reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam ciepluttko!!!! KASIAWIE jestem w podobnej sytuacji!!! Mam juz córeczkę 3 - letnia i czas na rodzenstwo!!!! Starania rozpoczete miesiac temu i jak narazie bezowocnie. Mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac Tobie tez tego zycze

reklama
Ja jestem na etapie czekania na @ która może przyjść nawet jutro, bo zazwyczaj mam to "szczęście" że przychdzi w sobotę. Choć nie obraziłabym się jakby przyszła w poniedz albo wtorek, bo jesli miałoby się nam udać w tym miesiącu to wole zeby przyszła troszkę poźniej,żeby termin porodu byl na styczeń,nie chciałabym urodzic w koncowce grudnia,co mogłoby się zdazyc.Póki co jestem ciągle podekscytowana...i oby nie za bardzo...nie lubię rozczarowań,no ale kto lubi ;) oby wsyztskim sie szybciutko udało,bo czekanie jest okropne.

doberek moje panie...
nie wiedzialam ze i taki watek jest ;-)
moze powinnam i tu zagladac :-) jesli pozwolicie ;-)

tez staram sie juz 2gi miesiac o kolejna dzidzie... :sorry:

Wpadłam tylko na chwilę życzyć wam kochane Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa,smacznego jajka i bogatego zająca:)

dalmatek586zg3.gif

I ja podpisuję się pod tym wątkiem! Jeszcze kilka miesięcy i zaczynam starania o rodzeństwo dla Synka - oczywiście we współpracy z Mężem ;-)
Może jestem niepoprawna optymistką, bo takich rzeczy zaplanowac się nie da, ale mam zamiar zostać listopadową mamą 2011 lub styczniowo/lutową 2012 ;-D

Jednodniowa?to u Ciebie normalne? pierwszy raz słyszę o czymś takim :o u mnie 3 dzień męki, już mam jej dość, zastanawiam się kiedy naklepiej zacząc próbować, bo może teraz fajnie byłoby mieć synka, a na chłopca to trzeba trafic jak najbiżej owulacji, a ja to tak na 80% moze jestem pewna kiedy mniej więcej mam, pobolewani ejajnika to chyba nie jest wystarczajacy dowód na to? mam jeszcze chyba 2 testy owulacyjne,ale zawsze sie zastanawialam czy juz zaczynac sie starac jak jest blada kreska czy dopiero jak mocna? zeby czasem potem nie było znowu za póżno i ały miesiąc do tyłu :(

no robiłam test 2 tygodnie temu ii był negatywny!!!! Pobolewa mnie teraz dziwnie brzuch ale z testem to chyba poczekam. Nie chce sie nakręcac. Myślicie że to rozsądne???

Jednodniowa?to u Ciebie normalne? pierwszy raz słyszę o czymś takim :o u mnie 3 dzień męki, już mam jej dość, zastanawiam się kiedy naklepiej zacząc próbować, bo może teraz fajnie byłoby mieć synka, a na chłopca to trzeba trafic jak najbiżej owulacji, a ja to tak na 80% moze jestem pewna kiedy mniej więcej mam, pobolewani ejajnika to chyba nie jest wystarczajacy dowód na to? mam jeszcze chyba 2 testy owulacyjne,ale zawsze sie zastanawialam czy juz zaczynac sie starac jak jest blada kreska czy dopiero jak mocna? zeby czasem potem nie było znowu za póżno i ały miesiąc do tyłu :(
Normalen to to nie jest bo zawsze była tak z 5 dni, ale ja w styczniu odstawiłam tabsy anty i pomyslałam ze to moze od tego .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry