reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dziewczyny dziekuję za słowa otuchy ale i tak jest czasem mi ciężko staram sie bo u nas nie ma przeciwwskazań wg wyników wszystko jest ok, więc się staram i czekam
gratuluję przyszłej mamusi:)

reklama
dziewczyny dziekuję za słowa otuchy ale i tak jest czasem mi ciężko staram sie bo u nas nie ma przeciwwskazań wg wyników wszystko jest ok, więc się staram i czekam
gratuluję przyszłej mamusi:)
Lopop nie pozostaje ci nic innego jak spokojnie czerpać przyejność z przytulanek z mężem. Wszystko jest w życiu po coś, może to Twoje czekanie na druga dzidzię też jest po coś.
A wścipskim odpowadaj w prost że chętnie kupisz od razu takie podchowane 3-4 latenie- może wiedzą gdzie sprzedają, bo czasem niestety nie wygodnictwo i brak chęci jest przyczyną braku drugiego czy pierwszego dziecka. A w Polsce kłopot z zajśceim w ciążę to wciąż tabu.
NIE PRZEJMUJ SIĘ, jesteśmy z Tobą Lopop

aldi.30 - nie chciałam byc nie uprzejma, tylko zasady liczenia zaawansowania ciązy są jakie są. Inne kalkulacje (wg owulacji) wprowadzają zament i zdziwienie na wizycie, choć wg takiego liczenia każda kobieta w każdym cyklu jest 2 tygodnie w ciąży...
Pozdrawiam

Kupinosia ja pisałam ze styczniówkami jak byłam w ciąży a później przestałam bo nie miałam czasu... teraz znów tak jakoś głupio zacząć. Trzymam kciuki z wynik pozytywny :-):-):-)
Mój mąż ostatnio stwierdził ze staranka to super sprawa i chce tak cały czas hehe :-D i pwiedzial ze jakbym w pierwszym cyklu była w ciąży to by się wkurzył bo to by było koniec szaleństw :-p heh oczywiście na żarty powiedział
Wiktorek jeszcze nie skończył dwóch lat a wszyscy się pytają kiedy następne!:eek: ech szkoda gadać:zawstydzona/y:

aniaj- wyczytałam w necie że można już w dniu spodziewanej @ ale wiadomo im dłużej czekania tym pewniejszy wynik. Ja czekam do niedzieli 15go
aldi- też potwierdzam to co vetka napisała, lekarze liczą po swojemu - tak jest ogólnie przyjęte. Moja Ola była kalendarzykowa i ja dokładnie wiedziałam kiedy "zaskoczyłam" ale ginka to nie obchodziło
klaudusia- no chyba każdy facet lubi tak ciężko pracować :)
lopop- będzie dobrze zobaczysz !

witajcie:-)
Vetka córcia skoczyła 4 lata w maju, ciągle mówi o bocianie kiedy przyniesie jej dzidziusia bo nie ma sie z kim bawić.
Jestem sama jedynaczką to wiem co to znaczy:crazy:.
Wczoraj mieliśmy gości rodzice z ciotką, wybawiała sie córcia z nimi no ale pózniej trzabyło sie rozstać.
Dziś mąż pojechał z córcią na plac zabaw, to sie troche pobawi z innymi dziećmi.
A co u ciebie?? JAK SIE CZUJESZ???
U mnie jak zwykle mdłości senność. Cały czs bym spała, aż mąż jest niezadowolony. Obecnie wykańczamy dom w środku, mąż zakłada płytki na korytarzu, wiec jest trzoche bałaganu:rofl2::-D, ale zawsze to innaczej wygląda niż goły beton.
pozdrawiam Cie trzymaj sie i dbaj o siebie :-);-):tak::-D
Dziewczyny owocnych staranek , pozdrawiam:-)
ticker.php

Dziś mój magiczny 12ty i jak na razie żadnej zapowiedzi @ :) Kiedy mogę zrobić sobie test żeby miało to sens ? Ile dni jeszcze odczekać ? Jejku jaka ja jestem niecierpliwa !

witaj zrób test przynajmniej 2 tyg. po spodziewanej @, ja tak zrobiam i wysza druga kreseczka bladsza i poszłam na badanie krwi i sie potwierdziło,
TRZYMAM KCIUKI ŻEBY CI SIE UDAŁO, POZDRAWIAM I TROCHĘ CIERPLIWIŚCI.
lapop trzymaj sie , ja jednak mocno wierzę że ci sie uda, GORĄCO CIE POZDRAWIAM I TRZYAMAM ZA CIEBIE KCIUKI
ticker.php

Vetka dzieki bardzo wsumie to nie wiedziałam a 6 lat temu jak byłam pierwszy raz w ciąży
to nikt mi nie powiedział a ja nie pytałam.. dzieki Pozdrawiam;]

reklama
aniaj- wyczytałam w necie że można już w dniu spodziewanej @ ale wiadomo im dłużej czekania tym pewniejszy wynik. Ja czekam do niedzieli 15go
aldi- też potwierdzam to co vetka napisała, lekarze liczą po swojemu - tak jest ogólnie przyjęte. Moja Ola była kalendarzykowa i ja dokładnie wiedziałam kiedy "zaskoczyłam" ale ginka to nie obchodziło
klaudusia- no chyba każdy facet lubi tak ciężko pracować :)
lopop- będzie dobrze zobaczysz !
wiem dlatego sie nie poddaję i wierzę że się uda

Do góry