reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witajcie DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA SŁOWA POCIESZENIA, DZIEKUJE ZA TO ŻE JESTEŚCIE Z WAMI JAKOŚ PRZEŻYJE , NAJGORSZE ŻE NIE WIEM KIEDY MAM DNI PŁODNE,
DZIĘKUJĘ WAM I WY TRZYMAJCIE SIE TRZYMAM KCIUKI I ZA WASZE STARANIA

Dostałam dziś @ tak wiec już wiem że nie będę majóweczką 2011, ale nie rozpaczam bo zależało mi bardzo żeby we wrześniu pojechać w góry. Nie robiłam rezerwacji kwatery bo nie wiedziałam jak będę sie czuć za 3 tygodnie. Mam silną potrzebe wyrwać sie gdzieś bo jeszcze nie byliśmy na urlopie tzn na wiosne w usa ale tam jakoś nie mogłam sie odnaleźć ogólnie i ta potworna zmiana czasu poza tym to było dawno. Potem to już tylko działka niby nad jeziorem ale ile można ? Teście ze stanów wracają w pazdzierniku to i by mnie od razu odciążyli przy Oli, bo tak jak wczoraj to ja byłam przerażona i żal małej
Klaudusia- czuje sie już normalnie, może ja byłam w urojonej ciąży ? wymiotowałam wczoraj rano ale to chyba z bólu przez tą głowę i ciężką noc
Halinka- witaj w klubie zaokresionych
sawi- w moim przypadku czuję że lepiej nie prowadzić wykresu bo będę jeszcze bardziej myśleć o ciąży i przez to automatycznie nastąpi blokada a jak przyjdzie np szczyt dni płodnych to będę spięta żeby nie zmarnować tego dnia i nic z tego nie wyjdzie a ja wole spontane i luz
aldi- może pójdź do lekarza rodzinnego i na razie wystawi Ci zwolnienie z innego tytułu np grypa czy coś w tym stylu. Wszystko jedno co abyś mogła w domu spokojnie odpoczywać a nie pracować
Aniaj- czy od Ciebie daleko do Karpacza albo Szklarskiej Poręby ? bo jeżeli blisko to mogłybyśmy sie spotkać jakoś po drodze gdybyś chciała :)

Ostatnia edycja:
Kupinosia pomysł świetny ale ciężki dla mnie do zrealizowania. Ja bliżej Krakowa i Nowego Sącza mieszkam:tak:. Szkoda że w Bieszczady się nie wybierasz byłoby bliżej:-D:-D:-D. Życzę udanego urlopy, my dwa tyg temu byliśmy w okolicach Suchej Beskidzkiej - też było fajnie i człowiek jakąś odskocznie ma od codzienności.:happy:
Ja też tak myślę że na luza lepiej, a jak długo nie zaskoczę to wtedy pomyślę nad pomocą w formie wykresów. Ogólnie u mnie coś się zaczyna dziać bo śluz się zmienia i wilgotno mi. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:
Sawi- witam serdecznie!!!!

Witam serdecznie i jak mija piątkowe popołudnie miłym panią?
Ja wróciłam z pracy zjadłam co nie co,wykąpałam się i teraz czekam na mężusia i synka.. aż się pojawią
a w moim brzusiu rewolucja tz pobolewa podbrzusze caly czas i piersi bolą w poniedziałek zacznie się 4 tydz;)

reklama
Do góry