lil_maja
Fanka BB :)
Agnieszka27 ja też w nocy dostałam @ - jak już wspomniałam z bólu spać nie mogłam, co się jeszcze nigdy nie zdarzyło. I z tego co kojarzę Tobie @ też się około 10 dni spóźniła - chyba, że coś pomyliłam. Agniesia głowa do góry - przynajmniej wiemy o co chodzi i za parę dni nowe staranka. Ja nawet chciałam troszkę zrezygnować z forum, żeby jak najmniej myśleć, ale tak mnie wciągnęło i już Was więcej kojarzę i lubię tu po prostu zajrzeć. I obiecuję Wam, że już nie będę panikować - ale fajnie czasem pogadać. A Tobie Agnieszka27 ślę uściski i buziaki, bo jesteś dla mnie jak siostra teraz ze względu na prawie identyczną sytuację w ostatnim czasie. :-) Mam nadzieję, że się nie zamartwiasz!!!!! Wszystko ma swój cel jakiś...Jak długo Ty się starasz o drugą dzidzię? Ja jak już pisałam to pierwszy cykl, w dodatku zaczęłam w dni raczej niepłodne, bo nie byłam z początku przekonana i co ja głupia sobie wkręcałam? Aż mi się organizm rozregulował.
Ja może niefajnie napiszę - ale kupiłam sobie dziś takie kobiece piwko i będę się delektować...W końcu mogę ))
I z testami też już obiecuję nie kombinować - w końcu w 99% one są prawidłowe i już nie będę się przyrównywać do 1% dziewczyn, którym test z różnych względów nie wyszedł.
I Klaudusia Tobie gratuluję celnego pierwszego strzału! Zuch mąż a Ty harcerka! :-)
Co ma być to będzie, a z życia trzeba się na bieżąco cieszyć ))
Ja może niefajnie napiszę - ale kupiłam sobie dziś takie kobiece piwko i będę się delektować...W końcu mogę ))
I z testami też już obiecuję nie kombinować - w końcu w 99% one są prawidłowe i już nie będę się przyrównywać do 1% dziewczyn, którym test z różnych względów nie wyszedł.
I Klaudusia Tobie gratuluję celnego pierwszego strzału! Zuch mąż a Ty harcerka! :-)
Co ma być to będzie, a z życia trzeba się na bieżąco cieszyć ))
Ostatnia edycja: