reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& żeby jak najszybciej udało ci się zafasolkowac, mi z pierwszą ciążą też łatwo poszło pierwszy cykl starań i się udało a teraz zaczęłam czwarty cykl starań, może tym razem się uda.

cZEŚĆ majusia221 dziękuje za słowa, ja terz trzymam za ciebie kciuki mam nadzieje że szybko ci się uda zajść w ciąże. POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE .:-)

reklama
Ach mało tu nas się ostatnio odzywa szkoda

dziewczyny co u was piszcie?

Co słychać u ciebie bombelek8??? chup?? Ewcia81 i reszta dziewczyn piszcie co u was??? jak staranka

POZDRAWIAM!

Co słychać u ciebie bombelek8??? chup?? Ewcia81 i reszta dziewczyn piszcie co u was??? jak staranka

POZDRAWIAM!
cześć Kinga89 ja zaczełam starania miesiąc temu, ale przyszła @ , może w tym miesiącu się uda. A co u ciebie??? życze dzidziusia i serdecznie pozdrawiam.:-)

POZDRAWIAM!

Witaj Kinga. no cóż u mnie :-(. Miałam ostatnio hsg i sie okazało ze jajowody mam drożne, ale mam mięsniaka podśluzówkowego w macicy więc z drugą dzidzia chyba mogę się już pożegnać. Na razie nie byłam u gina bo nie mam już na to siły, odwagi i mam dość ogólnie. Jestem załamana:-(
Byłam ze swoim synkiem u okulisty i nosi okularki:tak: na szczęście che je nosić i wygląda jak mały kujonek, mój słodziak.:-D
A co u Ciebie Kinga?

Witaj Kinga. no cóż u mnie :-(. Miałam ostatnio hsg i sie okazało ze jajowody mam drożne, ale mam mięsniaka podśluzówkowego w macicy więc z drugą dzidzia chyba mogę się już pożegnać. Na razie nie byłam u gina bo nie mam już na to siły, odwagi i mam dość ogólnie. Jestem załamana:-(
Byłam ze swoim synkiem u okulisty i nosi okularki:tak: na szczęście che je nosić i wygląda jak mały kujonek, mój słodziak.:-D
A co u Ciebie Kinga?
oj tak mi przykro z powodu tego mięśniaka:shocked2::-( no ale tz że już nie możesz liczyć na drugie bejbi? seryjnie?? jej.... :/ na pewno coś się da zrobić! walcz o swoje marzenia.
Bedzie okej zobaczysz ułoży się dobrze, no musi!
No i dobrze że mały chce nosić okularki i nie masz z tym problemu:)

U mnie? nic ciekawego... co miesiąc widzisz porażka ;/ już 18cykl teraz leci...
na nic nie liczę
masakra jakaś z tym wszystkim.

A teraz niedawno chora byłam miałam angine i znowu mnie gardło zaczyna drapać i boleć a ja nic nie mam w domu i musze koniecznie do apteki dziś zajść dzizas!:dry: rece opadają nic nie wychodzi nic...:-(

lopop główka do góry tulam...
Pozdrawiam
was

reklama
oj tak mi przykro z powodu tego mięśniaka:shocked2::-( no ale tz że już nie możesz liczyć na drugie bejbi? seryjnie?? jej.... :/ na pewno coś się da zrobić! walcz o swoje marzenia.
Bedzie okej zobaczysz ułoży się dobrze, no musi!
No i dobrze że mały chce nosić okularki i nie masz z tym problemu:)

U mnie? nic ciekawego... co miesiąc widzisz porażka ;/ już 18cykl teraz leci...
na nic nie liczę
masakra jakaś z tym wszystkim.

A teraz niedawno chora byłam miałam angine i znowu mnie gardło zaczyna drapać i boleć a ja nic nie mam w domu i musze koniecznie do apteki dziś zajść dzizas!:dry: rece opadają nic nie wychodzi nic...:-(

lopop główka do góry tulam...
Pozdrawiam
was

Hej KInga.czy sie da cos zrobic to musiałabym isc do gina, na necie nazytałam sie ,że to operacyjnie sie usuwa, a czasem zdarza się tak ze mogą usunąc macicę, na razie mnie to przeraża:szok:

Trzymam za Ciebie kciuki aby szybko ci się udało:-D

Do góry