reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kobietki ja jestem umówiona do gina dziś na 20:30
Boże jak ja się cieszę to nie macie pojęcia, wreszcie będę wiedziała o co chodzi.:-):-D
Nie ważne co czy ciąża czy jej brak, ale koniec tego gdybania, domysłów.:-D

reklama
Kobietki ja jestem umówiona do gina dziś na 20:30
Boże jak ja się cieszę to nie macie pojęcia, wreszcie będę wiedziała o co chodzi.:-):-D
Nie ważne co czy ciąża czy jej brak, ale koniec tego gdybania, domysłów.:-D

Agnieszka27 ależ Ci zazdroszczę!!!!! No to sama teraz będę czekać aż cokolwiek napiszesz!!!

A jaki powód wizyty podałaś? Po prostu się zapisałaś???

Maja powiedziałam tak jak jest:tak:, że @ się spóźnia, test nic nie wykazuję i że mam w związku z tym stres.
A że mam do niego kawałek, więc się zgodził na wizytę tak późno;-):-)

Maja powiedziałam tak jak jest:tak:, że @ się spóźnia, test nic nie wykazuję i że mam w związku z tym stres.
A że mam do niego kawałek, więc się zgodził na wizytę tak późno;-):-)

Agnieszka27 no to kciuki trzymam, jak coś się dowiesz to daj znać jak najszybciej!

Ja podjęłam taką decyzję, że jutro rano robię swój ostatni test, jak wyjdzie na nie to pójdę na betę i wyniki odbiorę w poniedziałek. Wtedy już będzie pewnik, beta kosztuje tutaj 25 zł to zawsze ciut taniej niż 100 zł lekarz. Aczkolwiek myślę sobie, że jak beta wyjdzie na nie to czy nie lepiej jednak iść do lekarza skontrolować co jest grane. Jednak ten brzuch mnie pobolewał ostro...Nie zwijałam się co prawda, ale ja należę do tych szczęśliwych, które zwijają się ewentualnie jeden dzień podczas @ a poza tym to wcale nie czuję brzucha.

Rozumiem, że wiele rzeczy można sobie wmówić, no ale bez przesady, ja nie mam skłonności do przesadzania w takich kwestiach, raczej odwrotnie, często bagatelizuję wszelkie objawy.

Maja a te plamienia jeszcze masz?
Jeśli nie to umów się do lekarza, przynajmniej ja bym tak zrobiła. Nawet jeśli to nie ciąża to znak, że cosik się tam u Ciebie dzieje.
Test zrobisz bo jak juz wiem sama po sobie jak się ma już kupiony to się robi (ja nawet po południu, narwana).
Mnie na wizytę namówił mąż, kurcze może on faktycznie coś widzi hmm...:-D:szok:

Maja a te plamienia jeszcze masz?
Jeśli nie to umów się do lekarza, przynajmniej ja bym tak zrobiła. Nawet jeśli to nie ciąża to znak, że cosik się tam u Ciebie dzieje.
Test zrobisz bo jak juz wiem sama po sobie jak się ma już kupiony to się robi (ja nawet po południu, narwana).
Mnie na wizytę namówił mąż, kurcze może on faktycznie coś widzi hmm...:-D:szok:
Agnieszka27 - dziś mam te plamienia (to trzeci dzień) - ale już w zaniku są. Jakoś nie wydaje mi się, żeby się @ rozkręciła. No więc jak jutro rano się nie rozkręci to testuję, potem ewentualnie beta, a potem lekarz. Nawet jeśli to nie ciąża, to muszę się chyba dowiedzieć o co chodzi, bo jak pisałam powyżej nie chce mi się wierzyć, że pewne rzeczy można sobie aż tak wmówić - ale chyba próbuję tym po prostu sama siebie przekonać i uspokoić.

W każdym razie Agnieszka czekam na wieści od Ciebie - kurcze pewnie już jesteś w drodze i nie wiem czy dziś dasz radę jeszcze napisać co i jak. Jestem bardzo ciekawa! I trzymam kciuki, żeby po prostu było wszystko ok, a od jutra będziesz już miała spokojniejszą głowę - i może ja też. JUPIIII!!!!!!!

reklama
Aguś dziś o 20:30:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kciuki zaciśnięte &&&
daj znać jak będziesz po wizycie:)

Ja podjęłam taką decyzję, że jutro rano robię swój ostatni test, jak wyjdzie na nie to pójdę na betę i wyniki odbiorę w poniedziałek. Wtedy już będzie pewnik, beta kosztuje tutaj 25 zł to zawsze ciut taniej niż 100 zł lekarz. Aczkolwiek myślę sobie, że jak beta wyjdzie na nie to czy nie lepiej jednak iść do lekarza skontrolować co jest grane. Jednak ten brzuch mnie pobolewał ostro...Nie zwijałam się co prawda, ale ja należę do tych szczęśliwych, które zwijają się ewentualnie jeden dzień podczas @ a poza tym to wcale nie czuję brzucha.

Rozumiem, że wiele rzeczy można sobie wmówić, no ale bez przesady, ja nie mam skłonności do przesadzania w takich kwestiach, raczej odwrotnie, często bagatelizuję wszelkie objawy.

lilit za Ciebie także 3mam kciuki,daj znać jaki wynik testu.
A beta faktycznie jeszcze tania bo 25zl to nie majątek.

Do góry