieszkam pd belgijska granica w holandi mam tylko 2 godziny do francji a do polski 1200km;/

Ostatnia edycja:
reklama
to i tam masz blisko do Pl i na pewno częściej możesz sobie pozwolić na odwiedziny w Pl
Ja mieszkam w Anglii dokładnie w Wielkiej Brytanii a do Pl mam 1870km,nie licząc promu:(

oj wierze ci kochanie ze jest ic ciezko wesz kiedy chce tez nie moge jechac bilet do polski pociagiem 200 euro w jedna strone i do tego10 godzin w pociagiu to a autobusem jakies 12 godzin z 2 .5 letnim dzieckiem koszmar wiec staram sie ograniczac jak moge bo czaqsem sie boje ale wierze ze ten wyjazd za granice imal jais cel wec kochana glowA do gory nie jestes sam hehehe jakooooooo emigtrant:)

Aga to możesz się mnie spodziewać bo u mnie już po robocie, cudownie pachnie świeżością:-)
To super, że możesz go prowadzać na różne godziny, ja o 9 dziecko muszę doprowadzić a nieraz bym chciała żeby sobie troszkę pospała.
soso, niestety takie są realia tutaj jeśli chce się zarobić trzeba poświęcić rodzinę. Tak jest w sytuacji mojego męża, który to pracuje ciężko do późna a czasem nawet nie wraca na noc.

Zrób sobie dobrą kawusię, uracz się ciasteczkiem bo Ci słodkie wchodzi jak wspomniałaś, chwile słabości miną. ;-)

SLODKIEEEE ooo ponad to wchodzi mi gdzies z 3 kg jestem na bank na plusie ale naprawde nie wiem co mnie npadlo wstac o 5 rano czy 6 i zjesc czekolade myslalam ze umre jak ja jadlam ze szczescia i dalej poszlam spac normalnie ledwo oczy otworzylam spalaszowalamja i polozylam sie jakby nic :p

lec kochana do p-racy i szybko do nas wracaj:)

ja wlasnie czekam nam ojego przyjdzie zaqraz cos zjesc bo poszczescilo nm sie i pracuje moze jakies 10 min od odmu to zawsze o godzince12 30 jest bo ma pol godzinki przerwy palaszuje cos iidzie do pracy mezczyzni jaksie dobrze trafi sa kochani moj nie jest tatusiem mojej coeczki a kocha ja jak swoja i daje jejwszystko jakby byla jego bo prawdziwy tatus ma w dupie masakra jakas

Ostatnia edycja:
soso to cudownie, że trafiłaś na dobrego człowieka. Widzę, że masz nieciekawe doświadczenia, pewnie wiele przeszłaś i wiele Cię jeszcze boli.:-( Nie myśl o przeszłości skoro przed Tobą tyle pięknych chwil:tak:;-)

reklama
soso to sobie osłodziłaś poranek:-D:-D:-D
A kiedy masz termin @?

termin na 8 mi przypada wiec juz niebawem sie dowiem czy cos zmajstrowaam ale nie deaje sbie nadzieji bo le[piej jak juz chyba wspominalam mile sie rozczarowac niz nie mile zaskoczyc staram sie juz od pol roku cyklemam 30 dniowe tak msle ob nigdy nie liczylam po porodzie ale tak jakos bedzi wczoraj byl ostatn dzien starania podchodze do tego na luze bo inaczej bym zbzikowala jak dostane @ to dostane swiat sie nie skonczy sa kolejne miesiace choc nie ukrywam ze arze o brzuszku i rodzenstwie dla mojej pszczolki moj narzeczony jest nie wiem czy wspominlam arabem ciemne oczka czarne wloski ciemna karnacja wec dzidizus bylby przecudownie piekny :
0

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry