reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witaj Halina
Ja mam 32 lata - niby nie tak duzo jeszcze, tez jestem jedynaczką, to też jest nasz 3 sc - choć troche szarpane to staranie, bo jestem teraz na 3 m-cznym stypendium w niemczech i do domku wracam tak co 2 tygodnie, więc na razie to tak raczej "nie staramy się" choć i nie zabezpieczamy
Pozdrawiam słonecznie

reklama
Witaj Halina
Ja mam 32 lata - niby nie tak duzo jeszcze, tez jestem jedynaczką, to też jest nasz 3 sc - choć troche szarpane to staranie, bo jestem teraz na 3 m-cznym stypendium w niemczech i do domku wracam tak co 2 tygodnie, więc na razie to tak raczej "nie staramy się" choć i nie zabezpieczamy
Pozdrawiam słonecznie
WITAM CIE RÓWNIESZ WŁAŚNIE WTEDYJA SIĘ NIE PRZEJMUJESZ TO SIE UDA , NIE MYŚLI SIE TYLE O CIĄŻY TO SIE UDAJE JA TAK MIAŁAM , PRAGNEŁAM , SIE STARALIŚMY ALE JAKOŚ NIE MIAŁAM OBSESI NA TYM PUNKCIE I SIE UDAŁO W PIERWSZYM CYKLY;-):-), I TOBIE SIE TEŻ UDA:tak:POZDRAWIAM CIE

Cześć dziewczyny ! W grudniu skończę 34 lata , mam półtoraroczną córcie i teraz staramy sie o drugiego bejbika. Pierwszy cykl okazał sie pudłem , może sie uda tym razem ? Ciśnienia nie ma to i może blokady nie będzie ;-) Spokojnie czekamy "odgórnie" na przydział kolejnego dzieciątka :tak: :-)

Cześć dziewczyny ! W grudniu skończę 34 lata , mam półtoraroczną córcie i teraz staramy sie o drugiego bejbika. Pierwszy cykl okazał sie pudłem , może sie uda tym razem ? Ciśnienia nie ma to i może blokady nie będzie ;-) Spokojnie czekamy "odgórnie" na przydział kolejnego dzieciątka :tak: :-)

witam cie życzę kolejnego dzieciątka ja też staram sie o drugie (mam córcie 4 lata skończyła) to mój 3 cykl , @ wypada mi 27 .07 oby nie przysza:no: POZDRAWIAM CIE I ŻYCZĘ POWODZENIA:-D

Zamykam marzec, termin wyliczony na 31.03 ale będę mieć cc więc na pewno ciut wcześniej
Dzieki za gratulacje a za was trzymam kciuki

Zamykam marzec, termin wyliczony na 31.03 ale będę mieć cc więc na pewno ciut wcześniej
Dzieki za gratulacje a za was trzymam kciuki

Witam vetka moje gratulacie życzę spokojnej i szczęśliwej ciąży.
U nmie dziś termin @ narazie jej nie ma, test ciążowy neg, :-:)-(, ale nie tracimy nadziei ,
Jeszcze raz moje gratulacie, pisz jak sie czujesz. POZDRAWIAM:-)

reklama
Hej Dziewczyny:)

Jestem mamą Sierpniową 2009. od czasu porodu,połogu i zakończenia karmienia miałam 3 @ i niestety w kolejną ciażę zajść nie mogę... Z Natalką poszło nam łatwo i gładko. Mam baardzo nieregularne cykle....i jak dostałam po 4 miesiącach @,ustaliliśmy z J.,ze się staramy o dzidzie. Szast prast i od razu w ciąże zaszłam w tym samym cyklu... Radość niesłychana...A teraz??? W sumie cykle mi sie jakoś samoistnie po porodzie troche wyregulowały,tzn.nie mam takich długich przerw jak wtedy,no ale co z tego???
Echhhhhh....

Do góry