reklama
Dobrze że lakarka go zbadała najlepiej jak mogła bo wiadomo jak to z takimi małymi dziećmi jest.. w miejscu nie usiedzi i zaraz sobie myślą że jak człowiek ma biały fartuch to chce już zrobić mi krzywdę! ahh...
życzę wam aby Piotruś miał zdrowe oczko i aby te krople i inne badania pomogły. Dziecko jest jeszcze małe wiec pewnie szanse na wyleczenia na pewno są wieksze niż u starszego (tak mi sie wydaje) powodzenia życze i wytrwałosci Tobie bo pewnie nie jest łatwo malucha przekonać do tego aby zrozumiał że zakraplanie tych oczu wyjdzie mu na zdrowiu. Dzieci takie już są i co poradzić...
Miłego wieczoru życzę
Kinga dziękuję za miłe słowa:-)
bombelek zaglądasz czasem jeszcze tutaj?
Lopop zaglądam tylko chora jestem i nie mam siły na nic. Byłam dziś u ginkii mam pęcherzyk 12 mm i endo 8 mm powiedziała ze szanse są tym bardziej ze to dopiero 9 dc sama juz nie wiem, jeszcze w niedziele jadę na usg i zobaczymy.
Ty chyba tez miałaś dziś wizyte?
Pozdrawiam serdecznie.
to działaj ostro może sie uda, nie u ginka dzisiaj nie miałam wizyty miałam mieć 16 marca ale zapomniałam o@ i musiałam przesunąć i dopiero idę 23 więc czekamKinga dziękuję za miłe słowa:-)
Lopop zaglądam tylko chora jestem i nie mam siły na nic. Byłam dziś u ginkii mam pęcherzyk 12 mm i endo 8 mm powiedziała ze szanse są tym bardziej ze to dopiero 9 dc sama juz nie wiem, jeszcze w niedziele jadę na usg i zobaczymy.
Ty chyba tez miałaś dziś wizyte?
Pozdrawiam serdecznie.
bombelek napisz jak walka z synkiem z zakrapianiem oczek udaje się jakoś czy dużo krzyku narobi?
Hej. Mały walczy jak może ,mąż go trzyma a ja mu wpuszczam krople, potem jest juz ok.
Byłam wczoraj i dzis u gina, pęcherzyk mi dzisiaj peka i zobaczymy czy się uda.
Lopop co u ciebie?
ciulowo zresztą jak zawsze co miesięcznie- super że masz taki cudny pęcherzyk walczcie powinno się udać &&&&& kciuki za owocny strzał-fajnie by było żeby się udało chociażTobieHej. Mały walczy jak może ,mąż go trzyma a ja mu wpuszczam krople, potem jest juz ok.
Byłam wczoraj i dzis u gina, pęcherzyk mi dzisiaj peka i zobaczymy czy się uda.
Lopop co u ciebie?
ja wprawdzie mam za tydzień wizytę ale już nie wiem co sie po niej spodziewać
to słowo ciulowo to sie odnosi do mnie bo wiesz na priv ci wysłałamwięc wiesz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to słowo ciulowo to sie odnosi do mnie bo wiesz na priv ci wysłałamwięc wiesz
Wiesz, że zyczę ci z całego serca dzidzi a nawet bliźniaków aby wynagrodziły ci te starania. Lopop dasz radę
bliźniaków nie będzie bo ja mam siostre bliźniaczkę i u nas tak w drugim pokoleniu się pojawiają ale to juz taki szmat czasu starań że po prostu staro się czuję przy tych starankachWiesz, że zyczę ci z całego serca dzidzi a nawet bliźniaków aby wynagrodziły ci te starania. Lopop dasz radę
żegnam się bo nie nadaje się dzisiaj do prowadzenia rozmów dobrej nocki-dziękuje że pokazałaś mi zdjęcia synka-ucałuj go od cioci L. papatki
reklama