reklama
K
Kinga85
Gość
Hej KInga.czy sie da cos zrobic to musiałabym isc do gina, na necie nazytałam sie ,że to operacyjnie sie usuwa, a czasem zdarza się tak ze mogą usunąc macicę, na razie mnie to przeraża
Trzymam za Ciebie kciuki aby szybko ci się udało
Jak sie boisz to się nie rwij racja sama bym się bała pewnie
Szybciutko to mi się raczej już nigdy nie uda moja droga
już 18 miesiac leci... dobrze że młoda jestem wiec tak nie ma pośpiechu z tym wszystkim bo co ma być to bedzie w końcu.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam!
Z okazji dzisiejszego święta życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom wszystkiego najlepszego )
Z okazji dzisiejszego święta życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom wszystkiego najlepszego )
ja również podpisuję się pod życzeniamiwitam!
z okazji dzisiejszego święta życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom wszystkiego najlepszego )
Halina0406
Fanka BB :)
cześć dziewczyny staraczki po raz drugi. Mnie się nie udało , staramy się z mężem 2 cykl, i nic. A co u was dziewczyny????? :-) jak starania???? pozdrawiam
K
Kinga85
Gość
u mnie termin @ za 3dni wiec się okaże ale nie liczę jakoś na cud.
cierpliwie sobie czekam.. :|
pozdrawiam was mocno!!
Halinka uda sie w koncu musi!
cierpliwie sobie czekam.. :|
pozdrawiam was mocno!!
Halinka uda sie w koncu musi!
majusia221
u mnie dalej nic @ powinna być wczoraj ale nie mam nadziei, ze tym razem się udało, spóźnia sie bo ostatnio przestałam brać leki, ciekawe ile każe na siebie czekać zanim przyjdzie. Może innym razem się uda.
a co brałaś???lutkę przepraszam że pytam ale jakoś ostatnio jakoś zapominam co czytam może dlatego że jakoś bardzo krótko na wątkach siedzęu mnie dalej nic @ powinna być wczoraj ale nie mam nadziei, ze tym razem się udało, spóźnia sie bo ostatnio przestałam brać leki, ciekawe ile każe na siebie czekać zanim przyjdzie. Może innym razem się uda.
Hej dziewczyny
Czytam sobie to formum od kilku tygodni, nawet gdzieś tam się próbuję udzielać, ale ogólnie to chyba ten wontek jak mi najbliższy. Po 8 latach postanowiliśmy starać się o drugie dziecko. Z jednej strony już bardzo chcę, dojrzałam do tej drugiej ciąży a z drugiej mam mnóstwo obaw, bo mineło już tyle czasu - jakby inna era jak czytam posty dziewczyn które są teraz w ciąży, dużo różnica wieku jesli się uda - choć pewnie są dziewczyny które też taką mają, zamieszanie w organizmie z powodu odstawienia antykoncepcji hormonalnej...
To wszystko powoduje że nie czuję się zbyt pewnie. Może są dziewczyny w podobnej sytuacji, z podobnymy obawami, może razem będzie raźniej:-)
Czytam sobie to formum od kilku tygodni, nawet gdzieś tam się próbuję udzielać, ale ogólnie to chyba ten wontek jak mi najbliższy. Po 8 latach postanowiliśmy starać się o drugie dziecko. Z jednej strony już bardzo chcę, dojrzałam do tej drugiej ciąży a z drugiej mam mnóstwo obaw, bo mineło już tyle czasu - jakby inna era jak czytam posty dziewczyn które są teraz w ciąży, dużo różnica wieku jesli się uda - choć pewnie są dziewczyny które też taką mają, zamieszanie w organizmie z powodu odstawienia antykoncepcji hormonalnej...
To wszystko powoduje że nie czuję się zbyt pewnie. Może są dziewczyny w podobnej sytuacji, z podobnymy obawami, może razem będzie raźniej:-)
reklama
Halina0406
witam cie niedzielnie , ja z mężem rozpoczeliśmy starania ( TO 3 CYKL) PO raz drogi po czterech latach, mamy już córcie ma 4 lata. ja mam 28 lat, jestam doćś młoda może się uda szybko( z piewszym w 2 cyklu zaszłam w ciąże) . Moja szwagierka ma córcie o 7 m-cy młodszą ma 40 lat i ma jaszcze syna 18 letniego( 15lat różnicy) dużo prawda ??? ale to nie wazne ja do dziś jestem jedynaczką nie mam rodzeństwa:-( ale moję dziecko będzie miało rodzeństwo i oby na się to udało już my się o to postaramy. Zyczę ci nastepnego dzidziusia oby zdrowego i spokojnego jak moje JAK ANIOŁEK:-). POZDRAWIAM CIE VETKAHej dziewczyny