reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

:-)no więc 7tydz niunia ma 7mm wiec wszystko ok serduszko jest więc jest ok
ale L4 nie mam lekarz stwierdził ze plamienia ustały i ogólnie się dziwi ze leżałam że mam zachowywać sie normalnie itd więc dał mi przekaz na badania i na 13 września kolejna wizyta noo a ja jutro na 7 rano do pracki a przed tym musze zostawic mojego zerowkowicza w przedszkolu( całe szczeście ze go zostawiliśmy bo nie miala bym możliwości spoznienia do pracy) i niemiłe spotkanie z pania dyrektor:crazy: która wsumie zazdrosci mino wieku swojego bo ma 60lat no i zazdrosci każdej wszystkiego i codziennie ma wiksy:wściekła/y:! Typu że sie cieszymy czy śmiejemy delikatnie że radio włączone itd ach szkoda gadac ale czułam że wróce do pracy;-). Najważniejsze że dzidzia ok na swój tydzień:-) Pozdrawiam

reklama
Ale że co nie tak? przestań klaudusiaNK bo sie zdenerwowałam!!!:crazy:

Jest ok przecież nie zawsze obiawy są takie że piersi bolą pod koniec mogą cie boleć moze dopiero. To nie jest oznaka niczego złego nie martw sie. Musisz wybrac sie do lekarza i napewno bedzie wszystko si zobaczysz nie martw sie za wczasu. Ja tez sie martwiłam a okazało sie ze nie potrzebnie. No napewno jest ok bądz dobrej myśli;]

:-)uśmiechnij się i myśl pozytywnie to dużo daje. noo:blink: całuje mocno

Już się nie przejmuje :-) Dzieki za wsparcie. Zrobiłam mały teścik :-) wypiłam herbatkę no i jak w zegarku za godzinkę musiałam iść siusiu :-) w tej ciąży jak coś wypije to zaraz wysiusiam wiec wszystko pewnie jest OK :-)

witajcie aldi superr wieści - maleństwo dobrze sie rozwija, dbaj o siebie .
klaudusiaNK nie martw sie na zapas trzymam kciuki za ciebie żeby było ok.
pozdrawiam was i życzę owocnych staranek>>>>>><<<<<<<

Dziewczyny super że udało się wam za pierwszym razem i że nie musiałyście długo czekać:)
Mam nadzieję że jak my zaczniemy starania to także nie będę musiała długo czekać:))
I będę mogła liczyć na wasze kciukasy!! ;-)

Życzę spokojnej nocy:)
DOBRANOC!

klaudusiaNK- nio mówiłam że będzie si, nie denerwuj sie moze tak ma być że mnie bolą cyce jak cholira i Ciebie nie:-)..
W pracy o dziwo piękne przyjęcie więc nie jest żle.
Pozdrawiam

witajcie co tu tak pusto,
u mnie staranka , może sie uda wraszcie
aldi, klauiusia- co słychać u was
agnieszka.kk napewno bedziesz mogła liczyć na moje kciuki
pozdrawiam:-)
ticker.php

reklama
No wiatm was.
U mnie tak sobie,chodze do pracy a zapach perfum które dziewczyny rozlewaja sprawiaja że o 15 gdy wchodze do auta to mdli mnie:crazy:
no cóż musze chodzić i to znosic. Pracuje na wolniejszych obrotach ale i tak sie napracuje:angry:
no cóz życie!
A wsumie mam humor nie daj sie moje hormony szaleja jestem nie do zniesienia nie radze sobie z tym... jakaś dziwna jestem jak nie ja..

Do góry