reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jeszcze nie. Dziś może powiem. Jak nie to jutro będę musiała a jak coś to w sobotę zadzwonię ze w poniedziałek już nie przychodzę i niech robią co chcą!

Jeszcze nie. Dziś może powiem. Jak nie to jutro będę musiała a jak coś to w sobotę zadzwonię ze w poniedziałek już nie przychodzę i niech robią co chcą!

Klaudusia to powodzenie życzę,trzymam kciuki,będzie ok zobaczysz,powodzenia:)

A poza tym wszystko ok u Ciebie?

Byłam dziś na USG :-) maluszek ma 7,1mm i wyliczony został na 6w2d czyli jest dwa dni młodszy od moich wyliczeń. Wszystko jest w porządku :-) Mam już założoną kartę ciąży i skierowanie na badania.

Byłam dziś na USG :-) maluszek ma 7,1mm i wyliczony został na 6w2d czyli jest dwa dni młodszy od moich wyliczeń. Wszystko jest w porządku :-) Mam już założoną kartę ciąży i skierowanie na badania.

To super wieści.Gratuluję!
Dobrze że wszystko jest ok tylko żeby jeszcze te mdłości Ci przeszły paskudne no...

Pewnie za jakieś 5 lat :-) bo chcemy postawić dom za swoje a ewentualnie kredyt na wykończenie wziąć. Mam nadzieje, ze jak biznes mój wypali to postawimy wszystko za swoje :-)
Aga u nas m2 działki budowlanej kosztuje 28zl a działka na metry wychodzi 2300m2 wiec w rzeczywistości powinniśmy zapłacić za nią 64400!!!!!!!!! A ze od rodziny i nie jest to jeszcze budowlana to kupiliśmy ja za grosze...

Pewnie za jakieś 5 lat :-) bo chcemy postawić dom za swoje a ewentualnie kredyt na wykończenie wziąć. Mam nadzieje, ze jak biznes mój wypali to postawimy wszystko za swoje :-)
Aga u nas m2 działki budowlanej kosztuje 28zl a działka na metry wychodzi 2300m2 wiec w rzeczywistości powinniśmy zapłacić za nią 64400!!!!!!!!! A ze od rodziny i nie jest to jeszcze budowlana to kupiliśmy ja za grosze...

rozumiem to super że tak łatwo wam się udało kupić ziemię :tak:
5 lat to nie długo i pewnie już chatka będzie stała,fajnie :tak:

reklama
Na razie mamy gdzie mieszkać. Nikt nas nie wygania wiec możemy poczekać te 5 lat... tez myślę, ze szybko zleci... Aga a Ty kiedy testujesz?

Do góry