a widzisz ja mam koleżankę która ma nieregularne @ i jest w trzeciej ciąży a ja regularne i jakoś nie idzieHej Dziewczyny
Jestem mamą Sierpniową 2009. od czasu porodu,połogu i zakończenia karmienia miałam 3 @ i niestety w kolejną ciażę zajść nie mogę... Z Natalką poszło nam łatwo i gładko. Mam baardzo nieregularne cykle....i jak dostałam po 4 miesiącach @,ustaliliśmy z J.,ze się staramy o dzidzie. Szast prast i od razu w ciąże zaszłam w tym samym cyklu... Radość niesłychana...A teraz??? W sumie cykle mi sie jakoś samoistnie po porodzie troche wyregulowały,tzn.nie mam takich długich przerw jak wtedy,no ale co z tego???
Echhhhhh....
reklama
aniaj151
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamusie!
Ja mam 29 lat i wczoraj dostała pierwszą @ po porodzie a było to w styczniu 2009. A więc można powiedzieć że zaczynamy starania o drugą dzidzię.
Kupinosia miło Cię tu spotkać! Może znów będziemy mieć dzieci z tego samego miesiąca??!!!
Ja mam 29 lat i wczoraj dostała pierwszą @ po porodzie a było to w styczniu 2009. A więc można powiedzieć że zaczynamy starania o drugą dzidzię.
Kupinosia miło Cię tu spotkać! Może znów będziemy mieć dzieci z tego samego miesiąca??!!!
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki o drugą dzidzię. Ja na razie czuje się ok- trochę mnie mdli, trochę śpiąca ale w sumie ok. Pierwsza wizyta u gina dopiero 31.08 - jak wrócę ze stażu naukowego z Niemiec, tu jakoś nie mam parcia szukać ginekologa na 1 wizytę. Jeszcze raz pozdrawiam
Witam vetka moje gratulacie życzę spokojnej i szczęśliwej ciąży.
U nmie dziś termin @ narazie jej nie ma, test ciążowy neg, :--(, ale nie tracimy nadziei ,
Jeszcze raz moje gratulacie, pisz jak sie czujesz. POZDRAWIAM:-)
Halina0406 co u ciebie? Jako @? przyszła?
Halina0406
Fanka BB :)
witaj Vetka byłam u gin, wysłał mnie na badanie krwi- byłam wczoraj na badaniach- 202,79 beta hcg jestam w ciąży, nie mogę w to uwierzyć ze nam sie udało (to mój 3 cykl) . Mąż nie uwierzł dopóki mu niepokazałam wyników , obym tylko szczęśliwie donosiła i zdrowe dzieciątko urodziła :-).Halina0406 co u ciebie? Jako @? przyszła?
vetka a co u ciebie jak sie czujesz???
ja mam wzdęty brzóch, nudności, senność bóle głowy ale to jest do zniesienia bo NAPRAWDĘ WARTO DLA DZIDZIUSIA , moja córcia (4 lata) czeka na rodzeństwo i wcząż zadaje mi pytanie.... no kiedy mi wreście ten bocian przyniesie dzidziusia???? pozdrawiam cie pisz co u ciebie
Halina0406-GRATULUJĘ
Super,mi też sie udało w 3 cyklu. U mnie mdłości i wymioty, spanie na potęgę i już brzuszek się zaznaczył tyż na łonem odstaje a zawsze byłam deska, nawet po pierwszej ciąży. Wszystko będzie ok, zobaczysz. Czyli termin na kwiecień? Uściski.
P.S. mój syn nie wierzy w bociany, a o rodzeństwie powiem mu po usg w 13 tyg
Super,mi też sie udało w 3 cyklu. U mnie mdłości i wymioty, spanie na potęgę i już brzuszek się zaznaczył tyż na łonem odstaje a zawsze byłam deska, nawet po pierwszej ciąży. Wszystko będzie ok, zobaczysz. Czyli termin na kwiecień? Uściski.
P.S. mój syn nie wierzy w bociany, a o rodzeństwie powiem mu po usg w 13 tyg
Halinko gratulacje szczęściaro o fluidki proszęwitaj Vetka byłam u gin, wysłał mnie na badanie krwi- byłam wczoraj na badaniach- 202,79 beta hcg jestam w ciąży, nie mogę w to uwierzyć ze nam sie udało (to mój 3 cykl) . Mąż nie uwierzł dopóki mu niepokazałam wyników , obym tylko szczęśliwie donosiła i zdrowe dzieciątko urodziła :-).
vetka a co u ciebie jak sie czujesz???
ja mam wzdęty brzóch, nudności, senność bóle głowy ale to jest do zniesienia bo NAPRAWDĘ WARTO DLA DZIDZIUSIA , moja córcia (4 lata) czeka na rodzeństwo i wcząż zadaje mi pytanie.... no kiedy mi wreście ten bocian przyniesie dzidziusia???? pozdrawiam cie pisz co u ciebie
reklama