Gratuluje witam w gronie zaciążonych .Witam wieczornie,
ja po testowanku. Winiki w załączniku. Sorki za jakość ale najważniejsze widać
Bardzo sie ciesze!!!!:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje witam w gronie zaciążonych .Witam wieczornie,
Gratuluje witam w gronie zaciążonych .
Bardzo sie ciesze!!!!:-):-):-)
Dzięki wszystkim!
ALDI jak się czujesz? Synek nie daje Ci popalić? Jak sobie wogóle radzisz teraz? Ja jeszcze chodzę do pracy... Nie wiem jak powiedzieć szefowi o ciąży. Napewno się nie ucieszy a jak mu powiem, że idę na zwolnienie
klaudusia- pewnie, lepiej nie mów na razie nic w robocie !
Dziewczyny zaciążone- trzymajcie sie w zdrowiu !
kochana gratulacjęWitam wieczornie,
Mam nadzieje że mi przejdzie bo zbytnio przyjemne to nie jestcześć dziewczyny, u mnie pogoda sie popsuła pada ciągle. Nasze staranka o dzidzie są ostre i namiętne może tym razem sie uda
oby jak najszybciej, aldi.30 trzymaj sie będzie bobrze niedługo przejdą ci objawy , troche cierpliwości ,
trzymam za ciebie kciuki
kupinosia a ty jak sie czujesz ???
dziewczyny trzymajcie sie uciekam o pracy ,
pozdrawiam was
owocnych staranek
Mam nadzieje że mi przejdzie bo zbytnio przyjemne to nie jest
od soboty 21.08 mam 2 kg wiecej (SZOK) jak nie ja!!! hehe niby mdłości a pakuje słodkiego ile wlezie i przekasam ogórkami hehe
Pozdrawiam weekendowo)) całuje mocno i ściskam:]