reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny coś cichutko tu jakoś:)
Odezwijcie się:))

witam poniedziałkowo, ja z mężem też staranka o drugie dzidzie, dziś byłam u gin, bo od jakiegoś czasu miałam stan zapalny i dr, przepisał mi antybiotyk,- oby pomogło. a ty kiedy rozpoczynasz starania??
ticker.php

reklama
witam poniedziałkowo, ja z mężem też staranka o drugie dzidzie, dziś byłam u gin, bo od jakiegoś czasu miałam stan zapalny i dr, przepisał mi antybiotyk,- oby pomogło. a ty kiedy rozpoczynasz starania??
ticker.php

Halina witaj:)
3mam kciuki aby stan zapalny szybko minął:)

Ja starania zaczynam po nowym roku:)

Miłego dnia życzę wam.Uciekam do pracy baj:)

Nio witam kobitki;]
jakoś czasu brakło albo lenistwo by wlecieć do was kochane...po poracy sobie odpoczywam a dziś dopiero wróciłam bo mąż zmieniał mi klocuszki w autku żebym bezpiecznie dojechała każdego dnia do pracki i do domku:-)dba o mnie;-)
a samopoczucie no wiadomo nie bede narzekac ale bleee nadal mdłości a brzusio mi wyskoczył słodki chyba od podjadania;-)
Pozdrawiam serdecznie całuje i ściskam:)

Nio witam kobitki;]
jakoś czasu brakło albo lenistwo by wlecieć do was kochane...po poracy sobie odpoczywam a dziś dopiero wróciłam bo mąż zmieniał mi klocuszki w autku żebym bezpiecznie dojechała każdego dnia do pracki i do domku:-)dba o mnie;-)
a samopoczucie no wiadomo nie bede narzekac ale bleee nadal mdłości a brzusio mi wyskoczył słodki chyba od podjadania;-)
Pozdrawiam serdecznie całuje i ściskam:)
a nie planujesz zrobić sobie suwaczka żebyśmy wiedziały który tydzień tzn. abyśmy były na bierząco?:)

Hej kobitki!
Byłam wczoraj u lekarza! Ginka powiedziała ze jestem w ciąży hehe :-) Zbadała mnie i jak na razie wszystko jest ok :-) Macica rozciąga się jak powinna i odpowiada swojemu tygodniowi ciąży. Jestem już spokojniejsza!!! W czwartek na USG a od poniedziałku na zwolnienie! Już się z nią ugadałam co i jak (tzn.z ginka) Jeszcze czeka mnie rozmowa w pracy.... niemiła....
Właśnie aldi zrób sobie suwaczek!!!:-)

Hej kobitki!
Byłam wczoraj u lekarza! Ginka powiedziała ze jestem w ciąży hehe :-) Zbadała mnie i jak na razie wszystko jest ok :-) Macica rozciąga się jak powinna i odpowiada swojemu tygodniowi ciąży. Jestem już spokojniejsza!!! W czwartek na USG a od poniedziałku na zwolnienie! Już się z nią ugadałam co i jak (tzn.z ginka) Jeszcze czeka mnie rozmowa w pracy.... niemiła....
Właśnie aldi zrób sobie suwaczek!!!:-)

WITWM CIE ŻYCZĘ POWIDZENIA W ROZMOWIE W PRACY , POZDRAWAIM I ŻYCZĘ ZDRÓWKA,
ticker.php

Hejka;]
a co to ten suwaczek?moje drogie?!
ech i się przeziebiłam, Dawidek mnie zaraził lekko nio i mężuś też z noskiem czerwonym ale się przeżyje na domowej pigwie..:-(
Dziś juz 8 tydz wiec nie mam problemu z obliczaniem ale jak ten suwaczek ułatwi to prosze o rade co to jest..:szok:
Pozdrawiam:-)

reklama
Kochana suwaczek to jest to, co pojawia się pod opisem :-) np. ze Wiktorek ma tyle lat i tyle miesięcy... :-)
Wpisz w google suwaczki i wybierz suwaczek ciąży i porodu. Później trzeba podać pierwszy dzień ostatniej miesiączki, wybrać obrazki jakie ci się podobają i jest! Pojawiają Ci się kody co trzeba skopiować i w opcjach masz "zmień sygnaturę" czy jakoś tak i tam wklejasz ten kod :-) Kod na bb zaczyna się [url i kończy /url] zatwierdzasz i pod każdym postem jaki napiszesz masz suwaczek!!!!
U mnie na pewno tego dobrze nie przyjmą bo na to stanowisko ciężko znaleźć osobę. No ale nie moja sprawa. Ja i tak jak odchowam maluszki otwieram swoja firmę.
Aga na razie uroki ciąży to mdłości i niestety już wymioty :no: Czasami nie mam już siły...

Ostatnia edycja:
Do góry