reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Halinka działkę kupiłam od moich wujków i od mamy. To spadek po moim dziadku a dlatego ze rodzina to tak tanio. Poza tym ziemia jest jeszcze zapisana jako rolna nie budowlana a 1 ha rolnej kosztuje 12tys. Mam nadzieje ze skarbówka się nie przyczepi ze za tanio.
Aga to czekam niecierpliwie do następnego roku :-)

witajcie u mnie po staremu, okres nie wiam kiedy dostane :crazy:, bo już dwa razy mi sie spóżnił , a dni płodne kiedy mam - tylko po śluzie moge poznać :crazy:, i no dalej , czekamy czy na sie udało. oby bo ta niepewność ;-);-), trzymajcie za nmie kciuki
ja tż trzymam za was kciukasy
dziś był wasoło, MIAŁAM GOŚCI Z WŁOCH :-):-):-):-), CIOTKI I SIOSTRE CIOTECZNĄ Z MĘŻEM A córcia była zadowolona . pozdrawiam i życzę niłej nocy:tak::tak::tak::-D

NO WITAM KOCHANE!
Halinka życze powodzenia 3mam kciuki;]
co do wymiotów właśnie skończyłam przed chwilką..ech ale i tak fajnie bo to nie zatrucie a bąbel w brzusiu.
W poniedziałek do lekarza z wynikami i założy wkoncu karte ciąży(jakoś 6 lat temu jak chodziłam z brzusiem szybciej mi założyli karte)widocznie czasy sie zmieniaja..Pozdrawiam Gorąco w chłodny poranek:]

coś ten pasek mojego suwaczka za ciemny i jakoś nie widać napisu ech zawsze coś sknoce:[

[url=http://slub-wesele.pl/]
20110418265053.png
[/url]

noo może ten jest wyrażniejszy choć nie wiem jak mam to zrobić że jak sie wypowiadam to samo na dole wskakuje.???? nie moge tego odszukac wiec jak ktos wie to krok po kroku prosze o podanie mi:[ prosze!!!

Witam wszystkie mamusie!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona;-)
Mam już jednego synka i własnie zaczęliśmy z mężem starnka o drugiego bobaska. 18 mam termin @ i będę testować, choć przyznam się Wam, że jestem bardzo niecierpliwa i już dziś zrobiłam jeden teścik, na którym od razu pokazała się bladziutka kreseczka. Mam też bóle podbrzusza jak na okres. Może się udało!? Okaże się w sobotę.
W sumie jak staraliśmy sie o pierwszego synka to udało nam sie za pierwszym razem. Może teraz też tak będzie:-D
A może któraś z Was testowała przed terminem @ i macie jakieś doświadczenia?

reklama
Witam wszystkie mamusie!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona;-)
Mam już jednego synka i własnie zaczęliśmy z mężem starnka o drugiego bobaska. 18 mam termin @ i będę testować, choć przyznam się Wam, że jestem bardzo niecierpliwa i już dziś zrobiłam jeden teścik, na którym od razu pokazała się bladziutka kreseczka. Mam też bóle podbrzusza jak na okres. Może się udało!? Okaże się w sobotę.
W sumie jak staraliśmy sie o pierwszego synka to udało nam sie za pierwszym razem. Może teraz też tak będzie:-D
A może któraś z Was testowała przed terminem @ i macie jakieś doświadczenia?
Marita witaj:)
Pewnie że przyjmiemy Ciebie do grona :tak:
Tak ciuchuutoooo już ślę GRATULACJE :-)
...ale oficjalnie pogratuluję w sobotę,koniecznie wpadnij i powiedź jaki wynik :tak:
Kciuki zaciśnięte &&& i oby @ się nie pojawiła!

Do góry