reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Gratuluje witam w gronie;) zaciążonych .
Bardzo sie ciesze!!!!:-):-):-)

Dzięki wszystkim!
ALDI jak się czujesz? Synek nie daje Ci popalić? Jak sobie wogóle radzisz teraz? Ja jeszcze chodzę do pracy... Nie wiem jak powiedzieć szefowi o ciąży. Napewno się nie ucieszy a jak mu powiem, że idę na zwolnienie :angry::angry::angry:

Dzięki wszystkim!
ALDI jak się czujesz? Synek nie daje Ci popalić? Jak sobie wogóle radzisz teraz? Ja jeszcze chodzę do pracy... Nie wiem jak powiedzieć szefowi o ciąży. Napewno się nie ucieszy a jak mu powiem, że idę na zwolnienie :angry::angry::angry:

Witaj. No od wczoraj walcze z mdłościami poprostu juz wymiękam:no:..
Synek się cieszy że bedzie dzidzia choć myśle że do końca nie zdaje sobie sprawy jaka to rewolucja w życiu,pełne zmiany mam nadzieje ze mi uda sie go nastawić pozytywnie choć idzie juz do ze zerówki od wrzesnia i myśle że zajecia go jakos odseparuja od tego. Sama nie wiem ale jestem dobrej myśli. Oczywiście nadal mam lekkie plamienia i podbrzusze pobolewa i nadal leże boje się wsumie co mi we wtorek lekarz powie..i znowu mdłości afe.. z Dawidkiem tak nie mialam ani razu ale wiadomo kazda ciąża inna:-)
Ja wsumie w pracy nikomu nic nie mówiłam ze podejrzewam ciąże którą wsumie zaplanowalam;-) ale nikt nie musi wiedzieć a dałam L4 na tydz i zadzwoniłam do szwagireki która pracuje i powiadomiła moich przełożonych a dzień puzniej powiedziała o zaświadczeniu że mam dostarczyc no we wtorek lekarz musi mi to dac a Ty myśle Klaudusia poczekaj aż będziesz miała wizyte u lekarza da Ci zaświadczenie na bank jak stwierdzi ciąże narazie cicho sza.. po co masz miec problemy miej mały sekrecik:-);-) Pozdrawiam i 3maj sie mocno ja też postaram sie trzymać;-)

Kupinosia__ a jak Ty sie czujesz? juz jakies dziwne dolegliwości?
Pozdrawiam wszystkie panie i miłego weekendu:-)

ps. Ja walcze z mdłościami wczoraj do 1 w nocy sie meczyłam potem przypomnialam sobie o cytrynie i pół wydusiłam do szklanki dolałam wody jakoś udało sie zasnać.
;-)Pozdrawiam

cześć dziewczyny, u mnie pogoda sie popsuła pada ciągle. Nasze staranka o dzidzie są ostre i namiętne może tym razem sie uda
oby jak najszybciej, aldi.30 trzymaj sie będzie bobrze niedługo przejdą ci objawy , troche cierpliwości ,
trzymam za ciebie kciuki
kupinosia a ty jak sie czujesz ???
dziewczyny trzymajcie sie uciekam o pracy ,
pozdrawiam was
owocnych staranek
ticker.php

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, u mnie pogoda sie popsuła pada ciągle. Nasze staranka o dzidzie są ostre i namiętne może tym razem sie uda
oby jak najszybciej, aldi.30 trzymaj sie będzie bobrze niedługo przejdą ci objawy , troche cierpliwości ,
trzymam za ciebie kciuki
kupinosia a ty jak sie czujesz ???
dziewczyny trzymajcie sie uciekam o pracy ,
pozdrawiam was
owocnych staranek
ticker.php
Mam nadzieje że mi przejdzie bo zbytnio przyjemne to nie jest:(
od soboty 21.08 mam 2 kg wiecej (SZOK) jak nie ja!!! hehe niby mdłości a pakuje słodkiego ile wlezie i przekasam ogórkami hehe
Pozdrawiam weekendowo:))) całuje mocno i ściskam:]

reklama
Mam nadzieje że mi przejdzie bo zbytnio przyjemne to nie jest:(
od soboty 21.08 mam 2 kg wiecej (SZOK) jak nie ja!!! hehe niby mdłości a pakuje słodkiego ile wlezie i przekasam ogórkami hehe
Pozdrawiam weekendowo:))) całuje mocno i ściskam:]

witam cie nie przejmój sie wagą to ile przytyjesz( wiadomo że powinnaś unikać słodyczy itp.) warzne jest to żeby maluszek urodził sie zdrowy , to jest najwarzniejsze i pamiętaj o tym. Z czasem przeją ci mdłości itp. dolegliwości ale wiem że to jakoś przecierpisz, zobaczysz jak sie urodzi maleństwo to zapomnisz o tych dolegliwościach , - wierz mi ze mną było tak samo tyle że ja sie cieszyłam i małao zwracałam na mdłości , ale dokuczały mi strasznie zaparcia , ale jakoś wytrwałam, gdy czułam ruch dzidzi w brzuchu byłam w siudmym niebie - coś pięknego.
życzę Ci wytrwałości , abyś szczęśliwie donosiła i zdrowe malństwo urodziła mocno cie zciskam
POZDRAWIAM PAMIĘTAJ JESTEŚMY Z TOBĄ
P.S U MNIE STARANKA IDĄ POWOLI ALE NAMIĘTNIE PA
ticker.php

Do góry