reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

kciuki zaciśnięte &&&
daj znać jak będziesz po wizycie:)

lilit za Ciebie także 3mam kciuki,daj znać jaki wynik testu.
A beta faktycznie jeszcze tania bo 25zl to nie majątek.

Dzięki Agnieszka.kk! Ja czekam w sumie już teraz na @ jak jeszcze nigdy nie czekałam :) Mam nadzieję, że jutro się pojawi, bo plamienie mam ciut większe niż z ranka i w ciągu dnia. No i już miałabym spokój na weekend, nie myślałabym. Może brzuch mnie faktycznie z nerwów jednak bolał. W sumie innych objawów zero, piersi ani bolesne ani większe, mdłości miałam tylko jeden dzień, ale teraz jest super, zero wzdęć. No to już wszystko coś znaczy :) Tylko mam naprawdę ostrą nauczkę, żeby sobie odpuścić myślenie :) No i zmienić czasem temat. Zaraz obejrzę sobie kolejny odcineczek FRINGE, to mój ulubiony serial! POLECAM!!

reklama
No właśnie Agnieszka27 jak u lekarza..Ależ jestem ciekawa!

Agnieszka.kk - wiem, że już jak katarynka nawijam i ciągle co innego piszę. No więc dlatego sobie ten Fringe obejrzałam i się super zrelaksowałam. Ale ja to oglądam na komputerze. Serial super, troszkę science fiction - główna bohaterka to agentka FBI, współpracuje ze znakomitym naukowcem i jego przystojnym synem i rozwiązują różne dziwne sprawy - to tak w skrócie, ale nie da się tego opisać, trzeba obejrzeć! :-) Serial trzyma w napięciu :-)

Hej dziewczyny ja dziś tak całkiem z rana.

Agnieszka.kk - synuś ładnie spał dziś, ale mamusia nie :-( ja prawie w ogóle nie spałam, zasnęłam koło 2-3, a po 5 już się obudziłam i czekałam, aż Maciuś się obudzi. Chcąc nie chcąc wpadłam wczoraj w wielkie nerwy na wieczór. No i jak już kładłam spać to zauważyłam, że @ się jednak rozkręca. Nie mogłam zasnąć z powodu nerwów i okropnego bólu podbrzusza. Takich bóli jak miałam od paru dni jeszcze nie doświadczyłam - jak już pisałam owszem czułam ból, ale tylko w dniu kiedy miałam super duży okres - i to zawsze był tylko jeden dzień. Po porodzie Maciusia wszystko miałam jak w zegarku - czyli od powrotu okresu minął ponad rok - no to już można jakieś obserwacje poczynić.

No i teraz dwie strony medalu.

Na minus: oczywiście jakieś tam rozgoryczenie czuję, straconą nadzieję, niesmak, że przesadziłam z tą ciążą i nerwami, piętrzą się pytania dlaczego tak się stało akurat w pierwszym cyklu starań o dzidziusia, co to tak dokładnie oznacza dla mojego kolejnego cyklu, dlaczego @ nie przyszła w terminie tak jak miała 30 października, w ten sposób ten tydzień byłby okresem radosnych staranek przy winku i świecach, a zamienił się w jeden wielki stres, no i kiedy teraz mam się spodziewać następnej @, żeby znowu nie dać się zwariować...

No i plusy: CO ZA ULGA!!!!!!! W końcu się wyjaśniło i lepiej późno niż wcale! Zaoszczędziłam swój ostatni test, zaoszczędziłam 25 zł na betę...Mogę sobie jeszcze kupić to winko i spokojnie wypić. No i jest spora nadzieja, że w końcu się wyśpię!

No to tyle ode mnie, bo i tak dużo napisałam.

Miłego dnia dziewczyny!!!!

Agnieszka.kk - dzięki! W porównaniu do moich smętków jesteś bardzo oryginalna :) A mi stres już się skończył :-) Miłej wycieczki i całego weekendu ogólnie!

Hej kobietki!!!
maja dobrze, że się wyjaśniło. Nowy cykl - znów staranka. Mój mąż był troche zawiedziony, że pierwszy raz i gol. Możecie jeszcze sobie poszaleć :-D:-D:-D
Ja po wizycie u lekarza. Moje wyniki są według ginki super, nie ma co się przejmować. Powiedziała, że żadnych bakterii nie widzi i żebym się nie przejmowała, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku. Zbadała mnie, wszystko jest prawidłowo. Na USG we wtorek. Oczywiście fotkę wstawię :tak:
A co u Agnieszki? Miała się odezwać co po wizycie...

Hej kobitki, ja poszłam wczoraj do gina, stwierdził, że wszystko u mnie ok;-), nie umiał znaleźć przyczyny braku@, kazał zmierzyć hormony a ja w nocy dostałam @:-D.
Cieszę się, że jest, za niedługo kolejne starania i tym razem postaram się tak nie nakręcać.

reklama
Klaudusia cieszę się, że wszystko u Ciebie w porządku.

Ja kobitki jeszcze u rodzinki bo jak wspomniałam do lekarza jechałam 100km, dlatego informuję was dopiero teraz.
Miłego weekendu mamuśki.

Ostatnia edycja:
Do góry