reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kurcze dziewczyny chyba z 5 stron naskrobałyście przez to po południe! A ja jeździłam po całym mieście za butami zimowymi dla Maciusia i jestem załamana, bo jego rozmiar już jest wykupiony! Ludzie się przestraszyli, że szybko zima przyjdzie - a ja chciałam poczekać ile się da, bo nie wiedziałam ile Maciusiowi noga urośnie....A teraz nie wiem, co zrobić....

Kaludusia - bardzo szczupła jesteś! Brzusio piękny! Sukienka też - dla szczupłej osoby rewelacja! Mi pewnie tyłek by ma mocno wystawał....

Agnieszki
obie tak skrótowo, bo późno wróciłam i dużo roboty do kolacji jeszcze - trzymam kciuki za Was obie, super macie, że Wasze dzieci już o rodzeństwo pytają!! WOW!!!!!!!! SUPER!!!!!!

Kochana ja 3 miasta zwiedziłam za butami dla Wikiego!!!! Ale w końcu się udało! Akurat trafiłam, że przyszła nowa dostawa i była jedna para numeru 23. Tylko sprawdziłam czy nie za małe i brałam. Masakra z tymi butami!!!

Przy maluszku zgubisz, jak jeszcze piersią karmić będziesz to powrót do sylwetki gwarantowany;-).
A tą fasolkę już ugotowałaś?:-D:-D:-D
Mi właśnie córka zamówienia na mikołaja składa, czego ona to nie chce, właściwie wszystko co widzi w reklamach.:szok:

Maja ty terrorystko, chorego mężusia po zakupach gnałaś:szok::-D
A ja tu jak dziewczyny pisały co z innymi, chciałam informować, że Maja dziś mężulka rozpieszcza:-D:-D:-D

Klaudusia widzę, że ty tak jak ja uczty wieczorne;-):-D
Ty masz rozgrzeszenie bo w ciąży można sobie pozwolić, ja sobie pozwalam a potem jak przyjdzie się ubrać to marudzę:no:

Agnieszka27 właśnie mąż na mnie trochę z wyrzutem patrzy, ledwo zipie teraz, ale ja spanikowałam, że tych butów nie dostanę - i w sumie miałam rację....Chciałam mu takie nieprzemakalne buciki kupić, ale niestety już brak :( Załamka - nie dość, że mąż się wykończył, to jeszcze nic nie załatwiliśmy - ale mam niesmak teraz....

Klaudusia właśnie doczytałam, że Twój synek ma nóżkę 23 - mój ma 14,5 cm i chcemy kupić rozmiar 25! A są w tym samym wieku... :))) No ale my też niemałe stópki mamy....A jakie te buty kupiłaś? Ja marzyłam o takich nieprzemakalnych z goretexu - ale takich właśnie nie ma (choć rozmiaru 23 jeszcze jest dużo). Są buty ze skórki ocieplane, ale mogą przemakać.

Agnieszki co mi radzicie z butami? Wy już macie więcej zim za sobą...
No i jeszcze pytanie za ile były Wasze buty zimowe? Bo u nas nie ma tańszych niż 150 zł....No chyba, że takie nie najlepszej jakości - ale mi zależy, żeby były ciepłe i nie przemakały....

Ostatnia edycja:
Maja a może na alegro gdzieś poszukaj.
Proszę Cię, aż mi się głupio zrobiło ja sobie pozwoliłam zażartować, nie wiedziałam jak sytuacja wygląda u Ciebie.
Zrób mężusiowi dobrą kolacyjkę, może mu przejdzie.
Wiadomo, że jak już był w domu to chciałaś skorzystać z okazji.

reklama
Agnieszka27 - właśnie na allegro patrzyłam, ale z doświadczenia wiem, że rozmiary tak różnią się między sobą, że szok...Więc bez przymierzenia boję się kupić, bo Maciuś nie w każdym bucie czuje się komfortowo..

A z mężem to nie ma problemu - choć trafiłaś z tą terrorystką, bo rzeczywiście troszkę go do tego przymusiłam mimo, że nie chciał - tym bardziej, że on mimo choroby był w pracy, bo nie mógł sobie na wolne pozwolić... Ale zaraz go przytulę w łóżeczku i może zrobię okład z młodych piersi - podobno to najlepsze na wszelkie choroby ;))))

Do góry