reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej staraczki!:-)
Jestem mamą 4 letniego Adasia i pragne mieć drugie dziecko. Chcemy działać jeszcze w tym roku jeśli będzie to możliwe. Czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)

Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Witajcie jestem też tu nowa. Mam 6 latka synka i teraz właśnie oczekuje na @ a właściwie to nie oczekuje bo mam ogromną nadzieje ze będe w ciaży.
Tak bardzo pragne drugie dziecko.
Przyjmijcie i mnie do swojego grona. Pozdrawiam

Witajcie jestem też tu nowa. Mam 6 latka synka i teraz właśnie oczekuje na @ a właściwie to nie oczekuje bo mam ogromną nadzieje ze będe w ciaży.
Tak bardzo pragne drugie dziecko.
Przyjmijcie i mnie do swojego grona. Pozdrawiam
witam wszystkie nowe staraczki
wiecie super że tak piszecie o małej różnicy wieku a mój syn we wrześniu kończy 7 lat i gdyby nie jakieś problemy z zajściem tez by było już drugie i mała różnica wieku
a tak jednak nie wszystko idzie na zamówienie i bardzo mnie boli gdy ktoś zaczepia mnie na ulicy i mówi że czas na drugie itp. bo dziewczyny co ja mogę przecież staram się już od 4 lat żeby zajść z drugim:baffled:

Dla mnie to jest chore,kogo to obchodzi kiedy ktoś ma mieć dziecko..
to przykre mi tez tak mówili czesto na ulicy a wkońcu przyszedł
czas i moment że zapragnełam drugiego dziecka i co?... i zrobiłam 15min temu test i wyszły 2 kreseczki moje upragnione 2 kreseczki choć w to nie wierze ale są...

Witajcie dziewczyny , klaudusiaNK, kalamandyna, aldi30, WITAJCIE aż miło że do nas dołączyliście, witamy was. życzę udanych staranek.
aniaj151 moja córcia ma 4 lata skończyła w maju, więc pora na rodzeństwo dla niej, jest grzeczna ,pomaga mi w domowych obowiązkach, moja rodzina mówiła nam zawsze że to anioł, (ale nie zawsze) aż sie chce mieć kolejne .
lopop podziwiam cię 4 lata to dużo ale nie trać nadziei, trzymam mocno za ciebie kciuki, wierze że Ci sie uda znam taką panią która starała sie 12 lat i jej sie udało i tobie terz sie uda, pozdrawiam
DZIEWCZYNY OWOCNYCH STARANEK POZDRAWIAM I WITAM
ticker.php

Ja bym baaardzo chciała mieć dziewczynkę ale co będzie to będzie i będę szczęśliwa i tak, bo Wiktorek musi mieć rodzeństwo. Jak byście się mnie zapytały jakieś pół roku temu czy chce mieć drugie dziecko to bym powiedziała ze nigdy w życiu :-D Teraz wiem, ze jestem gotowa :-) Przeraża mnie cala ta ciąża, bo z pierwszej nie mam za dobrych wspomnień no ale warto zaryzykować. Przepraszam, ze tak mało pisze, ale w domu chwilowo nie mam internetu i pisze jak jestem w pracy.
Mój Wiktorek jest (jak na chłopaka) bardzo grzeczny (częściej niż jest niegrzeczny :-D) Jak się czymś zajmie to potrafi bawić się sam prawie godzinę ;-) Wczoraj wieczorem bolały mnie sutki wiec myślę, ze owulacja się skończyła. I oby moje przeczucia były trafne, bo wczoraj mój m zaraz poszedł spać i nic nie było :zawstydzona/y: Na Wiktorka czekałam 6 cykli wiec jak teraz się nie uda to będzie się próbowało dalej :happy: Trzeba to wszystko brać z dystansem, bo jak się za bardzo chce i się o tym myśli to nie dobrze. Już mam upragnionego i wyczekanego synka mamusi wiec jestem przeszczęśliwa :laugh2:
Witam serdecznie nowe dziewczyny. aldi.30 gratulacje 2 kresek!!!

Witajcie:-)
Dziękuje za miłe przyjęcie mojej skromnej osoby.
Chcemy zacząć działania w pazdzierniku, chęć posiadania dziecka jest u mnie ogromna ale przychodzi falami. Są momenty kiedy właśnie bardzo chce, a są takie kiedy zaczynam wątpić i po prostu boje się.
Adaś ma 4 lat, bardzo lubi dzieci, jest grzeczny jak na chłopca. Rozsądny, wrażliwy i kochany. Jestem jedynaczką i to jest ten ból, argument przemawiający za tym, żeby Adaś miał rodzeństwo.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i aldi30 gratuluje!:-)

reklama
Witam serdecznie nowe dziewczyny i życzę pomyślności !
Gratulacje dla aldi30 !
Klaudusia- Nie chciałaś sie wpisać do Styczniówek 2009 ? Ja z początku tylko czytałam co jakiś czas wpisy dziewczyn z różnych wątków styczniaków , potem zaczęłam pisać i tak już zostało :) a w ciąży to zupełnie nie czułam potrzeby dopiero krótko przed rozwiązaniem zaczęłam zaglądać na forum

Ja @ powinnam dostać jutro albo gdzieś tak w okolicach właśnie 12go. Nie karmie dopiero od paru miesięcy i dopiero co zaczyna mi sie regulować...dostałam @ 10 maja, potem elegancko 10 czerwca , następnie 12 lipca - czas pokaże jak będzie w tym miesiącu :)

Do góry