reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kupinosia i co tam u Ciebie?:happy:
Halina ja też remont zaczynam pokoju.Mąż ma wylewkę wylać i panele położyć a ja wymalować no i posprzątać.ale samo to przygotowania do remontu są męczące: wynoszenie wszystkiego z pokoju i upchanie gdzie się da.:no::no::angry:no ale później aż miło się będzie położyć w takim pokoju:-):-)
miłego dnia :-)

W piątek udałam sie do apteki po test rzecz jasna. Po drodze spotkałam moją ginkę (zbieg okoliczności !) i oczywiście musiałam ją zaczepić. Doradziła że szkoda kasy, że za wcześnie, żeby spokojnie kupić w poniedziałek.... a ja uparciuch kupiłam i zrobiłam nie 15go tylko 14go i pudło :/ ale nadzieja nadal jest bo i okresu nadal nie ma. Postaram sie poczekać jeszcze troche z nowym testem

Kupinosia nic Ci nie pozostało jak czekać cierpliwie. Wiem wiem łatwo się mówi a gorzej wykonać , ale musisz. Okresu nie ma to jest dobrze ja trzymam mocno kciuki!!!

Ja mierze temperaturke. Na razie mam 37.0 zobaczymy czy pójdzie w górę. Przy pierwszej ciąży miałam 37.6-37.8... test dopiero za jakieś 2 tygodnie... Trzymam kciuki za wasze testy!!!

Witam.
ja jutro do ginki jade obadać mój brak okresu no i potwierdzić te moje testy i 2 krechy:-D oby sie okazało to co czuje i jak sie czuje. Niech mi przepisze witaminki i folik. Dam jutro znać co i jak.
Pozdrawiam:-)

aldi- Folik jest bez recepty. Ja już go biore 5 miesiąc a staramy sie dopiero 2gi. Są opakowania po 30 i 90 tabletek. Zgapiłam bo mogłam od razu kupować te duże - taniej wychodzi.
Aniaj- a wiesz że jakoś wyluzowałam i nie mam ciśnienia żeby zrobić sobie test :-D

U mnie @ nadal brak i praktycznie czuje sie zwyczajnie. Temp mierzyłam jak sie staraliśmy o 1 dziecko. Teraz tylko czuje że jest tam bardzo ciepło i cały czas wilgotno co odbieram za dobry znak :-)

reklama
Hejka Kochane:)

Wielkie gratulacje dla tych z nas,którym się udało:):)

Ja właśnie wrociłam z urlopu. Troche byłam podłamana,bo po moich regularnych trzech @ od czasu kiedy przestałam karmić miałą przerwe az...do dzisiaj( 58dni!!!!). A myślałam,że na urlopie wyluzujemy i coś zmajstrujemy....No nic najważniejsze,ze @ jest-można zatem działać! Biorę kwas foliowy już długo ,poza tym castagnus i wiesiołek. No i zobaczymy...

Buziaki i trzymam kciuki za Was Kochane

Do góry