reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej Dziewczyny:)

Jestem mamą Sierpniową 2009. od czasu porodu,połogu i zakończenia karmienia miałam 3 @ i niestety w kolejną ciażę zajść nie mogę... Z Natalką poszło nam łatwo i gładko. Mam baardzo nieregularne cykle....i jak dostałam po 4 miesiącach @,ustaliliśmy z J.,ze się staramy o dzidzie. Szast prast i od razu w ciąże zaszłam w tym samym cyklu... Radość niesłychana...A teraz??? W sumie cykle mi sie jakoś samoistnie po porodzie troche wyregulowały,tzn.nie mam takich długich przerw jak wtedy,no ale co z tego???
Echhhhhh....
a widzisz ja mam koleżankę która ma nieregularne @ i jest w trzeciej ciąży a ja regularne i jakoś nie idzie

reklama
Witam przyszłe mamusie!
Ja mam 29 lat i wczoraj dostała pierwszą @ po porodzie a było to w styczniu 2009. A więc można powiedzieć że zaczynamy starania o drugą dzidzię.
Kupinosia miło Cię tu spotkać! Może znów będziemy mieć dzieci z tego samego miesiąca??!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki o drugą dzidzię. Ja na razie czuje się ok- trochę mnie mdli, trochę śpiąca ale w sumie ok. Pierwsza wizyta u gina dopiero 31.08 - jak wrócę ze stażu naukowego z Niemiec, tu jakoś nie mam parcia szukać ginekologa na 1 wizytę. Jeszcze raz pozdrawiam

[U nmie dziś termin @ narazie jej nie ma, test ciążowy neg, :-:)-(, ale nie tracimy nadziei ,
Jeszcze raz moje gratulacie, pisz jak sie czujesz. POZDRAWIAM:-)[/QUOTE]
Co u ciebie? przyszła @?
Pozdrawiam

Halina0406 co u ciebie? Jako @? przyszła?
witaj Vetka byłam u gin, wysłał mnie na badanie krwi- byłam wczoraj na badaniach- 202,79 beta hcg jestam w ciąży:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D, nie mogę w to uwierzyć ze nam sie udało (to mój 3 cykl) . Mąż nie uwierzł dopóki mu niepokazałam wyników , obym tylko szczęśliwie donosiła i zdrowe dzieciątko urodziła :-).
vetka a co u ciebie jak sie czujesz???
ja mam wzdęty brzóch, nudności, senność bóle głowy ale to jest do zniesienia bo NAPRAWDĘ WARTO DLA DZIDZIUSIA , moja córcia (4 lata) czeka na rodzeństwo i wcząż zadaje mi pytanie.... no kiedy mi wreście ten bocian przyniesie dzidziusia????:-D pozdrawiam cie pisz co u ciebie

Halina0406-GRATULUJĘ:tak::-D:szok::happy::rofl2:
Super,mi też sie udało w 3 cyklu. U mnie mdłości i wymioty, spanie na potęgę i już brzuszek się zaznaczył tyż na łonem odstaje a zawsze byłam deska, nawet po pierwszej ciąży. Wszystko będzie ok, zobaczysz. Czyli termin na kwiecień? Uściski.
P.S. mój syn nie wierzy w bociany, a o rodzeństwie powiem mu po usg w 13 tyg

witaj Vetka byłam u gin, wysłał mnie na badanie krwi- byłam wczoraj na badaniach- 202,79 beta hcg jestam w ciąży:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D, nie mogę w to uwierzyć ze nam sie udało (to mój 3 cykl) . Mąż nie uwierzł dopóki mu niepokazałam wyników , obym tylko szczęśliwie donosiła i zdrowe dzieciątko urodziła :-).
vetka a co u ciebie jak sie czujesz???
ja mam wzdęty brzóch, nudności, senność bóle głowy ale to jest do zniesienia bo NAPRAWDĘ WARTO DLA DZIDZIUSIA , moja córcia (4 lata) czeka na rodzeństwo i wcząż zadaje mi pytanie.... no kiedy mi wreście ten bocian przyniesie dzidziusia????:-D pozdrawiam cie pisz co u ciebie
Halinko gratulacje szczęściaro o fluidki proszę:)

reklama
Do góry