reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny coś cichutko tu jakoś:)
Odezwijcie się:))

witam poniedziałkowo, ja z mężem też staranka o drugie dzidzie, dziś byłam u gin, bo od jakiegoś czasu miałam stan zapalny i dr, przepisał mi antybiotyk,- oby pomogło. a ty kiedy rozpoczynasz starania??
ticker.php

reklama
witam poniedziałkowo, ja z mężem też staranka o drugie dzidzie, dziś byłam u gin, bo od jakiegoś czasu miałam stan zapalny i dr, przepisał mi antybiotyk,- oby pomogło. a ty kiedy rozpoczynasz starania??
ticker.php

Halina witaj:)
3mam kciuki aby stan zapalny szybko minął:)

Ja starania zaczynam po nowym roku:)

Miłego dnia życzę wam.Uciekam do pracy baj:)

Nio witam kobitki;]
jakoś czasu brakło albo lenistwo by wlecieć do was kochane...po poracy sobie odpoczywam a dziś dopiero wróciłam bo mąż zmieniał mi klocuszki w autku żebym bezpiecznie dojechała każdego dnia do pracki i do domku:-)dba o mnie;-)
a samopoczucie no wiadomo nie bede narzekac ale bleee nadal mdłości a brzusio mi wyskoczył słodki chyba od podjadania;-)
Pozdrawiam serdecznie całuje i ściskam:)

Nio witam kobitki;]
jakoś czasu brakło albo lenistwo by wlecieć do was kochane...po poracy sobie odpoczywam a dziś dopiero wróciłam bo mąż zmieniał mi klocuszki w autku żebym bezpiecznie dojechała każdego dnia do pracki i do domku:-)dba o mnie;-)
a samopoczucie no wiadomo nie bede narzekac ale bleee nadal mdłości a brzusio mi wyskoczył słodki chyba od podjadania;-)
Pozdrawiam serdecznie całuje i ściskam:)
a nie planujesz zrobić sobie suwaczka żebyśmy wiedziały który tydzień tzn. abyśmy były na bierząco?:)

Hej kobitki!
Byłam wczoraj u lekarza! Ginka powiedziała ze jestem w ciąży hehe :-) Zbadała mnie i jak na razie wszystko jest ok :-) Macica rozciąga się jak powinna i odpowiada swojemu tygodniowi ciąży. Jestem już spokojniejsza!!! W czwartek na USG a od poniedziałku na zwolnienie! Już się z nią ugadałam co i jak (tzn.z ginka) Jeszcze czeka mnie rozmowa w pracy.... niemiła....
Właśnie aldi zrób sobie suwaczek!!!:-)

Hej kobitki!
Byłam wczoraj u lekarza! Ginka powiedziała ze jestem w ciąży hehe :-) Zbadała mnie i jak na razie wszystko jest ok :-) Macica rozciąga się jak powinna i odpowiada swojemu tygodniowi ciąży. Jestem już spokojniejsza!!! W czwartek na USG a od poniedziałku na zwolnienie! Już się z nią ugadałam co i jak (tzn.z ginka) Jeszcze czeka mnie rozmowa w pracy.... niemiła....
Właśnie aldi zrób sobie suwaczek!!!:-)

WITWM CIE ŻYCZĘ POWIDZENIA W ROZMOWIE W PRACY , POZDRAWAIM I ŻYCZĘ ZDRÓWKA,
ticker.php

Hejka;]
a co to ten suwaczek?moje drogie?!
ech i się przeziebiłam, Dawidek mnie zaraził lekko nio i mężuś też z noskiem czerwonym ale się przeżyje na domowej pigwie..:-(
Dziś juz 8 tydz wiec nie mam problemu z obliczaniem ale jak ten suwaczek ułatwi to prosze o rade co to jest..:szok:
Pozdrawiam:-)

reklama
Kochana suwaczek to jest to, co pojawia się pod opisem :-) np. ze Wiktorek ma tyle lat i tyle miesięcy... :-)
Wpisz w google suwaczki i wybierz suwaczek ciąży i porodu. Później trzeba podać pierwszy dzień ostatniej miesiączki, wybrać obrazki jakie ci się podobają i jest! Pojawiają Ci się kody co trzeba skopiować i w opcjach masz "zmień sygnaturę" czy jakoś tak i tam wklejasz ten kod :-) Kod na bb zaczyna się [url i kończy /url] zatwierdzasz i pod każdym postem jaki napiszesz masz suwaczek!!!!
U mnie na pewno tego dobrze nie przyjmą bo na to stanowisko ciężko znaleźć osobę. No ale nie moja sprawa. Ja i tak jak odchowam maluszki otwieram swoja firmę.
Aga na razie uroki ciąży to mdłości i niestety już wymioty :no: Czasami nie mam już siły...

Ostatnia edycja:
Do góry