reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jeszcze nie. Dziś może powiem. Jak nie to jutro będę musiała a jak coś to w sobotę zadzwonię ze w poniedziałek już nie przychodzę i niech robią co chcą!

Jeszcze nie. Dziś może powiem. Jak nie to jutro będę musiała a jak coś to w sobotę zadzwonię ze w poniedziałek już nie przychodzę i niech robią co chcą!

Klaudusia to powodzenie życzę,trzymam kciuki,będzie ok zobaczysz,powodzenia:)

A poza tym wszystko ok u Ciebie?

Byłam dziś na USG :-) maluszek ma 7,1mm i wyliczony został na 6w2d czyli jest dwa dni młodszy od moich wyliczeń. Wszystko jest w porządku :-) Mam już założoną kartę ciąży i skierowanie na badania.

Byłam dziś na USG :-) maluszek ma 7,1mm i wyliczony został na 6w2d czyli jest dwa dni młodszy od moich wyliczeń. Wszystko jest w porządku :-) Mam już założoną kartę ciąży i skierowanie na badania.

To super wieści.Gratuluję!
Dobrze że wszystko jest ok tylko żeby jeszcze te mdłości Ci przeszły paskudne no...

Pewnie za jakieś 5 lat :-) bo chcemy postawić dom za swoje a ewentualnie kredyt na wykończenie wziąć. Mam nadzieje, ze jak biznes mój wypali to postawimy wszystko za swoje :-)
Aga u nas m2 działki budowlanej kosztuje 28zl a działka na metry wychodzi 2300m2 wiec w rzeczywistości powinniśmy zapłacić za nią 64400!!!!!!!!! A ze od rodziny i nie jest to jeszcze budowlana to kupiliśmy ja za grosze...

Pewnie za jakieś 5 lat :-) bo chcemy postawić dom za swoje a ewentualnie kredyt na wykończenie wziąć. Mam nadzieje, ze jak biznes mój wypali to postawimy wszystko za swoje :-)
Aga u nas m2 działki budowlanej kosztuje 28zl a działka na metry wychodzi 2300m2 wiec w rzeczywistości powinniśmy zapłacić za nią 64400!!!!!!!!! A ze od rodziny i nie jest to jeszcze budowlana to kupiliśmy ja za grosze...

rozumiem to super że tak łatwo wam się udało kupić ziemię :tak:
5 lat to nie długo i pewnie już chatka będzie stała,fajnie :tak:

reklama
Na razie mamy gdzie mieszkać. Nikt nas nie wygania wiec możemy poczekać te 5 lat... tez myślę, ze szybko zleci... Aga a Ty kiedy testujesz?

Do góry