reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Marita no to czekamy z zaciśniętymi kciukami na sobotni wynik
Halina0406
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona;-)
Mam już jednego synka i własnie zaczęliśmy z mężem starnka o drugiego bobaska. 18 mam termin @ i będę testować, choć przyznam się Wam, że jestem bardzo niecierpliwa i już dziś zrobiłam jeden teścik, na którym od razu pokazała się bladziutka kreseczka. Mam też bóle podbrzusza jak na okres. Może się udało!? Okaże się w sobotę.
W sumie jak staraliśmy sie o pierwszego synka to udało nam sie za pierwszym razem. Może teraz też tak będzie
A może któraś z Was testowała przed terminem @ i macie jakieś doświadczenia?
witaj miło że nas coraz więcej , ja też miałam drugą bladziutką kreseczkę ( Z 3 TYG, Spóżnieniem @) i okazało sie po badaniach że nie jestem w ciąży, a tak pragnę drugiej dzidzi.
Mimo to tobie życzę powodzenia , test zrób co najmniej 2 tyg, po spodziewanej @, wtedy moe będzie wyrażniejszy test .
powodzenia i pozdrawaim
agnieszka.kk
Dziewczyny wpadłam życzyć wam spokojnej nocy
DOBRANOC!
DOBRANOC!
Marita45
Fanka BB :)
witaj miło że nas coraz więcej , ja też miałam drugą bladziutką kreseczkę ( Z 3 TYG, Spóżnieniem @) i okazało sie po badaniach że nie jestem w ciąży, a tak pragnę drugiej dzidzi.
Mimo to tobie życzę powodzenia , test zrób co najmniej 2 tyg, po spodziewanej @, wtedy moe będzie wyrażniejszy test .
powodzenia i pozdrawaim
Halina, jak na razie to ja testowałam jeszcze przed terminem @, czyli o jakieś 5 dni za wcześnie i wyszla ta blada kreseczka, bo termin @ mam dopiero na sobotę. Wiem, że nie ma co się cieszyć za wcześnie, bo nawet jesli teraz coś jest to przecież 50 % ciąż jest samiostnie poronianych do miesiączki i chyba z tego wzgledu lepiej nie robić testów przed jej terminem, ale ja jestem taka niecierpliwa....;-)
Przy pierwszym synku też robiłam testy przed terminem bo nie moglam wytrzymać i było podobnie. najpierw blada kreseczka, potem coraz ciemniejsza, aż w dniu @ piękna gruba krecha.
Halinko życzę Ci powodzonka w starankach. Na pewno Ci sie uda. :-)
Witam wszystkie mamusie!
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona;-)
Mam już jednego synka i własnie zaczęliśmy z mężem starnka o drugiego bobaska. 18 mam termin @ i będę testować, choć przyznam się Wam, że jestem bardzo niecierpliwa i już dziś zrobiłam jeden teścik, na którym od razu pokazała się bladziutka kreseczka. Mam też bóle podbrzusza jak na okres. Może się udało!? Okaże się w sobotę.
W sumie jak staraliśmy sie o pierwszego synka to udało nam sie za pierwszym razem. Może teraz też tak będzie
A może któraś z Was testowała przed terminem @ i macie jakieś doświadczenia?
nio witamy w gronie i powodzenia z fasoleczką...
ja byłam wczoraj u ginka i na 21 kwietnia 2011r termin:-)
fasoleczka ma sie dobrze ja wsumie tez oprocz mdłości i wymiotów które czasami mam ale zawsze coś pod reką mam i zajadam:-) wiec ujdzie!!! kolejna wizytka za miesiac wieć sie zobaczy co i jak.Planuje na L4 od listopada ale to też zobacze jak samopoczucie;-) wole jak najdluzej być aktywna.
Całuje was moje kochane bardzo gorąco i 3 mam kciuki za staranka i braki@!!!! Papatki
agnieszka.kk
aldi to super że wszystko ok i że z dzidzia też jest ok
Miłego popołudnia życzę!
Miłego popołudnia życzę!
powodzenia i pozdrawaim
Halinka 3maj się mocno jestem z Tobą!!!
Witam
czy znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej starającej się mamuśki?
Jestem mamą 2,5letniego Jasia i właśnie zaczynamy staranka o drugie maleństwo. Jestem dopiero na początku drogi (6dc) a cykle zwykle ponad 30 dniowe, niestety.
Marita, trzymam kciuki za pozytywny test. Ja z synkiem testowałam w dniu spodziewanej @, w pierwszej ciąży jakiś tydzień po tym jak nie dostałam @ - nie myślałam, że jeden raz bez zabezpieczenia zaowocuje ciążą
Pozdrawiam
czy znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej starającej się mamuśki?
Jestem mamą 2,5letniego Jasia i właśnie zaczynamy staranka o drugie maleństwo. Jestem dopiero na początku drogi (6dc) a cykle zwykle ponad 30 dniowe, niestety.
Marita, trzymam kciuki za pozytywny test. Ja z synkiem testowałam w dniu spodziewanej @, w pierwszej ciąży jakiś tydzień po tym jak nie dostałam @ - nie myślałam, że jeden raz bez zabezpieczenia zaowocuje ciążą
Pozdrawiam
reklama
agnieszka.kk
Blusia witaj
Proszę rozgość się.
Widzę że po nowym roku posypią się fasolki)
Dobranoc wszystkim
Proszę rozgość się.
Widzę że po nowym roku posypią się fasolki)
Dobranoc wszystkim