reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ja też dla Wikiego kupiłam Korneckiego. Dałam 75 zł za nie. Bardzo fajne. Ja sama mam na zimę też Kornecki i jestem zadowolona. Pierwszy raz tak na prawdę spotkałam się z butami dla dzieci z tej firmy.

Ech spać nie mogę... Całą noc latam... jeszcze mały się wiercił w nocy i kilkka razy znalazłam go na swojej głowie...
maja znalazłam takie buciki co kupiłam Wikiemu Buciki dziecice na zim 760. Ubrania dla dzieci: Sklep internetowy. Ubranka dla dzieci: kurtki dla dzieci,spodnie dziecice, spdnice, buciki,ubrank tylko że mają inny kolor. No dla mnie cena w sam raz :tak: Z ciekawości zmierzyłam Wikiemu stopę-13cm. Jak mu mierzyłam 24 numer to noga mu pływała... A u nas w sklepach masa numerów 24, 25... a 23 brak...
agnieszka ja nigdy nie miałam problemów z wagą. Mogłam jeść ile chciałam a i tak waga skakała maks. 4 kilogramy. Ciuchy sprzed ciąży wcisnęłam na siebie 2 tygodnie po porodzie. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, chociaż teraz już wiem, że na pewno więcej przytyję niż z Wikim. Pewnie 8 na wadze z przodu zobacze...:baffled:

Klaudusia ja też dziś pół nocy nie spałam - kaszel mnie męczył i dziś płakać mi się chce ze zmęczenia :( I znowu nie widzę siebie z dwójką dzieci... :(( Ehhh... Na szczęście zaraz brat do mnie przyjdzie to chyba jakoś dam radę....

Buciki są super, choć widzę, że już tylko rozmiar 21 został. Jakoś boję się kupować przez internet, bo właśnie buty nie mogą być ani za małe ani za duże. A już tyle butów Maciuś przymierzał i rozmiar rozmiarowi nie równy. Jedne miał 24 jak kajaki dosłownie, a inne 25 za małe....Pewnie się skończy na tym, że kupię mu dziś takie jedne buty, które wczoraj były ok, choć nie wiem czy będą dość ciepłe - takie ze skórki, z kożuszkiem - ale kosztują 143 zł :((

A teraz ile ważysz Klaudusia? Jak Ty jesteś taka szczupła to nie sądzę, żebyś aż tyle przytyła. Ja w pierwszej ciąży chyba około 15 kg przytyłam. I tak szybko nie schudłam, bo jak karmiłam to miałam straszną chcicę na słodycze niestety..........

Hej kobietki ja dziś z doskoku, biorę się za mycie okien, tak mi córcia już wypalcowała, że patrzeć nie mogę.
Klauduś widziałam na fotkach, że Ty drobnej postury jesteś.

maja ja buty takie kupiłam w sklepie. Też nie kupiłabym przez internet, bo różnice są rzeczywiście ogromne.
Ja swoją wagę zaczynałam od 58kg, na pierwszej wizycie było już ponad 60, teraz będzie jakieś 63... Z Wikim przez 5 miesięcy przytyłam 2kg a w całej ciąży 18kg. Przed porodem ważyłam 74kg, tylko że zaczynałam od niższej wagi...
agnieszka ja mam 175cm wzrostu i ważyłam zawsze 55-58kg nieważne ile jadłam to nie mogłam przytyć. Całe szczęście nadal tak jest :tak: no w ciąży wiadomo że inaczej...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki vmam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie :p
wczoraj zakonczylo sie staranko maluszka i obaczymy jak to bedzie co do spania to witam tez ei moglam spac o 3 zaselam od 6 jestem na nogach i wogule wstalam i zaczelam palaszowac 2 tabliczki czekolady moze m sie udalo chociaz sie nie nakrecam
co do tycia i wagi ehhh nie bede nic mowic przed ciaza 54 w ciazy 80 a teraz 68 ;/masakra jakas zadroszcze ci klaudusiu z twoja figurka

Do góry