Witam ciepluttko!!!! KASIAWIE jestem w podobnej sytuacji!!! Mam juz córeczkę 3 - letnia i czas na rodzenstwo!!!! Starania rozpoczete miesiac temu i jak narazie bezowocnie. Mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac Tobie tez tego zycze
reklama
Ja jestem na etapie czekania na @ która może przyjść nawet jutro, bo zazwyczaj mam to "szczęście" że przychdzi w sobotę. Choć nie obraziłabym się jakby przyszła w poniedz albo wtorek, bo jesli miałoby się nam udać w tym miesiącu to wole zeby przyszła troszkę poźniej,żeby termin porodu byl na styczeń,nie chciałabym urodzic w koncowce grudnia,co mogłoby się zdazyc.Póki co jestem ciągle podekscytowana...i oby nie za bardzo...nie lubię rozczarowań,no ale kto lubi oby wsyztskim sie szybciutko udało,bo czekanie jest okropne.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Wpadłam tylko na chwilę życzyć wam kochane Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa,smacznego jajka i bogatego zająca
I ja podpisuję się pod tym wątkiem! Jeszcze kilka miesięcy i zaczynam starania o rodzeństwo dla Synka - oczywiście we współpracy z Mężem ;-)
Może jestem niepoprawna optymistką, bo takich rzeczy zaplanowac się nie da, ale mam zamiar zostać listopadową mamą 2011 lub styczniowo/lutową 2012 ;-D
Może jestem niepoprawna optymistką, bo takich rzeczy zaplanowac się nie da, ale mam zamiar zostać listopadową mamą 2011 lub styczniowo/lutową 2012 ;-D
Jednodniowa?to u Ciebie normalne? pierwszy raz słyszę o czymś takim u mnie 3 dzień męki, już mam jej dość, zastanawiam się kiedy naklepiej zacząc próbować, bo może teraz fajnie byłoby mieć synka, a na chłopca to trzeba trafic jak najbiżej owulacji, a ja to tak na 80% moze jestem pewna kiedy mniej więcej mam, pobolewani ejajnika to chyba nie jest wystarczajacy dowód na to? mam jeszcze chyba 2 testy owulacyjne,ale zawsze sie zastanawialam czy juz zaczynac sie starac jak jest blada kreska czy dopiero jak mocna? zeby czasem potem nie było znowu za póżno i ały miesiąc do tyłu
a może Ty w ciąży jesteś bo @ jednodniowa to raczej krwawienie czy plamienie na ciążę by byłono u mnie juz była @. dziwna jakas bo az jednodniowa ale teraz ostre staranka
no robiłam test 2 tygodnie temu ii był negatywny!!!! Pobolewa mnie teraz dziwnie brzuch ale z testem to chyba poczekam. Nie chce sie nakręcac. Myślicie że to rozsądne???
Normalen to to nie jest bo zawsze była tak z 5 dni, ale ja w styczniu odstawiłam tabsy anty i pomyslałam ze to moze od tego .Jednodniowa?to u Ciebie normalne? pierwszy raz słyszę o czymś takim u mnie 3 dzień męki, już mam jej dość, zastanawiam się kiedy naklepiej zacząc próbować, bo może teraz fajnie byłoby mieć synka, a na chłopca to trzeba trafic jak najbiżej owulacji, a ja to tak na 80% moze jestem pewna kiedy mniej więcej mam, pobolewani ejajnika to chyba nie jest wystarczajacy dowód na to? mam jeszcze chyba 2 testy owulacyjne,ale zawsze sie zastanawialam czy juz zaczynac sie starac jak jest blada kreska czy dopiero jak mocna? zeby czasem potem nie było znowu za póżno i ały miesiąc do tyłu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no robiłam test 2 tygodnie temu ii był negatywny!!!! Pobolewa mnie teraz dziwnie brzuch ale z testem to chyba poczekam. Nie chce sie nakręcac. Myślicie że to rozsądne???
ja Cie podziwiam ja bym nie wytrzymała, ja bym zrobiła test,ale oczywicie to od Ciebie zalezy