reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzień dobry,
melduję, że @ nadal brak:)

A co do wagi w ciąży, a już się zastanawiam jak to będzie tym razem.
Z Karolem zaczęłam od 62kg tydzień przed porodem ważyłam 83kg (bosze jak sobie pomyślę - szok), ale pokarmiłam młodego 10mcy i zeszło mi do 60kg.
Był też cudowny okres 57:) ale niestety głównie spowodowany stresem, a ja mam tak że raz na + raz na - no i teraz mam 66kg!!!
Choć jedno sobie postanowiłam, jak uda się zajść w ciążę, to znacznie rozsądniej będę podchodziła do swojego ciałka.
A dbać o linię będę jak zakończę karmienie. Choć przy dwójce dzieciaków z pewnością nie będzie problemem dużo ruchu:D

reklama
Dziewczynki już niedługo będziemy ciężarne i będziemy czekać kiedy to urosną nam brzuszki a dodatkowe kilogramy będą mniej istotne:tak::-D;-)
Soso ja też po starankach i wyczekuję.
Izka trzymam kciuki żeby małpa się nie pojawiła:-)

Dziewczynki już niedługo będziemy ciężarne i będziemy czekać kiedy to urosną nam brzuszki a dodatkowe kilogramy będą mniej istotne:tak::-D;-)
Soso ja też po starankach i wyczekuję.
Izka trzymam kciuki żeby małpa się nie pojawiła:-)

ooo masz racje kochana uwierz mi masz racje ja moge nawet do 100 dobic byle by udalo sie hehehehe a co lini to ja wem ze sie wszystko unormuje tak jak tu kolezank powiedziala np przy dwojce nie bedzie mozna narzekac na bra sportu hehehehe:)

Witajcie:))

Witam także nową staraczkę:)

Izka @ nie ma super,nadal kciuki zaciśnięte &&& :)

Lili ciężko poradzić jeśli chodzi o buty bo każdy ma inny gust,myślę że powinnaś przejść się po sklepach a może coś Ci w oko wpadnie:)

Jejku tyle naprodukowałyście że nie pamiętam co komu miałam odpisać :-D

Super, czyli pomaszerował już do przedszkola?
Ja moja droga dziś skacze po oknach:-)
Odwaliłam już kawał roboty, firanki się piorą.
Jeśli chodzi o staranka to były te jedne jedyne podczas owulacji, teraz niby mam jeszcze płodne, ale niestety mąż z pracy na noc nie wrócił więc liczę na złoty traf;-)
Mam w sobie dziś wyjątkowo dużo energii, która tam jeszcze ma brudne okienka:-D:-D:-D

Agnieszka hej i dziękuję ze pytasz:)
Synek lepiej już,przespał całą noc,uczulenie po woli znika ale antybiotyki musi brać do końca,krostki koło ust już się goją:))

A jak u Ciebie?
a ja wlsnie unylan glowke i woczylam sobie polskie radyjko w internecie i az zrobilo mi sie cieplo a sercu tak tsknie za POLska buziak i dla was kochane cos sie ciszej zrobilo na forum:p

soso ja mieszkam w PL ale mam rodzinkę za granicą, odwiedzili nas ostatnio. Jednak po wizycie stwierdzili, że następna wizyta za dwa lata bo im psychicznie ciężko się z nami rozstawać. Rozumiem temat. Mocno Cie przytulam:happy2:.

reklama
Super, czyli pomaszerował już do przedszkola?
Ja moja droga dziś skacze po oknach:-)
Odwaliłam już kawał roboty, firanki się piorą.
Jeśli chodzi o staranka to były te jedne jedyne podczas owulacji, teraz niby mam jeszcze płodne, ale niestety mąż z pracy na noc nie wrócił więc liczę na złoty traf;-)
Mam w sobie dziś wyjątkowo dużo energii, która tam jeszcze ma brudne okienka:-D:-D:-D
Agnieszka dziś Alan idzie do przedszkola ale dopiero na 12do 5 (angielskiego czasu)
A Ja dziś ruszam do pracy:)
Jak masz ochotę to możesz wlecieć do nie umyć okienka heheh:)))
a ja wlsnie unylan glowke i woczylam sobie polskie radyjko w internecie i az zrobilo mi sie cieplo a sercu tak tsknie za POLska buziak i dla was kochane cos sie ciszej zrobilo na forum:p
soso a gdzie mieszkasz obecnie?
Co do tęsknoty za Pl to doskonale Cię rozumiem.

Do góry